Tehuľky zo Žiliny a okolia s termínom február, marec 2015

majka2
10. júl 2014

ahojte. ak ste zilincanky alebo blizke okolie a ste tehu dajte o sebe vediet

simonaerik
12. okt 2014

Ahojte som prva ako vidim alebo druha teda este Majka..No dufam len ze ma nikto nenazve tehulka lebo to je hrozne :D

majka2
autor
22. dec 2014

@simonaerik ahoj. citam ze si zo ziliny? ja tiez a kedy mas termin porodu ? ja 3.3 cakame dievcatko. kde planujes rodit

19nika90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka2
autor
31. dec 2014

@19nika90 ahoj.ja planujem rodit v cadci ale ci to stihnem ak t pride nahle neviem veru ci i neostane zilina ja tiez cakam dievcatko ku komu chodis do poradne?

cannella
31. dec 2014

Tak dievcata, ja neviem, ci medzi vas este zapadam, termin mam 7.2. a druhy 28.1., ale myslim, ze to bude tak okolo 23.1. ak vydrzim. Rodit idem v ZA

19nika90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka2
autor
31. dec 2014

@19nika90 do belej? tam aj byvas?? ja byvam v dolnej tizine

19nika90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majka2
autor
3. jan 2015

@19nika90 tak to nebyvame daleko od seba 🙂 je to tvoje prve babo? kolko mas rokov ja 30

19nika90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonaerik
4. jan 2015

@majka2
@19nika90 ahojte planujem v Ziline nechcem sa niekde daleko trepat 🙂 a termin mam 15.3. este mi nepovedali co cakame zajtra by mi mali povedat, duufam

ollski
4. jan 2015

Ahojte, ja som sice zo ZA, aj rodit sa tu chystam, tiez sa mi nechce nikam trepat teraz v zime...TP mam teraz v 9.1. 😉

majka2
autor
4. jan 2015

@19nika90 ahoj. ja cakam dievcatko aj sme chceli velmi tak nam vyslo to mi je luto ze si prisla o babetko a co sa stalo je to hrozne

majka2
autor
4. jan 2015

@simonaerik ja mam termin zatial 3.3 ale v ziline sa bojim rodit tolko zleho co som pocula a mam aj vlastnu skusenost a nie moc dobru

simonaerik
4. jan 2015

Ja som nepocula zatial nic no ja nechcem ist prec ako tam zamnou budu chodit a tak.. A aku mas skusenost ak sa mozem opytat

19nika90
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simonaerik
4. jan 2015

@ollski tak ty uz to cakas kazdy den drzim palce 🙂 ja som bola v nemocnici tam kde su babatka na tom poschodi lebo nebolo inde volne a nemala som ppcit zeby boli baby take nespokojne. Sice pri porode neviem no tak neda sa to asi ovpnyvnit. Sestricky sa snazili byt mile.
@19nika90

ollski
4. jan 2015

@simonaerik... ja mam uz aj svoje vlastne skusenosti, pocula som vela- aj dobreho aj zleho- nakolko som robila na biochemii, mala som ku vseliakym "info" blizo 😉 ...2x som to uz absolvovala, aj teraz som lezala na rizikovom a v poho...sestra aj svagrina rodili v MT, boli max spokojne...je pravda, ze co ne v ZA nadstandard tak v MT je to standard...nevravim, ze je to tam ako na dovolenke, ale povacsinou ak je vsetko OK, tak je to otazka par dni (4-5)...kedze budu za mnou chodit ci uz rodina aj kolegyne, tak ine neriesim 😉 drzte sa babulky, nech je vsetko v naj poriadku 😵 ...mm budeme mat chlapceka, cakame kazdou chvilkou, no stale nemame meno ☹ 😖 😅 😕

vieraz
13. jan 2015

Ahojte baby, ja sem k vam nepatrim, rodit sa uz nechystam. Len hladam niekoho zo Ziliny a okolia, kto by chcel vybavicku pre dievcatko. Mam toho dost, nieco po jednom nieco po dvoch babach. Vsetko pekne zachovale, nevytahane. Na net nestiham dat, radsej by som sa toho vzdala po viac ks. Dam to lacno, vyhadzovat mi je to luto a odkladat uz nemam kde. Odkladam uz len veci po starsich pre tu najmladsiu. Ak aj poznate niekoho kto je v nudzi (ale naozaj ) rada poskytnem. Dakujem za pochopenie ze som sa k vam votrela.
Drzim palce, nech vam to vsetkym dobre dopadne, nech uz rodite kdekolvek.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre