Pridajte sa ;)
@petraarifin otvarala som to cez mobil a az potom som si vsimla, ze je to zle, ale tak hadam to admin opravi, lebo ja neviem ako 🙂 a dakujeeem
No uz som tu aj ja 🙂
@margareeetka nejak nas je tu malo stale :D
@zuzuzuzka heh ano to som si vsimla aj ja 😁
Dnes som sa konecneeee vyspala 🙂 ja som tak happy...brucho ma uz neboli...🙂)
Ahojte baby dovolim sa k vam pridať aj ked podla PM my to vychadza na koniec oktobra ale kedze som mala ovu posunutu je dosť možne že potiahneme až do novembra ak všetko dobre dopadne
Ahojte, aj ja som tu mala byt s vami s terminom 1.11., bohuzial uz sme o babatko prisli, takto skoro....
Drzte sa tu baby a stastne dokotulanie do konca a v novembri vas cakaju krasne vonavucke balicky 😊
ahoj baby,zrejme sa pridavam aj ja😀 neviem však čo sem,alebo do oktobra..
posl.menzes mi začal 25.1.,čiže teraz som 5tt+5? nie som v tom ešte doma😀
Ahojte 🙂 pridavam saaaa 🙂
@bozkavatko ahoj v ktorom tt si?
@deniss111 ja som posledna mrcha 26.1. A vysla mi ovu podla kalkulacky na valentina 🙂 snazilkujeme necely rok ale mam 10 rokov pco a anovulacne a dr povedal pred rokom ze to bude problem mat mimi... Mam 25r a tak som odisla s tym ze im ukazem aky to bude problem ze nepojdem na ziadne prefuky ani umele ze sa nenecham zdebtat a ze budem mat vlastne mimi nech aj sekery padaju 😀 a teraz meskala 4 dni a tak som len tak z pasie ze sak si ich robila uz 50 tak ma nic neprekvapi a hla // palicky 😀 a to mi meskavali aj dva tt a nic 😀
@zuzuzuzka ahoooj no asi 5tt plus tri ale mavam cykly vselijake tak ovu mohla byt posunuta a ty?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem ci prave forum 'Rodinne problemy' je ta prava na takuto temu, skus ju dat do ineho fora, napriklad 'Uz to viem', urcite tam najdes niekoho skor ako tu.
A inak, gratulujem.