Ahojte, nájde sa tu nejaká budúca mamička, ktorá má termín v Auguste 2015 a je z Prešova ? Rada by som si s nejakou sem tam popísala a zároveň si vypočula nejaké názory, informácie a skúsenosti, keďže čakám prvé bábätko. Pekný deň 🙂 .
@somjankad jééj tak to je super a si konktretne z PO ? 🙂
@slonicatko26 no zijem tu s detmi od septembra... byvame hned nad maxom
ja bývam tiež na sekčove hore na kopci ako sa ide pod šalgovík 🙂 a v ktorom tt si teraz? bola si už u lekára?
@slonicatko26 na poslednom ultrazvuku mi povedal 5.-6. tyzden a objednal ma na ultrazvuk na polikliniku 13.1.
@somjankad no mne podla poslednej MS vychádza dnes 6tt+6 , ale podla lekara som v nejakom 4-5 týždni podla sona , takže pôjdem na sono po novom roku okolo 10-teho januara a snad uz uvidime aj srdiecko ako bije 🙂 som velmi zvedava a nedockava 🙂 a býva ti aj zlé?
@slonicatko26 zle ani nie... skor som nervozna a podrazdena... vsetko ma vytaca,ale deti to zatial chapu 🙂 akurat ma hrozne bolia prsia ... inac nic...
@somjankad no ja sem tam naladova som no najvacsi problem mi robi bolest v prsiach, ja uz vyse tyzdna musim spat v podprsenke aj to nemozem spat na bruchu, lebo je to neznesitelna bolest, bez podprsenky ako na ihlach...snad to coskoro prejde, inak ani mne zatial nebyva zle 🙂 teším sa, že si sa ozvala 🙂
@slonicatko26 budem ti pisat do sprav 🙂
baby nechcete do sukromky?🙂 @slonicatko26 @somjankad
@kamistef pridaj ma ak ta mozem poprosit a asi aj @slonicatko26
@slonicatko26 @somjankad ste tam baby 🙂
ahojte. mne to vychádza na 9/9, som zo SII, bude to tretie bábo
Ahojte...ja mam sice termin 30.jula ale rada pokecam a tiez sa nieco nove dozviem...nie som priamo z PO ale chodim tam k lekarovi a aj tam budem 2.krat rodit.
@slonicatko26 @somjankad @kamistef @lucia0309 dievcata co mate nove?ako prebieha tehotenstvo? Kam chodievate k lekarovi?
@22mima ahoj, mam sa celkom dobre, len ma uz 2 dni boli neskutocne velmi hrdlo, ale inak ok. Drobcek sa ma dobre, boli sme na 3D ultrazvuku, vsetko je ok, a na 90% to bude dievcatko 🙂 moja mala princeznicka. Chodim do rizikovej poradne k primarke Horanskej do starej porodnice. Dnes mi zacina 15tyzden, brusko mam uz fajne velke 😀 a pribrala som zatial 4,5kg. Ty ako? 😉
@slonicatko26 aj mna trosku chyta hrdlo tak dufam ze to prejde. Inak skvele ze uz vies co to bude...ja som v 17 tt a netusim...iba ze su dve 🙂 A blahozelam k dievcatku. Aj ja mam prvu slecnu. Dnes som bola na poradni u dr.olejara..tak vsetko je ok. Brusko mam uz tiez,uz sa neda skryt...ale este som nepribrala ani kilo. Preco chodis do rizikovej, ak smiem vediet?
@22mima Velmi som chcela, aby to bolo dievcatko, a na 3D ultrazvuku v Gynstare mi lekarka potvrdila na 90% tak snad sa to nezmeni 🙂. Tak to je super, ak cakas dvojicky 🙂 blahozelam 🙂. Do rizikovej chodim preto, lebo presne pred rokom 14.2.2014 ma operovali v Ruzomberku , mala som nador na stitnej zlaze, no chvalabohu negativny nalez, nezhubny. Nemam stitnu zlazu, netvoria sa mi ziadne hormony, som na liekoch a stale mi nastavuju davky, lebo to nie je este ustalene a k tomu mam velke bolesti chrbtice. Inak pohoda.
@slonicatko26 aha tak to je asi aj dost narocne s liekmi ze? Najma ak stale musia prisposobovat davky. Ale drzim prsty nech vsetko dobre prebieha...a bambulka sa narodi ako ma 🙂 A uz mas i fotecky nejake?
@22mima dakujem. Fotecky pridavam tu na konika, vwd pozri si moj album 🙂
@slonicatko26 Jeej pozerala som album. Ozaj pekny pohlad na babiku. A ako pekne rastie. Hlavne je ze je vsetko v poriadku. A nebyva ti zle? Mne chvalabohu nebolo ani raz...tak som rada. Akurat ma uz par tyzdnov boli kostrc...niekedy neskutocne. Ale kym sa to da vydrzat ...
@22mima jeeej dvojicky, takt to je ake uzasne, tak je to najlepsie, hoci zo zaciatku urcite to bude narocnejsie, ale o to to bude krajsie, ja som nepribrala ani kilo, neviem kde budem este rodit, pocula som zle veci na Presov, ale vacsinou od dievcat, ktore tu nerodili 🙂 , uvidim este, ci budeme vybavovat lekara, hoci poslednu dobu co pocuvam, co si vybavili lekarov, a ti lekari sa im nevenovali, znama rodila v KE, a uz viac tam nechce ist......nevies ake maju skusenosti tu v PO?
@lucia0309 urcite to bude narocne zo zaciatku ale tak nejak to zvladneme. Byvame s nasimi tak aspon bude kto pomahat. A v septembri ide dcerka do skolky tak budem mat len dvojicky cez den. Ja som bola v starej porodnici v PO a nemala som tam ziadny problem...päť dni sa to da vydrzat. Nemam negativne skusenosti...
Predávam plienky Dada.
Veľkosti:
mini - 78 ks - váha: 3 - 6 kg
midi - 64 ks - váha: 4 - 9 kg
maxi - 54 ks - váha: 7 - 18 kg
junior - 46ks - váha: 15 - 25 kg.
Plienky sú bez chemikálií, z vlastnej skúsenosti na dieťati sú kvalitnejšie ako plienky Pampers a majú zapínanie na suchý zips. Vyrábané sú v Českej republike. Dovoz je možný v rámci Prešova, Košíc, Žiliny a Bratislavy. Cena za 1 balenie je 9,- Eur.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@slonicatko26 ja tretie... termin august 2015 🙂