skúsim založiť tému pre Blaváčky....lebo mám pocit že sa tu vrece roztrhlo s tehulkami...a aspoň si v rámci mesta vieme poradiť čo kde kúpiť a tak.... 😉
jééj...hurá prvý príspevok, už som myslela že sa neujme témička 🙂
to je presne čo by som chcela vedieť...ja sa len začínam rozkukávať čo kde ako treba a mám z toho taký guláš že hotovo.... 😅
ahojte baby tak ja si myslim ze tento rok alebo toto leto bude preplnene porodmi 🙂
kazda druha je tehotna len ja mam 5 kamosiek co su tehotne 😀
ahoj kada 🙂 ja keď idem do Ikei na lososíka...tak vždy len nechápavo pozerám , že kde sa tie tehulky nabrali...
no mne porodila teraz v decembri kamoška, ďalšie dve sú tehotné...je toho fakt dosť, normálny baby booom... 😀
mi hovor ☹ ja sa toho papierovania uz teraz desim,hlavne ked viem ake "ochotne"su vacsinou pracovnicky na uradoch (cest vynimkam!),napriklad netusim ci pobocka socialnej poistovne je v BA len jedna,alebo je to nejak rozdelene podla miesta bydliska ci kam vlastne ist
aby bolo v pôrodniciach miesto keď to na nás príde 😠
presuniem vas do regiona 😉
kokos....som pozerala ako puk že kam sme zmizli...som neverila vlastným očiam....že čoooo 😲
nepiseme velkymi pismenami, krici to 😉 a je to aj v pravidlach 😉
socialna poistovna je na zahradnickej 😉
aha 😅 som nevedela....ups
pardon za to velke ba-neuvedomila som si to 😕
takze cela blava chodi na zahradnicku?
rovni...ono Zuz myslela v názve témy že s veľkým nesmie písať....ja som zadala tému TEHOTNA BRATISLAVA a to sa nesmie...dávať názov témy veľkým...tu si môžeme písať ako chceme .... haha 😉
rovni, o inej pobocke neviem 🙂 a treba tam ist do 2 tyzdnov po porode 😉
to mi nedoslo lucy,som myslela ze ani v texte nemozu byt velke pismena,som tu pomerne nova 😀
petruska a papier o nastupe na md si musim ist tiez vyzdvhnut tam?
rovni, neviem aky papier presne myslis 😅 na socialke som davala take tlacivo, ze stat za mna plati a pri nastupe na rodicovsku dovolenku tam treba ist a potvrdia ti, ze kolko si dostavala matersku a to potom odnesies na urad prace a socialnych veci... dufam, ze si to dobre pamatam 😅 😀
myslim papier kde doktor vypisuje termin nastupu na MD a kam by mal zamestnavatel napisat vysku prijmu aby socialna poistovna vedela vypocitat vysku materskeho prispevku (cca55% z platu)
tak to za mna celkom urcite posielal zamestnavatel 😉
tak by to asi malo normalne byt,ale ked my mame taku ekonomku,ktora to s cim sa este nestretla,nevie riesit,stale sa chodi mna pytat ci si vsetko vybavim ja a sa bojim ze mi to popletie 😒
preto sa snazim aspon takto zistovat info a z toho co som zistila viem ze ja jej prinesiem papier kde bude od mojho doktora napisany predpokl.nastup na MD a to by mala ona s vyskou mojich prijimov zrejme odniest na soc.poist.
len som nevedela ze ci to tlacivo kde to doktor vypisuje mi da on,alebo si ho mam sama vyzdvihnut na soc.poist.
ani v teme by sa nemalo pisat velkymi 😉 nie iba v nazvoch, lebo to vyvolava dojem ze clovek krici 😉
kuk pravidla https://www.modrykonik.sk/forum/rules.php?vRedi...
inak ja sa tak trošku spolieham, že mi moja gynekologička povie na poradni, že čom mám teraz isť vybaviť..hm...a prinajhoršom kamoška čo to už má za sebou..
no a nemôžeme po sebe kričať ??? čo keď je niekto nahluchlý ?? 😉
zuz...ty si nový admin ?
...lebo takú inú kočku si pamätám.... 😕
nie luci, ja som admin od novembra 😉 mame uz aj novsieho 😉 😀
rovni : tak vidíš, mala si pravdu, ani tu nemôžeme po sebe kričať veľkými písmenkami 🙂 😉
snad mi bude odpustene ked som to pozivala len ako skratky 😵
no snáááď.....uvidíme 😉 😀
rovni...už si riešila kočíky ??? ja mám total chaozzz...čím väčší výber, tým som z toho sprostejšia...jediné čo viem, že sa mi musí zmestiť poskladaný do kufra (suzuki swift) čo je teda obmedzujúce dosť...
no lucy vidim ze mas ten isty problem ako ja: aj mam hlavnu podmienku aby sa lahko skladal a zmestil sa mi do kufra Mercedes A
no a cim viac ich pozeram,tym viac sa mi ich paci 😀
jeeej zase tie moje velke pismena 😨
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj Lucilienka,potesila ma tato tema,este by som dodala,ze okrem toho co kde v BA kupit,by sa tu mohlo riesit aj co sa kde v BA vybavuje na uradoch ohladom MD a narodenia babetka.