Termín pôrodu november 2016

zuzuzuzka
25. feb 2016

Pridajte sa ;)

petraarifin
25. feb 2016

Neviem ci prave forum 'Rodinne problemy' je ta prava na takuto temu, skus ju dat do ineho fora, napriklad 'Uz to viem', urcite tam najdes niekoho skor ako tu.
A inak, gratulujem.

zuzuzuzka
autor
25. feb 2016

@petraarifin otvarala som to cez mobil a az potom som si vsimla, ze je to zle, ale tak hadam to admin opravi, lebo ja neviem ako 🙂 a dakujeeem

margareeetka
26. feb 2016

No uz som tu aj ja 🙂

zuzuzuzka
autor
2. mar 2016

@margareeetka nejak nas je tu malo stale :D

margareeetka
2. mar 2016

@zuzuzuzka heh ano to som si vsimla aj ja 😁

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

Dnes som sa konecneeee vyspala 🙂 ja som tak happy...brucho ma uz neboli...🙂)

kochanka
3. mar 2016

Ahojte baby dovolim sa k vam pridať aj ked podla PM my to vychadza na koniec oktobra ale kedze som mala ovu posunutu je dosť možne že potiahneme až do novembra ak všetko dobre dopadne

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka tak sa tesime 🙂),kedy si mala ovu? Mne vychadza datum na 2.novembra a ja si zase myslim, ze to pride skor 🙂)

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka neviem presne lebo sa nesledujem ale PM som mala 21.1. a sexik 6.2

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka tak to potom bude par dni rozdiel :Dja som otehotnela 9.2. 🙂 bola si uz u lekara?

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka nie bojim sa ist skoro chystam sa 14alebo 15.3 nech je vsetko uz 100%

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka aha, tak som uz bola a zase mam ist o dva tyzdne. My sme sa snazili vyse roka. Ja by som nevedela tak cakat 🙂)) som si chcela byt cim skor 100% ista, ze som tehu a ze je vsetko v poriadku 🙂

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka my sme sa snazili vyse 8 rokov a o dve deticky som už prisla. Ale mam doma jednu potvorku adoptovanu

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka tak to mi je luto :/ drzim palce, aby Ti to teraz vyslo.

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka dakujem verim že tentoraz bude všetko ok pri oboch som skoro od začiatku špinila a teraz nič zatial všetko ok

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka toho spinenia sa bojim aj ja...viem, ze to nieje dobre znamenie :/ ale tak vsetko je tak ako ma byt...🙂)) tak ale o dva tyzdne si podame info ako pokracujeme ;)

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka jasne a kedy si bola u doktora aj niečo bolo už vidiet??

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka jj, videla dve bublinky 🙂 jedna mala 7mm a druha bola mensia...

kochanka
3. mar 2016

@zuzuzuzka super tak dvojicky???

zuzuzuzka
autor
3. mar 2016

@kochanka tak doktorka to este nepotvrdila, povedala, ze to zatial berie ako prazdnu dutinku, tak uvidime o dva tyzdne. Mali by uz bit srdiecka, no ak su tam dve 🙂

martinaj
3. mar 2016

Ahojte, aj ja som tu mala byt s vami s terminom 1.11., bohuzial uz sme o babatko prisli, takto skoro....
Drzte sa tu baby a stastne dokotulanie do konca a v novembri vas cakaju krasne vonavucke balicky 😊

deniss111
4. mar 2016

ahoj baby,zrejme sa pridavam aj ja😀 neviem však čo sem,alebo do oktobra..

kochanka
4. mar 2016

@deniss111 ja som aj aj lebo mi to vychadza na koniec oktobra

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@deniss111 podla poslednej MS Ti to kedy vychadza?? Mne tie tak prelom, ze 2.11. :D ale myslim, ze skor v oktobri

deniss111
4. mar 2016

posl.menzes mi začal 25.1.,čiže teraz som 5tt+5? nie som v tom ešte doma😀

bozkavatko
4. mar 2016

Ahojte 🙂 pridavam saaaa 🙂

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@bozkavatko ahoj v ktorom tt si?

zuzuzuzka
autor
4. mar 2016

@deniss111 tak nejako 🙂) ja som MS mala 27.2. a som 5+2tt

bozkavatko
4. mar 2016

@deniss111 ja som posledna mrcha 26.1. A vysla mi ovu podla kalkulacky na valentina 🙂 snazilkujeme necely rok ale mam 10 rokov pco a anovulacne a dr povedal pred rokom ze to bude problem mat mimi... Mam 25r a tak som odisla s tym ze im ukazem aky to bude problem ze nepojdem na ziadne prefuky ani umele ze sa nenecham zdebtat a ze budem mat vlastne mimi nech aj sekery padaju 😀 a teraz meskala 4 dni a tak som len tak z pasie ze sak si ich robila uz 50 tak ma nic neprekvapi a hla // palicky 😀 a to mi meskavali aj dva tt a nic 😀

bozkavatko
4. mar 2016

@zuzuzuzka ahoooj no asi 5tt plus tri ale mavam cykly vselijake tak ovu mohla byt posunuta a ty?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre