Ahojte dievcata pridajte sa prosim ktora mate termin okolo 4.8.2014 🙂
baby, ja sa vam sem nechcem motat, ale nechcete sa pridat do skupiny termin porodu august 2014? tam si mozno viac pokecate. isto je tam viac maminiek....
Ani ja este neviem co to bude skryva sa stale🙂
Ja som nebola my to tu nemame☹ len obycajne 3d a to robia len po 25tyzdni
Drzte sa baby,nedalo mi nezareagovat moja sa narodila presne 4.8.2013....
moja sa narodila 6.8.2010 😀 straasne to leti, drzte sa kocky...
@memisa ano, bude mi to robit 27.3., moj gymac je dobre vybaveny, ale je aj mastny - necha si aj zaplatit -prakticky platila som VZDY, ked som tam v tehotenstve bola - nie som nadsena, ale zas je vyborny odbornik, tak nech ma radsej takto skuma kazdykrat, ked som tam, ako by mal na moje babenko kaslat... ale zas si myslim, ze nemusíme kazda chodit na morfologicke - ta prevencia myslim je prehnana, nechcem to brat ako samozrejmost, ale niektore zeny to s tymi vysetreniami a strachom prehanaju... sme mlade zdrave zeny, tak preco by som mala malovat certa na stenu, ze by som mohla mat chore dieta - na to ani nemyslim
@sarah27 ja som v tomto tiez taky optimista ze na to nemyslim snazim sa mysliet len na dobre veci aj ked mam rizikove ale ja zase chodim do poradne koli tomu kazdy tyzden a vzdy mi spravi klasicke sono tak viem ze drobcek sa ma dobre aj vysledky som mala vsetky negativne aj na triple test tak som spokojona a uzivam si v klude tehotenstvo🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@memisa ja mam 12.augusta...