Termín pôrodu máj 2016

zuzulik75
7. sep 2015

Ahojteee 🙂 Mne dnes vysli dva testy pozitivne takze som zvedava ako dalej, zajtra sa objednam k doktorke 🙂 🙂

lucia1002
7. sep 2015

@zuzulik75 ahoj 😉 aj ja mam termin v maji... 😉 najlepsie bude ak pojdes az okolo 6-7tt, ak nebudes mat ziadne problemy...inak pokial si zmenis v profile, ze si tehotna a das si tam aj priblizny termin, tak ta to hodi aj do skupiny Majovky 206 😉

zuzulik75
autor
7. sep 2015

dobre dakujem tak idem na to 🙂 ja som myslela ze sa tie skupiny vytvaraju takto :D @lucia1002

lucia1002
7. sep 2015

@zuzulik75 😉 inac som pozerala, ze sme na tom rovnako...rozdiel akurat 1 den 😀

schutzangel
7. sep 2015

Ja som baby tiez majova 🙂

zuzulik75
autor
7. sep 2015

@lucia100 supeer tak si drzme paste ☺ uz si sa objednala k lekarovi ? 🙂 ake mas priznaky ??
@schutzangel gratulujem. ☺
Babulky ale ja stale tomu nenozem uverit 😑 a bojim sa ze to je blvost a ze test klame nahovaram si uplne blbosti.. rano spravim este jeden ci ciarka zosilnie.

lucia1002
7. sep 2015

@zuzulik75 dakujem...ja tebe tiez takisto 😵 este nie som objednana, musim poriesit zmenu dr a potom sa objednam...ale chcela by som ist za take 2t...ani mne sa to nechcelo verit...ale tolko pozitivnych testov a silnejuca ciarka ma presvedcili 😉 priznaky mam len bolestive a napate prsia a pobolieva ma podbrusko..inak zatial nic...a ty?

zuzulik75
autor
8. sep 2015

@lucia1002 no ja mam ako ty.. bolenie prs ale nie je to az take strasne len take trosku neprijemne a vidim ze su plnsie.. no a brusko ma pobolieva ako pred ms.. a krize ma bolia dost brutalne by som povedala s tym mam najvacsi problem.. ved na zaklade toho sa mi to aj nezdalo tento mesiac 😀😅 a trosku som citliva ale to tiez ako pred ms.. no ja akurat vtavam do prace a ja som normalne rozmyslala ked som sa zobudila,ci sa mi to nesnivalo.. 😀

zuzy62
8. sep 2015

Pridavam sa k vam , priznaky zatial ziadne len pozitivne testy ale ani pri prvom som nemala ziadne priznaky tak dufam ze to tak aj teraz ostane, ku doktorovi idem dnes lebo este potrebujem vybavit zmenu doktora a neviem na kedy ma tento novy objedna🙂

antamauru
8. sep 2015

Babulky nesmelo ale pridavam sa 🙂
Ja to viem uz cca od 28.8. Priznaky z casu na cas nechutenstvo a bolesti v podbrusku, hrozna plet a mastiace vlasy... inak nic az ma to trochu desi. K lekarovi sa chystam najskor buduci tyzden , este nie som objednana.

lucia1002
8. sep 2015

@zuzulik75 a testik si si robila? Ja dnes.opat...uz mam krasne rovnake ciarky...len kazdu chvilku kukam na wc ci nebude spinenie al.krv :-/

lucia1002
8. sep 2015

@zuzy62 gratulujem..😉 aj ja si musim vybavit zmenu dr...zajtra to chcem poriesit..😉

zuzulik75
autor
9. sep 2015

@lucia1002 luci jasne robila vsetly mam pozitivne a aj ja mam taky pocit jak keby mam dostat ms.. ale neboj.. nic nebude a bublinkybsa budu krasne do maja drzat ☺☺

kremko
9. sep 2015

Ahojte baby, aj nám sa zadarilo, podľa tehotenskej kalkulačky by som mala mať termín pôrodu 6.5. S manželom sa veľmi tešíme, ešte sme to nikomu nepovedali. K doktorovi sa chystám na budúci týždeň.

lucia1002
9. sep 2015

@zuzulik75 no vidis to...😉 ten pocit som mala aj ja...nakoniec som zacala spinit...som bola u dr.dal mi lieky..a zobral krv na hcg...problem je v tom ze ja som mala ovulaciu o 3t neskor ako byvava...az na 37dc...takze doktor zacal stresovat ze je to male, ze to neni dobre...sak jasne ze je to male ked sa riadi podla posledne j ms a o ovulacii nechcel nic pocut..takze piatok na kontrolu a opat na krv.. Dufam ze bude vsetko v poriadku..inac na sone bolo vidiet vacok 😉 co je typicke pre 5tt...

zuzulik75
autor
9. sep 2015

@lucia1002 ahaa to si teda mala ovulku tak neskor.. no jasne.. zachoval chladnu hlavu a všetko bude aj tak ako ma a urvcite dobre..🙂 ja idem k doktorke zajtra.. zajtra by om teda mala aj 6 tt zacat ak to spravne ratam ale myslim ze ano.. 🙂drzim palce teda nech v piatok všetko dobre dopadne

lucia1002
9. sep 2015

@zuzulik75 no chladnu hlavu nezachoval lebo ma len vystresoval...chcel ma poslat do nemocnice na pozorovanie a pripadne cistenie..miesto toho aby sa zaujimal o ovulaciu kedy bola tak on mysli na cistenie...dakujem a aj ja tebe drzim palce nech je vsetko v poriadku 😉

zojaaa
14. sep 2015

Pridavam sa aj ja 😉
Pozitivny aj digitalny test!

jaama
15. sep 2015

ahojte... termín mám 5.5 🙂 je tu niekto v 7tt? 🙂

zuzulik75
autor
15. sep 2015

@jaama uved si do profilu tehotenstvo a hodi ta to do nasej velkej skupiny majovky 2016 🙂)))

jaama
15. sep 2015

@zuzulik75 ahoj... uz som v majovkach 🙂 dakujem 🙂 som si nastavila termin a hned ma tam hodilo 🙂

schutzangel
16. sep 2015

Baby aj vam aspon niektorej je tak ako mne?chut mam na vsetko ale v krku poriadnu hrcu a ked si pomyslim ze mam jest nieco tak mam pocit na vracanie.ach jaj.

moniciak
21. sep 2015

Ahojte, máte už niektorá potvrdené??? Ja idem na kontrolu v utorok (keď tam uvidí pridám sa aj do skupiny) 😀

kremko
23. sep 2015

@moniciak Ja som bola včera na sone, lekár videl akciu, takže srdiečko bije. Ale mám prísť ešte o 2 týždne, aby presne určil koľký týždeň som tehotná. A tebe čo povedal lekár?

ja1985
23. sep 2015

Ahojte, tak podla vcerajsieho testu to aj u nas vyzera na maj 🙂 k dr sa chystam az buduci tyzden , tak podla toho sa potom uvidi 🙂 verim ze vsetko bude tak ako ma byt 🙂

moniciak
23. sep 2015

@kremko Ja mám ísť v utorok o týždeň 😀 Som zvedavá, snaď už bude vidno 🙂
@ja1985 Ahoj, držíme palce 🙂

zojaaa
23. sep 2015

Ja idem na prvy ultrazvuk zajtra vecer.... Ale este podla mna nebude vidiet srdiecko....no uvidim, som zvedva, zajtra som 4tt+6..

moniciak
23. sep 2015

@zojaaa Mne v 5 týždni pri malej ešte nebolo vidno ani vak, až v šiestom 🙂 Ale niektorým už je 🙂

schutzangel
24. sep 2015

Mne bolo v piatom vidno vak a vo stvrtok idem k dr tak som zvedava

zojaaa
24. sep 2015

Tak dnes iba dutinka, kontrola o 11 dni...

ja1985
26. sep 2015

@schutzangel mne je presneeeeeee takto isto 🙄 cely den muzovi rozpravam na co vsetko mam chut , ale ked si pomyslim na jedlo tak cely obsah zaludka citim az niekde v krku...fuuuuuuuj... 😨 pri dcerke mmi veru takto nebolo, resp. bolo ale nie az tak velmi 😒

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre