Ahojte,vie to už niekto,že to bude v marci? Ja som si v piatok našla dve čiarky 🙂
Ahojte dievcata 🙂 som tu nova,v nedelu a pondelok som si robila testy a vysli mi pozitivne....velmi chceme s priatelom babo.mam ist uz zajtra na gyndu?poradte mi,posledne dve noci sa mi stalo,ze som sa zobudila na bolest v podbrusku taku miernu nie moc silnu,ze som musela ist az ma vc,dufam ze to nieje nic vazne :/ radsej asi zajtra pojdem nech sa uistim ze je vsetko v poriadku. A gratulujem Vam k tym // ciarkam 🙂
Dakujem :-* ja som este tiez opatrna,bojim sa,aby sa nieco nezakriklo....tuna mi ukazuje 3 tyzden,ale co som si nasla na internete kalkulacku podla poslednej MS som dnes zacala 4 tyzden.tak nwm,preto radsej zajtra vybehnem a budem pokojnejsia. 🙂 drzte palce a ja drzim Vam 🙂
Ahojte ja sa tiez trosku budem ku vam pridavat lebo mam termin porodu na prelome február marec 🙂
@diablik2102 kľudne 😍no uvidíme ktorý mesiac si vyberie drobec 😁😁😁a gratulujem,už potvrdené od dr?Aj ❤bolo?
@liwinqua ahoj ako si si pocitala tyzden tehotenstva ? Prvy den poslednej menstruacie musis pocitat 🙂
@14nunu10 ano tehotenstvo mam uz potvrdene ale akcia srdiečka este nieje 🙂 tak uvidime aky mesiac si vyberie
@diablik2102 😍najkrajšia bublinka 😍👍srdiečko bude,kedy ďalšia kontrola?tehu knižku už máš?
@14nunu10 no na akciu srdiečka si ešte počkám ...Dr.ma objednal az 9.8 to budem vtedy v 11tt ..dufam ze dovtedy bude vsetko ok ...ano uz mam knizku 🙂 bola som v 5tt u doktora a nebolo nic vidiet prazna maternica ... 🙂 ale teraz som bola 6+3tt tak takto to vyzera ale bez akcie :/
@diablik2102 neboj😌dobre bude,chce to trošku času ale srdiečko sa ukáže ❤musíš pozitívne myslieť moja a mysli na bublinku v brušku ☺to ubehne 😎
@diablik2102 ahoj no tak som to si aj dala v mobile co mam aplikaciu kalkulacka.podla poslednej MS.poslednu som mala 8.6 🙂
@liwinqua ale vtedy ti zacala hej 8.6 🙂
@14nunu10 a ty si v ktorom tyzdni ? 🙂
@diablik2102 zajtra by som mala byť 5+0
@14nunu10 a kedy mas termin ? Ja zajtra 6+5 tt
@liwinqua mne začala 9.6 a som dnes 3+6😮to máš čosi zle zadané moja 😁
@diablik2102 nie oprava 4+0😇
@diablik2102 predbezne mi to vychádza 16.3
ahojte, ak vsetko bude ok, tak sa k vam pridam aj ja... poslednu ms som mala 17.5. ale pravdepodobne sa nam podarilo zamiesit az na 28 dc kedy som si ja myslela ze ide menzes... bolo to neplanovane, ale uz sa s tym zmierujeme. Zajtra idem do nemocky na krv a snad uz sa cosi aj v maternici objavi, tym ze to bolo celé take posunute dr mala podozrenie na mimomaternicove...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ajja2017 ahoj,ešte nie chystám sa testovať v stredu alebo vo štvrtok ale na túto skupinku som čakala už mesiac 😀😀😀😤a veľká gratulka k // 😇ku dr sa kedy chystas?