Ahojte, pred dvoma dnami som nasla //. Termin vychadza na zaciatok jula. 😵
ja som ešte len pred pár dňami zistila, že patrím do júnoviek 😵 😵 a to už začínajú aj júlovčiatka 😀 😵 ?
Tak držím palce, nech vás je tu čo najviac 😉 😉
@nike8 hej ako vzy pred mrchou ale cely mesiac ma bolelo v podbrusku a raz som aj zvracala v praci 😅 aj prsniky som mala napnutejsie.. no a citila som sa malatne akoby po opici.. no citila som ze to nie je ako pred mrchou.. tak som si v den ako mi mala prist urobila test a bol pozitivny.. som sa riadne roztriasla. a tiez som mala jednodnove spinenie 🙂
...dufam že po víkende sem pribudnem aj ja.... 😀 a aj dalšie zo snažiliek..
ja som si spravila testik na 24DC vecer a hned // , mala som tusaka, lebo vzdy pred menstruaciou mam par dni spinenie a teraz som nic nemala. a na 27DC krasne silne dve ciarocky. 😀
baby, ja si tiež myslím, že keď ste mali tak skoro pred MS pobolievanie podbruška, tak je to na dobrej ceste 🙂 ....aj ja som po tom príznaku, začala uvažovať, žeby niečo mohlo byť 😉
@mirinda123 mohli by sme vediet o aky projekt ide?
@danula2 jedna sa o projekt v oblasti sexualnej vychovy, mozno nebolo az tak spravne nazyvat to projekt, jedna sa skor o vyucovanie v oblasti uz spominanej sexualnej vychovy. Tema sa tyka tehotenstva a samozrejme aj zaciatkom tehotenstva, ake priznaky je potrebne si vsimat, ako mozno zistit, ze je zena tehotna a vsetko okolo toho.
ahojte baby mohla by som vas poprosit o radu?? ja s manzelom sa pokusame o babatko a den MS som si robila test ktory mi vysiel negativny, dnes je 6 den co mi MS meska. Myslite si ze test mi moze este ukazat dve //??
@nike8 no ja mam dnes 22DC ( teda ak to dc chapem dni od zaciatku poslednej mrchy) tak preto cakam, lebo mrcha by mala resp NEMALA 😀 prist buduci piatok a teda mam take vseliake priznaky, ze by to teda mohlo vyjst... 🙂 uz ma sice priatel prinutil urobit si test ale bol negativny, lenze to bolo len 5 den po ovulke .... byva mi zle, páli ma záha, mam bolesti v podbrušku, a prsia jak melony myslím si že aj väčšie ako inokedy, lebo su mi tesne vsetky podprsenky... 😀 a to som nepribrala skor trochu shudla,lebo mi nechuti jest ako mi je zle
Čaute, pripájam sa aj ja k vám, už som v skupine jún 2011, ale idem aj k vám , skor to vychadza na júl, ak teda všetko dobre dopadne 😉 🙂
@danula2 bola by ste nam ochotna pomoct? alebo potrebujete este nejake info? je mi jasne, ze to vyzera zaujimavo, ale nikde inde neviem zohnat takuto "ucebnu" pomocku.
@mirinda123 treba otehotnieť a hneď bude aj učebná pomôcka 😀 😅 😔
@alca85 pravda pravda, ale ja sa tak skoro nechystam 😀
@mirinda123 tu ucebnu pomôcku si môzes aj vyrobit..ako som ti uz pisala /kup cisty test a ciarku dokreslis, deti to nerozpoznaju ci je to prave ci nie/..ale cele je to take divne...
tak to ma nenapadlo, dakujem 🙂
@mirinda123 no a problem vyrieseny 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Gratulujem... a držím palce, nech to výjde 🙂