Ahojte 🙂 no koľko sa nás tú nazbiera? 🙂 klebetíme, radíme, pomáhame, podporujeme 🙂 Vitajte 🙂
Ahoj,ja som uz skusala,no nic neukazalo...ale mam uz tyzden take divne tlaky v podbrusku a bolia ma prsia...ms by mala prist 1.-2.2, tak uvidime...asi je to este skoro🙂
drzim vam palce dievcata...ja som tak tajne dufala, ze tam bude aspon jemnucicka druha ciarocka....ale prajem vam vela zdravia a nech sa vsetko podari, hlavne nech ste zdrave i vase deturence 🙂...asi sa budem pomalicky presuvat do dalsej temy, ak niekto vytvori, pre iny mesaic 🙂
@afra gratulujem 🙂 to si prajeme asi najviac, nech to dopadne čo najlepšie 🙂 tvoje prvé? 🙂 my sme v júli O bejby prišli, preto som s radosťou taká opatrnejsia 🙂 ale tá radosť sa nedá opísať 🙂
@ellisskka ale veď do ms máš ešte ďaleko 🙂 ja som si tiež myslela, že prvýkrát mi aspoň ciatocku ukáže 🙂 a nič... Až tesne pred ms 🙂
Ahojte, tiez sa k Vam pridavam ak mozem. Testik nam vysiel este min stredu ale kedze sme tiez o babo uz prisli tak sa tesime len tak na tajnasa
dievcata inak aj vas stale pobolieva brucho ako keby mala dojst ms??
@afra jasné 🙂 je to tvoje bábo a nie dokyho 🙂 ak my nebudeme iniciatívne tak oni určite nie 🙂
@mimi777 ahoj 🙂 vitaj... Ja sa to tiež snažím ešte tak potichucky 🙂 maximálna to vedia naši 🙂 oni sú taká moja podpora 🙂 áno, prvé dni som úplne myslela, že príde ms... Teraz to už nie je až tak často 🙂 zevraj sa maternica rozťahuje 🙂
@helulik dakujem za prijatie, my sa to chystame povedat rodicom az na velku noc, zijeme v zahranici takze im to ani nebude napadne. Viem ze sa maternica roztahuje no ten strach ci je vsetko voriadku je silnejsi nez zdravy rozum. Aj ked tento krat si nic negativne nepripustam a po prvom neuspechu a dlhom snazeni o ttoto male to jednoducho musi vynst.K doktorke idem v pondelok tak ma snad upokoji ked bude vsetko v poriadku
@mimi777 no ja som to nejako utajiť nemohla, keďže som musela doma vysvetliť prečo sa v sobotu nepostavím na štart jedných pretekov 🙂 tak som musela s pravdou von 🙂 určite to všetko dobre dopadne 🙂 jednoducho musí 🙂 ja tiež pôjdem s takou malou dušičkou k dokymu, že čo mi povie 🙂
mne 2.10 a 5 mam narodky
Ahojte...tak mne uz meska oficialne dnes mozem povedat ze 1 den...Kedze ja mam cyklus 23-26 dni a dnes je 27....test som vcera skusala no nic moc ani cisty ani 100%..prsia no hroza..bolia nafuknute ale toto mavam aj pred ms...jedine stale mocim a to aji moc nepijem...inak nic nepozorujem..aj podbruako ma boli...
@helulik to bude veru darcek. Min rok som na narodky bola na laparoskopii a ked som odchadzala tak som vravela ze o rok som nazad, len na inom oddeleni a teda snad sa to aj podari🙂. Ja by som mala mat ten termin viac menej skoro isty kedze som bola v tento mesiac na folikumetrii a pichali mi aj pregnyl takze sme mali nakazane snazenie 🙂. No uvidime ako to upresni doktorka
Ahojte. Rada by som sa k vam pridala ale ci to bude mozne uvidim az buduci tyzden. Ms ma prist 2.2. tak som zvedava ci pride alebo nie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No čo ;) ešte žiadna z vás netestovala? 🙂