Ahojte, je tu este niektora buduca mamina s terminom porodu februar 2016? Kedy sa chystate k lekarovi?
mne to vychadza na februar 2016, idem k lekarovi 25.6., tak som zvedava 🙂
Ja mam termin na 20.02.2016. Uz som bola u doktora, zatial videl gestacny vak a objednal ma o 3 tyzdne. 🙂
Aj ja sa pripájam s termínom február 2016. Ak teda všetko dobre dopadne 🙂
ahojte, mozem sa pridat? prave dnes mi vysiel poz. test .. 😀
ahojte 🙂 mam pozit.test 🙂) je nejaka skupina ukecanejšia???
@miamoja2012 hej, skupina februarovky 2016 - alebo si v profile nastav datum porodu a hodi ta to tam same.
@petulig u seba v profile si daj predbezny termin porodu, potom ta to uz pusti 😎
aha, lebo dostala som pozvanku, ale nevidim tam ziadne zelene plusko pridat do skupiny🙂
@ladyblcha....tam bol problem, nemala som to v profile🙂) od pondelku som lama, si trafila..neviem sa volako sustredit na nic..🙂
@petrafaj keby to nebolo tak skoro este tak ja by som mala zaujem. Ale este ani pohlavie nevieme a som rizikova 😕
@pumpkincake Ahoj, v poriadku. Dávaj si na seba a bábo pozor a keď budeš vedieť, tak sa ozvi. Tak to rýchlo ubehne, že sa ani nenazdáš a budeš držať krásny batôžtek v náručí. Všetko dobré...
@petrafaj nemusi to rychlo ubiehat len nech je vsetko ok 🙂 je to tazke po ty,ch stresoch co som pozazivala. Samozrejme nie som na tom najhorsie, ale riziko tam je zjavne a to staci.
tak ja som si iba vcera rano nasla na teste 2 ciarky, k ekarovi pojdem tento tyzden, tak snad vsetko ok. podla mojich vypoctov mi to vychadza na koniec februara, presne ako moja prva dcerka 🙂 mozno budu savit narodeniny spolu 🙂
baby, mate nejake priznaky? ja vobec nic. na srdiecko je u mna este skoro, a tak sa trosku bojim. A ako zvladate tieto horucavy? Chodite na slnko?
mna akurat bolia prsia, a mam dost nafuknute brucho 😉 a samozrejme, ze sa mi chce stale spat!
no tak vyzera, ze mi uz zacina byt zle....
@gombicka aj mne uz zacalo byt rano zle, v praci lietam kazzdu chvilku na wc... najhorsie je, ze neviem, kedy aj budem zvraciat, a kedy je to len plany poplach.. a neviem sa dospat.. 😉 vcera som bola u lekara, malicke ma 7mm a uz mu bolo vidno aj srdiecko, ako bije, tak blikalo na obrazovke. ale pocut budeme az na dalsej kontrole, ktor bude uz o 2 tyzdne, co som rada, ze tak skoro, a nie az o mesiac xixi
@ladyblcha ahoj, našla som skupinu ale je zatvorená adminom ... Co teraz ?
@miamoja2012 @basikes ta moze pridat 🙂
@andisko
@miamoja2012 do sukromky skupiny ja pridat neviem, tam je moderatorka tusim @jelsi, ona ta moze pridat. Ja som zalozila diskusne forum sukromne, takze neviem kam chces??
Poprosim pridat do sukromky. Dakujem
Aj ja poprosim pridat skupiny aj fora, dakujem 🙂
o akej skupine a o akom fore tu babi hovorite?
Ahojte, aj ja by som poprosila pridat do skupiny aj fora. Dakujem 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mamina321 zadaj si do profilud datum porodu, a hodi ta do skupiny februarovky - tam je urcite uz vela buducich mamin🙂