Termín pôrodu 4.8.2014

memisa
13. mar 2014

Ahojte dievcata pridajte sa prosim ktora mate termin okolo 4.8.2014 🙂

sarah27
13. mar 2014

@memisa ja mam 12.augusta...

memisa
autor
13. mar 2014

@sarah27 a ako sa citis?

sarah27
13. mar 2014

@memisa nic moc, byva mi velmi zle, ze mi nesadne jedlo..ale inak mam vsetky výsledky OK ...myslis na niečo konkretne??? a trosku mi hrabe po psychickej stranke samozrejme

lucia20
13. mar 2014

baby, ja sa vam sem nechcem motat, ale nechcete sa pridat do skupiny termin porodu august 2014? tam si mozno viac pokecate. isto je tam viac maminiek....

sarah27
13. mar 2014

@lucia20 ja som v tej skupine, ale ked sa ma niekto spyta aj tu a mam naladu, nemam problém odpovedat ..ale ty asi mas problém s nami, ked sa tu robis dolezitou s tou skupinou

memisa
autor
13. mar 2014

@sarah27 nemam nic konkretne na mysli ja mavam zmenu nalady a som dost unavena byvalo aj mne zle ale to uz preslo len tlak mam nizsi tak sa mi moce hlava ale inak pohoda a uz vies co bude?

sarah27
13. mar 2014

@memisa asi chlapciatko, ale nebolo to dobre vidno, lebo malo snuru medzi nozkami, ale velmi som chcela dievcatko, aj ked mi to je prakticky jedno - dar to bude, ked bude zdrave... ty vies?

memisa
autor
13. mar 2014

Ani ja este neviem co to bude skryva sa stale🙂

memisa
autor
13. mar 2014

@sarah27 cakas prve?

sarah27
13. mar 2014

@memisa ano, moju lasku jedinu, uz kopika 🙂

memisa
autor
13. mar 2014

@sarah27 ja uz mam dve dievcata🙂

sarah27
13. mar 2014

@memisa dievcatka zavidim - clovek to moze vseliako vyobliekat ... teraz by si chcela zas dievca ...??? ale skor chlapca, nie ? 😉

memisa
autor
13. mar 2014

@sarah27 no chceli by sme chlapca ale budem rada aj dievcatku len nech je zdravucke🙂

sarah27
13. mar 2014

@memisa teraz mas ist niekedy na morfologicke, kde ti povedia, co to bude ...chodi sa v 20.tt

memisa
autor
13. mar 2014

Ja som nebola my to tu nemame☹ len obycajne 3d a to robia len po 25tyzdni

lily14
13. mar 2014

Drzte sa baby,nedalo mi nezareagovat moja sa narodila presne 4.8.2013....

ejuska79
13. mar 2014

moja sa narodila 6.8.2010 😀 straasne to leti, drzte sa kocky...

lucia20
13. mar 2014

@sarah27 niektore maminy su tu nove a nevedia ze take skupiny existuju. Mala to byt len dobre mienena rada,ale ocividne tu niejto iny ma problem,ze?

memisa
autor
14. mar 2014

@sarah27 vy tam mate morfologicke?

memisa
autor
14. mar 2014

@lucia20 lucka viem o tej skupine ale chcela som skusit nech sa prihlasia dievcata okolo toho terminu 4.8.2014 mam v tej skupine ziadost o prijatie medzi ne ale zatial ma nepridali aj preto som skusila tu 🙂

memisa
autor
14. mar 2014

@ejuska79 dakujeme 🙂

memisa
autor
14. mar 2014

@lily14 dakujeme🙂

sarah27
15. mar 2014

@memisa ano, bude mi to robit 27.3., moj gymac je dobre vybaveny, ale je aj mastny - necha si aj zaplatit -prakticky platila som VZDY, ked som tam v tehotenstve bola - nie som nadsena, ale zas je vyborny odbornik, tak nech ma radsej takto skuma kazdykrat, ked som tam, ako by mal na moje babenko kaslat... ale zas si myslim, ze nemusíme kazda chodit na morfologicke - ta prevencia myslim je prehnana, nechcem to brat ako samozrejmost, ale niektore zeny to s tymi vysetreniami a strachom prehanaju... sme mlade zdrave zeny, tak preco by som mala malovat certa na stenu, ze by som mohla mat chore dieta - na to ani nemyslim

memisa
autor
15. mar 2014

@sarah27 ja som v tomto tiez taky optimista ze na to nemyslim snazim sa mysliet len na dobre veci aj ked mam rizikove ale ja zase chodim do poradne koli tomu kazdy tyzden a vzdy mi spravi klasicke sono tak viem ze drobcek sa ma dobre aj vysledky som mala vsetky negativne aj na triple test tak som spokojona a uzivam si v klude tehotenstvo🙂

memisa
autor
15. mar 2014

@sarah27 uz aj nakupujes pre drobceka? Niekedy vraveli ze nemala by si ale ja uz pomaly kupujem lebo naraz by bolo toho strasne vela:-/

sarah27
15. mar 2014

@memisa nie, vobec..ja som poverciva, cize vecicky aj kocar a vsetky veci budem riesit az v juni

memisa
autor
15. mar 2014

@sarah27 🙂

zebra41
15. mar 2014

Ahojte baby, nechcete taketo balicky? Viem priniest osobne v ramci NR alebo sa dohodnut a vybrat napr. len poharik a drobnosti a poslat postou
fialovy: poharik AVENT, mojkac, dudlik CHICCO, mineralka 0.5l, ponozky, vitaminove kvapky, platena taska 4Eur/ks

memisa
autor
15. mar 2014

@zebra41 ahoj to ten cely balicek stoji 4eur?:-/

zebra41
15. mar 2014

@memisa ano

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre