Sú tu nejaké mamičky z Budapešti?

katkav
11. apr 2010

Ahojte baby, je tu niekto kto byva v Budapesti? A nevie po madarsky? ☹

macinkovia
17. okt 2010

Ahoj Katka. Ja som sice zijem az v Miskolci, ale budem rada, ak by sme si aspon mohli pisat.

akdarka
18. okt 2010

ja sice byvam na Slovensku ale hovorim plynule madarsky.Budapest je tak krasne mesto!;)uz sa neviem dockat kedy sa tam dostaneme najblizsie-asi az ked maly vyrastie;)Miskolc nepoznam,ale co nie je moze byt;)

macinkovia
19. okt 2010

Ahoj Akdarka! A byvas daleko od Miskolca? Tak to ti zavidim, ze hovoris plynule po madarsky! Kebyze viem tak aj ja, mam vyriesenych niekolko problemov!

akdarka
19. okt 2010

a ako si sa dostala do Madarska?madarcina je dost tazky jazyk,vsak?
Ja byvam v Senci.

macinkovia
20. okt 2010

S priatelom sme sa zoznamili v S. Irsku v praci, neskor som odtial odisla, otehotnela som a kedze tato ma dobru pracu tu v Miskolci, tak som sa za nim sem prestahovala, ale obidvaja snivame, ze budeme byvat v BA, jemu sa tam tiez velmi paci. Tak madarcina nie je urcite lahka! ☹ Ale snad sa mi raz do hlavy dostane!

dadak
10. mar 2011

ahojte, je tu este niekto? 😀

petra027
30. máj 2011

Ahoj, já jsem sice z Čech, ale snad to nevadí 🙂 Žiju v Budapešti a máme 10měsíční holčičku. Ráda se seznámím s jinýma maminkama 🙂

dadak
13. jan 2012

@katkav
@petra027 baby, ste este v pesti?

janka1349
12. feb 2012

Ahojte, su tu maminky zo Slovenska alebo Ciech zijuce v Budapesti? Pripadne viete mi poradit ako by som v Budapesti nasla maminky cudzinky hovoriace po anglicky?

bevab
13. nov 2012

Ahojte, viete mi prosim odporucit nejake nie drahe, ale dobre byvanie v Budapesti. dakujem pekne 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre