Mám termín pôrodu okolo 20.2.2013 /som v 30.týždni/ a chcela by som rodiť v šaci, ste na tom niektorá podobne? ...kedy nám treba začať chodiť do poradne a treba sa v Šaci objednať dopredu? aké sú Vaše pocity z prichádzajúcej veľkej udalosti...ja sa aj celkom bojím, keďže ide o naše prvé bábätko 😝
ano, mesiac pred terminom si zavolas a oni ta objednaju...mal by ta upozornit aj tvoj gyn. ze treba ist na poradnu do porodnice kde chces rodit 😉 hlavne sa netreba bat ale sa veeeelmi tesit 😵 😵 😵
ja mám termín 8.2. a tak ako píše zuzkahsz treba sa objednať. Je to naše druhé bábo, takže už viem ako to chodí......Ideš si platiť pôrodníka?
jancaca ... nevybrala som si porodnika, chvilu som o tom premyslala,ale presvedcili ma,ze to nie je potrebne ak neplanujes cisarsky ... ty si si niekoho vybrala?
@thierry nie, nevybrala. Ani pri prvom pôrode, ani teraz. Ja si myslím, že každí si robí prácu dobre, a komplikácie a iné nepredpokladateľné veci sa stávajú, a že je ťažké si vybrať z neznámych....a stojí to veľa peňazí. Asi o týždeň pôjdem do Šace na prvú poradňu, tak sa potom ozvem, ako to prebiehalo......
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
od 36 tt sa tam chodi na poradnu, a treba sa objednat...