Ahojte. Tak to som zvedavá kolko sa nás tu nazbiera 😉
@sharff Ahoj, gratulujem k uspechu 🙂 ..ktory tt si? ak to nieje tajomstvo ;)
Ahojteee,aj ja,aj ja 🙂))
tak mal by to byť 5-6. Aj tebe gratulujem ;). Nám sa to podarilo až takmer po roku.
yasminka137 dendulka4444 a vy ste?
a už vidím ;)
asi som už totálne oslepla
Jeeej baby gratulujem a dufam,ze sa k vam o tyzden pridam 😵
Jj, uz aby to bolo 😀
Drzte sa holky a snad sa este vidime 😉
Jasne, ze dam 😵
baby idem na huby. takže sa zatiaľ majte. Dúfam, že niečo aj prinesieme. 🙂
ahojte. tak našli sme kopu suchohríbov a jeden krásny hríbik. ;)
Ahojte, ja by som mala byť v cca 4-5tt 🙂
Ahojte🙂 Asi aj ja🙂
Ahojte baby, tak pomalicky sa k vam tiez pridavam 😉 .....mate uz aj nejake priznaky? Mna dnes strasneeee bolia krize a hlavaa.........
@jeinabe Vitaj! =) krize, kruti sa mi vsetko, prsia boliaaaa a nonstop by som spala..
@dendulka4444 😀 normalne sa smejem, este sme len zacali tehulkovat a uz sme bezvladne 😀....dufam, ze nas to cim skor prejde.....uz si bola aj u dr? Ja mam strasnyyy smad a horko v ustach ,ale najviac tie krize 😲
@jeinabe ano smad som zabudla a potom ze este dobre ze mame 2 wc-ka =) u dr som bola, potvrdil mi tehotenstvo, ale teraz vo stvrtok mam ist znova, tak hadam uz nieco aj uvidim =) a ty?
@dendulka4444 no ja som praveze este nebola, zajtra este robim 3 test, na dvoch mi vysla slaba ciarka...k dr pojdem az asi na ten druhy pondelok....ak nebudu ziadne problemy....tak uz urcite bude v tebe bit aj druheee srdiecko 😉....podla poslednej ms mi vychadza 11.jul.....
No super....co ja niesom nikdy chora, teraz namerana teplota 37,8 ☹......
Baby, čo sa týka mňa, ja sa cítim výborne. Jediné čo mi je, je, že ma strašne bolia prsia, ako keby som v nich mala nejaký zápal, ale inak sa zatial cítim veeeľmi dobre klop klop, musím si zaklopať 😀 A dúfam, že to tak aj ostane.
Ahojte kocky. Vyzera to tak, ze sa k vam pridavam. Rano som si robila test a vysiel pozitivny. Trosku neplanovane, tak som este v miernom soku. ☺
Ahojteee aj ja sa pripájam 🙂 včera som bola u dr. Na sone uz bolo vidno moju malúú fazuľku 🙂
Ahooj 🙂 ďakujem krasne.. 9 dní mi meškala 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak už sme dve 🙂