Ahojte vsetci..som tu nova 🙂 Tak sa tesim,ze existuje tato stranka,ja zijem vo svajciarsku..tak len tak nahodou,ci tu tiez niekto nieje 🙂 inak prajem vsetkym krasny den
Ahoj Srdiecko..dobre sa mam..no ja si myslim,ze asi tazko..aky si mala dnik??
ahojte tehulky 🙂 Mam rovnake bydlisko, ale tehulka este nie som
ahojte,
moja svokra žije vo švajci, boli sme tam aj s malinkou v júni... 🙂
Ahojte zienky ja som tiez Svajciarka, som tu uz 12 rokov a som novopecena tehu.
My sme tu taka Slovensko-Ceska banda, vsetky uz vydate a niektore uz aj s babenkami.
A v ktorej oblasti ste? Ja vo francuzskej, Neuchâtel pri krasnom jazere. 🙂
No super...vám závidím...my vždy keď sme tam, ,,dýchame,, tú prírodu a ten božský kľu a tých normálnych ľudí... 🙂
Ja idem na Slovensko akurat na novy rok, tak sa velmi tesim na rodinu, ale predtym idem pozriet brata do Anglicka, ma 1 mesacnu dcerku, tak sa uz neviem dockat. Drnda a casto sem chodite?
ja som v nemeckej oblasti pri rakuskych hraniciach,kanton St.Gallen,zatial len kratko
A paci sa ti tu? Robis tu ci studujes?
vo februari to bude rok,co sme sa tu s manzelom prestahovali,teraz uz pracujem.Prostredie je super, celkom v pohode si zvykame, vlastne vsetko je len o zvyku...
A co robis ak sa mozem spytat? Ja som sem prisla v 18tich ako au pair. Ja uz si neviem predstavit inde zit, len rodina mi trosku chyba. ☹
Ahojte, aj ja som "tu" 🙂
Zuzana tiez pri SG, kde si ty presne?
Ahojte,tak som rada,ze sa niekto ozval..ja zijem v Thune s mojim novopecenym🙂manzelom 🙂 no uz aj cakame babätko,inak Svajc je fajn,ale s mentalitou sa treba vyrovnat 😉
Ahoj Maryam, tak sa to tu pomaly rozbieha, musime podakovat Zuzke, ze zalozila tuto temu. 😀
😀 ved prave
No vy ste vsetky v nemeckej oblasti, ak budete mat cestu do francuzskej napiste, mozme nieco podniknut. 😀
Zacala som robit v jednej firme Oerlikon-Solar (Custommer Support),myslim,ze aj v Neuchatel je pobocka alebo Uni,s kt.spolupracujeme. Po tolkych rokoch sa Ti necudujem, zvykla si si tu 🙂
brali sme sa pred mesiacom a neake drobne..a babätko sme este neplanovali,chceli sme este chvilocku pockat..neaky rok..no a presne tyzden po nasej svadbe(mali sme vyrocie 1.tyzden)som prisla na to ,ze som tehotna.Starsia sestra ma termin teraz v decembri..sa tesim!
Ahoj maryam 🙂 , ja som v Buchse,SG
mywiel, do francuzskej casti som sa teda este pozriet nebola, verim, ze je tam pekne, ale nemavam nejak cestu tym smerom.
Ja profesorka v sukromnej skole ucim buduce kozmeticky a maserky. 🙂 No zvykla, prisla som sem skoro naucila sa francuzsky, vydala uz je to 8 rokov, takze som tu zakotvila, manzel je Svajciar. 😅 Len rodinu keby som mohla este prestahovat sem tak mi uz nic nechyba. 😀
no ja sa tesim,ze sa to tu rozbehlo.No ja som pri Berne.tiez som zacinala ako Babysitter v zh,potom som opatrovala starych ludi,ale musim povedat,ze uz urcite nebudem...nieje na to prist domov🙂a nie u niekoho strasit
Zuzana, to mas veru dalej do SG ako ja, skoda, ze nie si blizsie, ja som v Uzwile - dnes som akurat bola v SG - mam to nejakych 22 km.
Zuzka tak to ti gratulujem.
Maryam ano je tu krasne a mentalita je lepsia ako v nemeckych oblastiach aspon si to ja myslim. 😉
Mywiel,to je zaujimave...ja tiez masirujem,no vlastne teraz som sa troska zasekla...tak to sa tesim..mas skvely job
Do Bernu chodim nakupovat do Ikei niekedy, tak si mozme dat zraz niekedy...
mywiel, tak o tom som viac ako presvedcena - o tej mentalite... 😖
Ja som s tunajsimi "domacimi" minimalne v kontakte, je tu urcity odstup, co je skoda.
Maryam ja som bola au pair na zaciatku u Slovenky co sa tu vydala a ta bola najhorsia, namyslena, ze je Svajciarka uz a ja som mala len 18nast, nikoho tu nepoznala a som drzala hu.. a krok. ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj moja...asi nikto nevie, ze je tato stranka...musis pockat 😉 ako sa mame? 🙂