Ahojte chcela by som sa svami podelit o zážitky a počúvat vaše príbehy🙂
Ahoj ja mám termín 30.8 pôvodne 31 ale zmenil nám to na 30. A ak by sa podarilo tak by mohlo byť aj 26 to mám presne narodeniny🙂
Tak MM ma narodeniny 15.8. ale to by bolo pre babatko asi skoro..aj ked clovek nikdy nevie kedy sa mu zachce von z bruska. To uz tak skoro pocitujes pohyby? ja som este nic necitila, mozno si este take 2 tyzdne pockam...dnes na ultrazvuku len tak lezkalo, lekar do neho stuchal aby sa otocilo a velmi sa mu nechcelo..taky maly lenoch =D
ja cítim pohyby veľmi slabučko a cez vikend som vôbec nič necitila ale včera večer take bublinkovanie inak mame ešte maličke pohyby.. Mne už krv brali na triplle testy a že sa dozviem až na poradni čo mam až 26.3. No dlho,ale sestrička povedala ak by bolo niečo zle volá mi stredu čiže dnes. A nevolala takže asi všetko v poriadku...
A co sa tyka toho testu po akej dobe su vysledky? a este z toho testu sa da zistit aj pohlavie alebo ti to povie lekar 26.3. z ultrazvuku.
no stres nie je ktovie co...na mne sa to odzrkadlilo...lepsie ked si zena tehotenstvo uziva a nemusi sa zbytocne stresovat... Ja sa uz tak neviem prvych pohybov dockat, ale potom si ich uzijem az az a hlavne v poslednych tyzdnoch 😀
ja mam termín 12.augusta a nie som nadšena z toho, že sa budem gulat takmer cele leto v tych 40-stupnoch...keby mam termin v maji alebo v juni, tak som spokojnejsia ...pohyby citim posledny tyzden, babo kopka -je to nadherny pocit 🙂
Z Tripllu testu sa nedá zistiť pohlavie. Ja som malou dušičkou sa tešila že v 13tyž. by už mohol vidieť veď čo ak! Ale nedalo sa ,tak dúfam že teraz keď pôjdem. Tak cítim, že by to mohol byť chlapec aj keď si to neviem predstaviť po dvoch kočkách ,ale mám úplne iné príznaky. A najhoršie je že pre Kočku nemám ani meno čo som vždy vedela, len pre chalana jasné že by bol po ocinovi🙂
ja len tak mimochodom dievčatá, 30.augusta mám narodeniny 🙂 a čo sa týka pôrodu, ja som mala neskutočnú paniku už od detstva, lebo som počula strašné príhody 🙂 a vôbec som si nedokázala predstaviť, ako to dokážem. Ale keď prišlo na lámanie chleba, zvládla som to ako každá žena a to teda nebol ľahký ani náhodou. Takže zbytočne sa nezaťažujte strachom, ten úplne prejde počas pôrodu, nebude čas naň myslieť🙂 veľa šťastia vám všetkým prajem.
@monikahan77 Tak na porod zatial nemyslím😀 iba na majunké a ty kedy máš termín tiež ako mi?
ahoj-ja mám termín 28.8.2014 🙂 🙂 🙂
@klaudulenka Tak ta Vítámmm 😲
@akona33 vdaka
Baby ako sa máte?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj...tak ja mam termin 31.8. Dnes som bola na poradni a zatial vsetko v poriadku. Som sa vypytala aj fotku z ultrazvuku. V pondelok idem na krv - tripple test. 🙂