Ahojte ,je tu niekto uz ajs tymto terminom?
tak sa pravdepodobne hlasim aj ja .. test pozitivny podla internetu a poslednej MS je termin 21.01. Bolo by to moje druhe dietatko
Ahojte,pridavam sa aj ja,podla testu clearblue som 4/5tyzden ☺
Ahojte, tiez sa pridavam,, my sme 5tt6den a predpokladany termin mame 9.1.2016 🙂
Uz vam to potvrdil aj doktor alebo len test?
najprv 3x test ale uz aj dr nam to potvrdil odberom krvi
Ahojte,aj ja sa k vám pripájam,termín mám 6.1.2016 🙂
Ahojte zienky aj ja sa hlasim podla pislednej ms mi vychadza termin 27.1 😊😊 zatial len pozitivne testy..k lekarovi sa chystam cca o tyzden😊
Ja k doktorovi az tak o mesiac.....
Tiež sme s manželom tehotní 🙂 Posledna MS 29. marec 🙂 U lekara sme boli / Kedže v mojom pripade musim byt po kontrolou z hladiska hormonov a stitnej zlazy ) Užívame utrogestan, dalsia kontrola 2.maja, kedy dufam, že budeme vidiet už ♥ 🙂
Mne tiež vychádza január, podľa lekára som asi v 4. týždni, vačok videl ale ešte nič v ňom tak mám obavy či sa na najbližšej kontrole už dačo objaví.
Je mi tazko od zaludka skoro cely den, boli ma podbrusko, a nemozem poriadne spat, inak nic
@radka816 mne povedal o 10 dní to je 21.5. ale keď čítam veľa diskusií, že niektoré ženy písali, že ani v 5. týždni nebolo ešte vidno tak mám strach, či už bude konečne vidno alebo nie, nie že zas čakať a znova na kontrolu. A ja som už nervózna z toľkého čakania, lebo mám zdravotné problémy, moja mama mala 4 potraty tak strach ako to bude so mnou.
@wieruska1 presne ako ty to mam.aj ja.. zabudla som pripisat ten spanok.. veru od kedy som si urobila testy velmi zle spim aj sa mi tazko zaspava ale to asi aj preto ze tie myslienky vseliakee... juj dievcata toto budu nekonecne tyzdnee kym nam to dr potvrdi a budeme pocut byt srdiecka tych nasich drobcekov 💜💜
Aj ja sa pridavam s termínom asi 8.1. 🙂 zatiaľ to mám potvrdené len domácim testom,resp.dvoma.ale tak mala by som byť už v 7 tt 🙂 a o 10 dni idem konečne doktorke a uvidím bábo naživo 🙂
@radka816 ja zase nejaké extra problémy nemám.akurát mi sem tam jedlo smrdí a keď som hladná, tak vtedy mi je skôr nevoľno.a ja som strašne hladná.ale na samé také veci, ako klobása, pizza, kebab a pod :D a sranda je, že mi prestalo chutiť sladké.bleee.fakt len samé slané veci. Top som pri prvom nemala. So spánkom problém nemám, keďže som ešte na materskej so synom, tak som rada, keď si môžem ľahnúť :D
baby tu je sukromna skupina,kludne sa pridajte
Ahojte baby. Hlasim sa do skupiny...termin podla ms 21.1.2016...
Jeeej tak supis gratulujem ja som to zistila pred tyzdnom v den mojich narodenin krasny darcek 😀😊 ja pojdek k dr o dva tyzdne ..dnes by som mala byt v 4+6 hadam to uz bude vidiet😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
hlásim sa ako druhá do partie 🙂 stred januára to predbežne vychádza, hoci podľa poslednej menštruácie by som mala byť vo 8tt, nie v 5 (+-), sa so mnou tieto dva mesiace príroda riadne pohrala 🙂