Termín pôrodu 30.8.2014

akona33
12. mar 2014

Ahojte chcela by som sa svami podelit o zážitky a počúvat vaše príbehy🙂

lenkica
12. mar 2014

Ahoj...tak ja mam termin 31.8. Dnes som bola na poradni a zatial vsetko v poriadku. Som sa vypytala aj fotku z ultrazvuku. V pondelok idem na krv - tripple test. 🙂

elina25
12. mar 2014

@akona33 Každý pôrod je iný,nechci nič vedieť ja som urobila tu chybu a také hororové veci mi nakecali že až....A je to úplne inak 😉

kika050
12. mar 2014

Ahoj ja mám termín 30.8 pôvodne 31 ale zmenil nám to na 30. A ak by sa podarilo tak by mohlo byť aj 26 to mám presne narodeniny🙂

akona33
autor
12. mar 2014

@elina25
@lenkica
@kika050 jéej tak som rada že sa niekto našiel, ja idem v piatok aj sa bojím ale tak zvládám to, baby cítite stále pohyby, ja niekedy nie teraz sa mi bábenko neozvalo dva dni iba tak slabúčko a dneska tak silnejšie

lenkica
12. mar 2014

Tak MM ma narodeniny 15.8. ale to by bolo pre babatko asi skoro..aj ked clovek nikdy nevie kedy sa mu zachce von z bruska. To uz tak skoro pocitujes pohyby? ja som este nic necitila, mozno si este take 2 tyzdne pockam...dnes na ultrazvuku len tak lezkalo, lekar do neho stuchal aby sa otocilo a velmi sa mu nechcelo..taky maly lenoch =D

kika050
12. mar 2014

ja cítim pohyby veľmi slabučko a cez vikend som vôbec nič necitila ale včera večer take bublinkovanie inak mame ešte maličke pohyby.. Mne už krv brali na triplle testy a že sa dozviem až na poradni čo mam až 26.3. No dlho,ale sestrička povedala ak by bolo niečo zle volá mi stredu čiže dnes. A nevolala takže asi všetko v poriadku...

lenkica
12. mar 2014

A co sa tyka toho testu po akej dobe su vysledky? a este z toho testu sa da zistit aj pohlavie alebo ti to povie lekar 26.3. z ultrazvuku.

akona33
autor
12. mar 2014

@lenkica uvidíš možno sa ti poštastí aj toho 15.8 mám pohyby ale teraz som troška v strese 😠 do toho piatka

akona33
autor
12. mar 2014

@kika050 ja až v piatok idem na kontrólu a aj budú brat krv ale bojím sa lebo nemám žiadne žily no hrúza , ked som bola v 12tyždni tak mi brala spredu krv pod prstami a nešlo aj tak pomaly nič, pila som málo vody 🙂

akona33
autor
12. mar 2014

@lenkica já myslím že z ultrazvuku, ked nie tak sa spýtaj aj s testou a asi o týden či kedy budú výsledky

lenkica
12. mar 2014

no stres nie je ktovie co...na mne sa to odzrkadlilo...lepsie ked si zena tehotenstvo uziva a nemusi sa zbytocne stresovat... Ja sa uz tak neviem prvych pohybov dockat, ale potom si ich uzijem az az a hlavne v poslednych tyzdnoch 😀

sarah27
12. mar 2014

ja mam termín 12.augusta a nie som nadšena z toho, že sa budem gulat takmer cele leto v tych 40-stupnoch...keby mam termin v maji alebo v juni, tak som spokojnejsia ...pohyby citim posledny tyzden, babo kopka -je to nadherny pocit 🙂

ynett
12. mar 2014

@lenkica triple testom sa nezisťuje pohlavie 🙂 to si počkaj na ultrazvuk. dá sa zistiť aj z krvy, robia to súkromné firmy tuším ale to stojí zopár viac € 😉

akona33
autor
12. mar 2014

@lenkica šak to klidním sa nieje to zasa prehnané ale s takou mierou 😀

akona33
autor
12. mar 2014

@sarah27 vydržíme 😀 vydiš mne sa nejako v poslednej dobe premiestnuje ale nevidím to len občas cítím aj na pravej strane nejaké rybičky🙂

sarah27
12. mar 2014

@akona33 hádam 😎

elina25
12. mar 2014

@akona33 ta spinka ne 😉 len klud niekedy je babo menej aktívne niekedy viac 😀

akona33
autor
12. mar 2014

@elina25 Hlavne nech je v porádku,ale raz by sa mohlo ozvať🙂

elina25
12. mar 2014

@akona33 ešte si ho užiješ nič sa neboj 😀

kika050
12. mar 2014

Z Tripllu testu sa nedá zistiť pohlavie. Ja som malou dušičkou sa tešila že v 13tyž. by už mohol vidieť veď čo ak! Ale nedalo sa ,tak dúfam že teraz keď pôjdem. Tak cítim, že by to mohol byť chlapec aj keď si to neviem predstaviť po dvoch kočkách ,ale mám úplne iné príznaky. A najhoršie je že pre Kočku nemám ani meno čo som vždy vedela, len pre chalana jasné že by bol po ocinovi🙂

monikahan77
12. mar 2014

ja len tak mimochodom dievčatá, 30.augusta mám narodeniny 🙂 a čo sa týka pôrodu, ja som mala neskutočnú paniku už od detstva, lebo som počula strašné príhody 🙂 a vôbec som si nedokázala predstaviť, ako to dokážem. Ale keď prišlo na lámanie chleba, zvládla som to ako každá žena a to teda nebol ľahký ani náhodou. Takže zbytočne sa nezaťažujte strachom, ten úplne prejde počas pôrodu, nebude čas naň myslieť🙂 veľa šťastia vám všetkým prajem.

akona33
autor
13. mar 2014

@elina25 Tešim sa😀

akona33
autor
13. mar 2014

@monikahan77 Tak na porod zatial nemyslím😀 iba na majunké a ty kedy máš termín tiež ako mi?

akona33
autor
13. mar 2014

@kika050 Tak ja podla mojich instinktou tiež myslím že chlapec ale keď ti mám pravdu povedať fakt mi natom nezaléží nech sú naše babulky zdravučké 🙂

klaudulenka
13. mar 2014

ahoj-ja mám termín 28.8.2014 🙂 🙂 🙂

akona33
autor
13. mar 2014

@klaudulenka Tak ta Vítámmm 😲

kika050
13. mar 2014

@akona33 tak to je jasné mne je to šuma fuk nech je všetko v poriadku. A nech sú bábätká zdravé.. 😉

klaudulenka
14. mar 2014

@akona33 vdaka

akona33
autor
28. mar 2014

Baby ako sa máte?

niki85
29. máj 2014

@kika050 ahoj. Ja mam presne ako ty s 31.08. doktor zmenil na 30.08. A narodeniny mam 16.08 takze moja dcera to nestiha asi 😉 ako sa citis? pozdravujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre