neverím, že som na celom MK sama z BŠ... pridajte sa daľšie...🙂
le jasneee, vsetky mozu byt 🙂
Ahojte. Tak ja som priamo zo Štiavnice. Som rada, že sa založila táto téma. Baby hor sa sem.
happy pozerám, že aj ty máš termín v októbri. Mne to vyrátali na približne 25.10.2010. Chodíš k lekárovi tu v BŠ?
nellym vitaj 🙂 ano mam termin 17.10. tak uvidime ako sa bude babatko ponahlat, alebo aj nie 🙂 nelly vypln si pas, nech vieme co a kedy 🙂
s porodom to mam trochu komplikovane, budem poberat matersku z rakuska kde pracujem, takze mam lekarske prehliadky aj porod tam... je to trochu vycerpavajuce, ale da sa 🙂
parkrat som bola aj tu v bs u Spilu, aj som si polezala v nemocnici s mechurom ale to je uz nastastie ok... takze tak 🙂
Caute,baby ta Vasa porodnica je uplne super,prezila som v nej neopakovatelne zazitky.Ak by som este niekedy bola tehotna ,rozhodne by som sla znovu do Bs.Od nas je ,ale blizsie do Lv ,ale stalo to zato ja som totiz z Pukanca.
Ahoj zuzana. Pri kom si v Štiavnici rodila? Ja chodím ku doktorke do Žiaru, ale zvažujem, že budem rodiť v Štiavnici. Ale ak by sa dalo, určite by som si vybrala doktorku Broskovú. Počula som na ňu len samé chvály. S čím všetkým si bola v Štiavnici spokojná?
happy ty budeš rodiť v Rakúsku?
Ahoj nellymn ja som rodila aj v r.2001 a aj min. rok pri doktorke Podobenovej,bola super.Uz ked som isla minuly rok rodit tak som si povedala ako by bolo super ju mat zase.Isla som predcasne o 4-5 tyz. a vsetci mi hovorili ,ze to na porod nevyzera a ona jedina mi verila .A v roku 2001 mi vyvolavala porod,tiez predcasne a vsetko ok.Doktorka Broskova ma prijimala a ta bola tiez velmi mila,vlastne vsetci su tam super.
Mam vyhrady len k jednemu doktorovi,kt. tam minuly rok v lete zastupoval,prisla som do porodnice s tym ,ze mi zacala odtekat voda a on mi povedal,ze najblizsie dni rodit nebudem.Maly sa narodil v ten isty den o 11 hodin.Este ,ze si ma tam nechali,lebo by som musela chodit v jeden den 2 krat.Prostredie super,strava tiez usla mala som samostatnu izbu,chodili za mnou deti a muz tam so mnou spaval,no vstko ok.,tak som si to aj predstavovala.
😉
Baby kde ste,v Bs nie je nikto tehotny?
A k doktorovi si chodila tiež do BŠ, alebo si tam len rodila?
neviem ci je nas v bs tak malo tehu alebo co 🙂 asi nechodia na MK, lebo minule ked som isla po meste, videla som aspon desat bruskatych 🙂
Happy ja si myslím, že nechodia na MK. Ja som o ňom tiež nevedela. Dozvedela som sa o ňom neskôr.
Ako ti dopadla amnocentéza?
zeby sme rozvesali reklamne letaky na Trojici a na Krizovatke?? tade kazdy chodi 🙂)
🙂 , dáme plagát na jeden obchodný reťazec na Križovatke. Tam sa ľudí premelie dosť.
neviem este nemam vysledky... az tak o tyzden najskor budu... dufam ze vsetko ok 🙂 sme priblizne rovnako tehu 🙂 ku ktoremu lekarovi chodis?
a ty uz vies ze mas dievcatkooo🙂 a ja este stale neviem co 🙂 ako to vies tak skoro? sice teraz z amnio uz aj ja budem vediet
Ja chodím do Žiaru, k doktorke Bugárovej. Ale rodiť by som chcela v Štiavnici. Ty ako si písala budeš asi rodiť v Rakúsku, však? Je tam dobrá starostlivosť?
Ja som na amnio nebola, mala som dobré výsledky AFP. Tak zbytočne by som stresovala seba a bábo.
ja som bola na amnio pretoze mame v rodine dietatko s DS,.. takze viac menej pre istotu... v rakusku dufam bude vsetko ok, rodim tam pretoze budem poberat matersku odtial a je to podmienene porodom... takze tak 🙂
nie k doktorovi som chodila do Levic,do Bs som isla prvy krat v 35,tt na poradnu,to bolo v utorok a v piatok som uz rodila
Zuzana aj si chodila na nejaké dychové cvičenia? Ako to zobral doktor, keď si mu povedala, že by si chcela rodiť v BŠ? Ja mám strach, ako to moja doktorka zoberie, či nebude na mňa kričať. A neviem presne, kedy jej mám o tom povedať a kedy prvýkrát navštíviť doktorku v BŠ.
Happy to, že budeme mať dievčatko zatiaľ nie je na 100%. V utorok nám to na základe sona predbežne povedal lekár. Ale jednoznačne to nepotvrdil. Ale myslím, že to naozaj bude dievčatko. Ošpatnela som, takže mi dievčatko berie krásu 🙂
nie,nechodila,jednak som to ani nestihla a ani som to nemala v plane,ved toto bol moj treti porod.Doktorovi mojmu som to povedala,pred tym ako mi vypisal matersku a tiezu som vedela,ze sa mu to nebude pacit,tak som mu povedala,ze tam v okoli mi byva svokra a ja budem u nej lebo boli prazdniny a ,ze to tam budem mat blizsie,co bolo samozrejme klamstvo,ale splnolo to ucel,zobral to normalne
Ty budes mat SOFIU ?Aj my sme chceli ked sme cakali druhe stale mi hovorili,ze to bude dievca a pre chlapca som ani meno nemala
ja si myslim baby, ze je slobodne rozhodnutie kazdej zeny, kam ide rodit... mame pravo vybrat si... ja by som napriklad najradsej rodila doma a nemozem no :(
ale neboj sa nellymn, volba ineho porodnika nie je dovod na krik 🙂 inak...preco vlastne chodis do zh ked si z bs?
cvicenia pre tehulky su v bs v utorok a stvrtok a vezmu ta na ne bez problemov
ano,mas pravdu ze je to slobodne rozhodnutie,ale niekedy nemas ani silu a ani naladu pocuvat tie komentare,tak preto to klamstvo.Ked som isla na kontrolu k mojmu po 6 tyz.tak som mala zle vypisanu prepustaciu spravu,no a mala som co pocuvat,hlavne od sestricky
normalne Vam zavidim,pred rokom som bola este aj ja tehotna
jaaaj asi nie mam toho dost a toto som ledva vynosila.Toto tretie sme planovali najdlhsie a asi sme sa aj najviac tesili,nejako viac sme to precitovali a aj decka boli nadsene,BOLI...
Happy do ZH chodím kvôli tomu, že som hladala novú doktorku, ktorá by ma aj odrodila. Predtým som chodila do BB, tam by sa doktorka starala o nás len počas tehotenstva a rodila by som pri niekom inom. V BŠ som nechcela chodiť ku doktorke, dokonca som zo začiatku nechcela ani rodiť v BŠ. Ale podozvedala som sa veľa nie dobrých vecí o Žiarskej pôrodnici, tak preto po zrelom uvážení / že je to blízko, poznám to prostredie a som doma / by som chcela rodiť doma. Ale len pri Broskovej. Inému doktorovi, resp. doktorke veľmi neverím.
Mám naozaj strach, ako to moja doktorka zoberie. Je totiž dosť prísna.
A o koľkej bývajú tie cvičenia v Štiavnici? Myslíš, že tam môžem chodiť? Ako sa tam dostanem?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
mozu byt aj netehulky z okolia? Ja som rodila u Vas.