Termin pôrodu február 2017

martinaj
25. máj 2016

Ahojte dievcata, kto sa prida? 😊😍

ritamama
25. máj 2016

Velmi rada 🙂 . Uz mas //? Lebo ja som nasla na teste ducha, dnes som 12DPO a 23DC 😉. Verim ze o par dni najdem(e) poriadne kolajnice 😀

martinaj
autor
25. máj 2016

@ritamama vitaaaaj 😊 ja dom dnes 12dpo a uz to boli palicky 😊, nie rovnako silne, ale pekne 😊
Urcite skus o dva dni 😉 a to uz budeme mat kolajnice. Inak ako sa citis?

ritamama
25. máj 2016

Obcas ma picha v brusku a citlive prsia. Ako pred MS. Ja este palicky nemam, iba ducha, ale verim, ze sa to coskoro zmeni 🙂 . A Ty ako sa mas? To je super ze na 12dpo su viditelne palicky. Zeby dvojicky 😀

martinaj
autor
25. máj 2016

@ritamama to zase nie 😂 ale dnes vyzeral takto...

ritamama
25. máj 2016

Pekne. Ja som mala trosku slabsie, ocakavam asi zajtra taketo palicky 🙂 . Poslem potom foto. Mozem sa Ta opytat, co sa stalo, ze si prisla o babatka? Pytam sa pre to, ze pred 4 mes.som mala MA v 11tt a veru je to velka bolest, stratit vytuzeneho uzlicka 😢 . Ked sa Ti vsak nechce, nemusis o tom pisat.

martinaj
autor
25. máj 2016

@ritamama prve bolo v koncom 7tt, začala som krvácať a babatko žilo a doktory to neriešili a to druhé iba v 5tt. Potom som bola na hematologickych testoch a tie nevyšli dobre ale nejak strasne zle. Ale od dnes si picham clexane proti zrážanlivosti krvi. Prvý trimester musim cely a potom sa uvidí. Ale teraz to uz urcite vsetko dobre dopadne. ☺️
A tebe zistili preco sa to stalo?

ritamama
25. máj 2016

Nezistili. Uz aj srdiecko bilo aj rastlo, ale na predposlednej kontrole bol velky zltkovy vak. Uz som nieco tusila a ked som isla na sono v 11tt uz nebilo srdiecko. Ani som nekrvacala, aj mi uz brusko vykukalo 😢 . Bolo hrozne to zazit a viem, ze teraz to uz bude ok 😀 A drzim palce aj Tebe 😀 t

martinaj
autor
25. máj 2016

@ritamama je to strasne ale je to zanami.... teraz to bude urcite dobre 😊😍

ritamama
26. máj 2016

Ahoj Martinka. Takze dnes rano je test silnejsi. Uz nie je to duch, ale palicka, ako Tebe 😀 . Tak sa tesim 😀 😀 😀 . Verim, ze coskoro pribudne v tejto teme vela vela mamiciek 🙂 .

martinaj
autor
26. máj 2016

@ritamama super, ja som dnes na tom takto a odfotila som vsetky, zhora 10dpo, 11dpo, 12dpo a spodny je dnesny 13dpo 😍😙
Hod fotku aj ty 😊😉

lucka261177
26. máj 2016

Ahojky kocky ja mne uz mešká menzes 3 den cyklus mam taký krátky od 24 do 28 dnes je 29 den testy som robila dva obidva dnes ale nie z ranného mocu su 10 kove ale tie čiarky takmer nevidno až mam pocit ze si ich namyslam 😊 co myslite ? Uz by to malopekne vidieť nie ?

lucka261177
26. máj 2016

Vidím ze na foto to nieke vidieť uz vôbec este si pomyslite ze mi šibe 😂

martinaj
autor
26. máj 2016

@lucka261177 ahoj, ja ich vidim. Vies kedy si mala ovu? Skus o dva dni ;) držím palce, nech si tu s nami ☺️

lucka261177
26. máj 2016

😀 uff som si vydychla ze to vidi aj niekto iny 🙂 no moj kalendar hovori ze ovu bola 9 teho ale podla mojich priznakov skor tak sme to skusili 6 teho a potom az 11 teho 😀 viac nevydalo 😀 mne menzes nikdy nemeska a co je uplna sranda ze ja kazdy mesiac pocitujem neskutocny tlak v prsiach ktory sa uvolni ked pride menzes a tento mesiac som to nemala aj ked prve tehu bolo ze prsia uplne citlive hned od zaciatku.a aj som hned mala dve ciarky pri prvom tak ma to troska znepokojuje preco to je take slabe ale uz som sa aj docitala aj kamsoky vraveli ze to sa stava.ideme na dovolenku tak mozno zbadam prave tam a babatko uz bude mat prve more za sebou hihihi.

martinaj
autor
26. máj 2016

@lucka261177 urcite vyskúšaj o dva dni ci zosilnie ☺️😉

ritamama
26. máj 2016

@lucka261177 tiez vidim, ze je tam slaby dusik, ale si nemyslim, ze Ti uz meska 3dni, skor ocakavas o 3 dni 😀

lucka261177
26. máj 2016

@ritamama no mešká 🤔Naozaj zajtra spravím z ranného mocu a uvidíme kedy aM vychádza termín?

ritamama
26. máj 2016

@lucka261177 ked uz meska 3 dni, mala by byt ovela silnejsia ciarka. drzim palce, aby to bolo zajtra silnejsie 🙂

nelka1703
26. máj 2016

@lucka261177 tak potom niesi sama komu sibe, lebo aj mne sibe. dnes som robila 2 testy poobede a na jednom sa mi tiez zdalo ze tam nieco vidim a na druhom nic ( ten bol teraz vecer robeny) a MS som mala dostat dnes a mam pobolievanie v podbrusku uz 2 den, tak uvidime ci nieco bude silniet

gurags
26. máj 2016

@lucka261177 ja tam ciarku vidim

lucka261177
26. máj 2016

@gurags no ono na zivo ich vidiet trolinku viac 😉
@nelka1703 tak uvidime ja zajtra rano testujem budem muderjsia ak to nebude silniet budem uz nervozna co by som nerada kedze v sobotu ideme na dovcu nech sa tam nestresujem zbytocne.
@ritamama verim ze bude 😉

gurags
26. máj 2016

@nelka1703 aj ja mam dostat dnes a uz dva dni dni citim pobolievanie raz vpravo a raz vlavo. Drzim Vam vsetkym palce a dufam, ze sa pridam. Ja som mala tiez ducha na tehu teste, cucali sme na to s muzom 🙂

gurags
26. máj 2016

Toto je moj dusik na tehu, tiez ho tam vidite?

nelka1703
26. máj 2016

@gurags dufam ze tu MS nedostaneme min. 9 mesiacov :D a kedy potom sa chystate ku dr? inac pekne ciarky 🙂

gurags
26. máj 2016

No ten ruzovy je ovu :D dusik je neviditelny na bielom 🙂

nelka1703
26. máj 2016

@gurags ja som myslela prav naopak🙂 nevadi....ja swom mala na 1. tiez ducha ale som presvedcena ze tam bol ale veeelmi slaby ale na druhom nic. asi zalezi od znacky. mne sa najviac osvedcil pepino ten mi najskor vzdy ukazal a tebe?

lucka261177
26. máj 2016

@gurags ja ho tam tiez vidim 😉

martinaj
autor
26. máj 2016

@nelka1703 ja idem 6.6. To budem 5tt+2 ale idem tak koro koli liekom.... inak by som este tyzden pockala, nech je uz aj srdiecko 😊

martinaj
autor
26. máj 2016

Baby najlepsie testy su ladymax, jednoznacne. Odskusala som asi 7 druhov... maju ich v lekarni dr.max a niesu ani nejak drahe...😉

gurags
26. máj 2016

@martinaj ten som kupila dnes, budem ich testovat najblizsie dni

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre