Tehuľky z Popradu

tterkat
10. aug 2011

Ahojteeee tak jak hladam ale nikde nevidim diskusiu a hlavne tehulky z Popradu 🙂 nebodaj som tu sama z tohto mesta a okolia???

tterkat
autor
10. aug 2011

ale myslela som tehulky ☹

bejka82
11. aug 2011

@tterkat Ahoj aj ja som z PP, ale vačšinou chodím na ,,spoločný termín,, a teraz len tak surfujem.... ja čakám 1.bábatko a už som v 37. tt. Vidím, že už máš 2 deti a môžem sa spýtať, kde si rodila?

tterkat
autor
11. aug 2011

Ahoj 🙂 rodila som v poprade. Prvý pôrod pri Brenišinový a druhy ma rodil už ten nový primár Bemer alebo jak sa to volá. Takže ty to už maš skoro u konca že? 🙂 ako sa citiš? 🙂

adikad
11. aug 2011

@tterkat
@bejka82 Ahojte aj ja som z PP a som v 26tt.

tterkat
autor
11. aug 2011

@adikad ahooj a vitaj 🙂 tak to maš asi najkrajšiu časť tehu že? to už tuším aj pohyby davno citiš že? už vieš čo to bude? 🙂

adikad
11. aug 2011

@tterkat no citim uz od 18tt a aj vtedy mi povedali, ze cakam chlapceka. Ku akemu dr. chodis?

tterkat
autor
11. aug 2011

@adikad Nooo tak to je super.. Snaď aj u mňa bude aspoň jeden chlapček.. Dve dievčata už mám a dve bábätka mam zas v brušku 🙂 🙂 a su dvojvaječne takže sa neviem dočkať na ten 3D alebo 4D ultrazvuk.. Vy ste na tom boli?? Ja chodím ku Vojtaššakovy a ten ho ma.. ty ku komu chodíš?

tterkat
autor
11. aug 2011

@benne Dakujem rada tam nazriem 🙂

adikad
11. aug 2011

@tterkat ja chodim k dr. Adamkovicovi, ale momentalne do rizikovej poradne do nemocnice, koli protilatkam. Ano bola som na 4D u dr. Kramara, ten ho robi na 3x a to vsetko za 50€. Bola som v 18tt, 21tt a v 25tt,kuk moj fotoalbum.
Aj moja sestra ma dvojicky, dve dievcata 🙂

lianka7
11. aug 2011

Ahojte kočky, ja som v 25.tt, poznáme sa s Adikad z inej témy-máme spoločný termín 😵
@adikad ahoj 🙂

adikad
11. aug 2011

@lianka7 ahoj, ahoj 😀 😀 😀

tterkat
autor
11. aug 2011

@adikad juuj isto krásne fotky ..to je take pekne a nebolo to ani tak drahe za tych 50eur 3x uvidim kolko bude pytat moj doktorko idem k nemu az 30teho tak sa potom budem vyzvedať ak by bral moc tak potom mi daš kontakt na toho Kramara? 🙂 Mne to meno strasne nieco hovori ale neviem si vybavit ktory to je. Juj ale tešim sa velmi s toho že budem mať dvojičky 🙂

@lianka7 Ahoj 🙂 som rada že dalsia tu nakukla aspon sa mam s kym radit.. a uz ked som pri tej vete chcela som sa vas opytať beriete alebo aky mate nazor na MAGNE B6?

lianka7
11. aug 2011

@tterkat Ja beriem len kyselinu listovú a sumive calcium,pretoze mam alergiu na kravske mlieko 😒

adikad
11. aug 2011

@tterkat on robi len videa a ja som si narobila z toho fotky. Viem, ze jedna si u neho(Vojtassaka) platila za cele tehotenstvo okolo 200€ a robil jej aj 4D vzdy v poradni, ale mne sa to zda dost.
Magnezium sa berie pri krcoch a pri tvrdnuti bruska.

dadak
11. aug 2011

Aj ja som z PP ale byvam teraz mimo...😀 a rodila som oboch chlapcov pri Brenisinovi...😀

adikad
11. aug 2011

@dadak ahoj, sa nam to tu rozrasta 😀

tterkat
autor
11. aug 2011

@lianka7 úúú tak to je na prd.. mne tetka poradila magne b6 ale neviem v lekarni tvrdila ze je to dobre aj proti potratom ze je to dobre.. ale dajak to barz neberiem skor by som nejake dobre vitaminy iba prijala ako toto..
@adikad tak to je isto az az 200€ neviem ci by som tolko dala chcem fotocky dajake na pamiatku ale toľko?? a video vidiet pekne? som zvedava že čo mi povie. ked to je este daleko toho 30teho 🙂
@dadak spokojná si bola s panom doktorom? ja pri prvom ani moc nie.. Moc ma zašil ne a ne sa zbaviť stehov 😀

bejka82
11. aug 2011

@tterkat Ahoj, cítím sa ešte celkom v pohode zatiaľ mám len takých slabých poslíčkov. Ale už by som aj celkom prijala ak by sa tá naša princezná vybrala medzi nás 🙂 🙂 Ja sa chystám rodiť do KK

@lianka7 ja som kyselinu listovú prestala brať cca v 25.tt, že vraj sa od toho rodia zbytočne vačšie deti, tak neformálne mi to aj môj doki aj dula potvrdili, tak som to radšej vysadila. Však načo sa zbytočne pchať liekmi, keď to všetko nájedeme aj v ovocí a v zeleninke. A ešte teraz beriem magnezium ale už to tento t. musím vysadiť. Brala som to hlavne kvôli trpnutiu rúk.

tterkat
autor
11. aug 2011

@bejka82 ja som pri druhej mala falošné kontrakcie a potom o tri dni prisli tie prave ale drzala som sa doma ze ci naaahodou nebude falosny poplach nechcela som ist do nemocnici ako pri prvej lebo vtedy si ma tam nechali a pretahovala som 9 dní tak som tam stravila 9 dni a po porode 7 dní. tak som drzala ale dosla som ltt porodila som za 14 minut 🙂 sestra sa mi smiala ze som odrodila jak ciganka 😀 ale bolesti prisli o 6tej vecer a o 12tej som sla do nemocnici v noci no kym vypisali papiere atd atd vysetrenia tak o jednej ma dali na stol a 1:14 sa mi malinka narodila 🙂 a prečo prave KK je tam lepšie?

bejka82
12. aug 2011

@tterkat pekné ránko prajem 🙂 tak ten druhý pôrod si mala skutočne dobrý, aj ja dúfam v to, že to prebehne rýchlo, takže uvidím 🙂 Chcem mať môjho Dr. pri pôrode a on rodí v KK a na PP som ešte stále počula dosť zlého, že vraj sa to tu už zlepšilo, ale stále to nie je ono. A jedna moja kamoška tam nedávno ležala v dosť vážnom stave týždeň, pustili ju potom domov a nakoniec sa dostala do PO a že jej v PP dávali lieky, kt. škodili bábatku(tak ešte že tam nebola dlhšie). Bohužial zlé sa môže stať hoci kde, ale už aj pre ten môj psychický kľud radšej idem do KK. Dúfam, že tam vydržím cestu 🙂 🙂 aj ja by som chcela čo najdlhšie vydržať doma, len keď neviem kedy bude to ,,už to na mňa prišlo,, 🙂 🙂 no som zvedavá ako to bude prebiehať.

lianka7
12. aug 2011

@bejka82 Ja som len teraz v 25.tt,ale mne dr.povedal,ze ju mam brat cele tehotenstvo pre zdravy vyvoj babatka.Velke deticky sa rodia z tych prenatalnych vitaminkov 😉

lianka7
12. aug 2011

@bejka82 No v PP nemocnici som lezala aj ja-v 4.mesiaci a trosku sa zastanem uzasnych lekarov,ktori tam su.Od dr.Bohmera,Raucinu,Fathiovu!!!Vsetci su skveli odbornici a prisli z KK nemocnice,do PP.Mne velmi pomohli a su nesmierne ludski...takze tolko na margo lekarov v PP nemocnici...

bejka82
12. aug 2011

@lianka7 🙂 ja som to radšej vysadila a spoliehala som sa na ovocie a zeleninu. Sestra to tiež cca v tom týždni vysadila a už má krásneho 3 mes. drobca 🙂 🙂 ale však škodiť by to nemalo. Ale ja neodpisujem nemocnicu v PP, Chvála Bohu som tam ešte nemusela ležať,... ale ma to tak psychicky viac ukľudňuje keď pôjdem do nemocky na kt. som počula oveľa viac lepšieho. Samozrejme aj na PP som počula dobré veci, ale ešte nie toľko. Však uvidím, keď budem po dám vedieť o KK 😉

adikad
12. aug 2011

@lianka7 Tiez sa pridavam k tebe, lekari su tam fakt na urovni, tiez som tam lezala a bola som spokojna 😀

lianka7
12. aug 2011

@adikad tak tak 😉 Ozaj volala som Kramarovi,ale asi ma dovolenku,lebo nikto mi to tam nedviha... 😖

tterkat
autor
12. aug 2011

@bejka82 ahoj a napodobne ..teda ja uz skor príjemný obedový čas 😀 Ale veď jasné musiš vedieť ty čo chceš ktorá voľba ta skor ukludnuje.. a ty sa musis citit dobre pri porode 😉 snad vydržiš ja som tiez nevedela ze ci je to ono alebo nie ..voda plodova mi pri druhom teotiekla a pritom pri prvom ano a to v noci o pol 1 a až rano o osmej ma davali na salu lebo som nemala este ani bolesti ani nic. a pri druhom som nemala pravidelne kontrakcie az poslednu minutu az dve ano .. ale ja som ani nestopovala nejako extra.. vysiel mi vytok a tam bolo malililinko krvy tak som sa pozbierala a sla... 🙂 oni to nejako aj volaju ale neviem si rychlo spomenuť 🙂

tterkat
autor
12. aug 2011

A čo sa týka PP lekárov... Ono sú odbrý tí nový čo došli z KK každý chvali.. Ja som rodila pri Bohmerovy a či mam s toho dobrý zažitok.. asi tak na 70%.. rodila som v noci a zobudiť chlapa v noci ajajajajaaj 😀 trošku po mne kričal pritom som mala s toho len nervy že nemam zdvyhať zadok bo sa potrham ked tlacim,.. ale ako som nemala zdvyhať ked mi v tej rychlosti nestihli uplne pripraviť stol.. zašivanie si už nepamatam pri tom pri brenišinovy az az 😀 ale behmer urobil jednu zlu vec ked sa stal primarom...že zrusil ultrazvuk maternice pred odchodom z porodnice...vtedy vas skontrolovali ze ci ste pekne vycistena a podobne a s kludnym srdcom ste sli domov... on to zrusil ze iba urobia zenam ktore sa im nezdaju.. ja som sla domov a po 2mes. som sla za mojim dr s neskutocnymi bolestami a vtedy mi povedal ze som zle vycistena.. ale sestričky v pohode aj doktory v pohode ale kde budem rodit dvojicky asi este porozmyslam 🙂 🙂

adikad
12. aug 2011

@lianka7 Hej? Pozri si ako ma ordinacne hodiny, lebo oni tak divne robia ani mne par x nedvihali, pockaj dam ti na mobil.0903 208 233

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre