Tak babenky ale to leti, chystame 4. stretko termin je vybraty 25-27.5.2012 uz len dohodnut KDE to bude 🙂
Bojnice teda nie, mate pravdu uz sme tam boli 2x, tak vyberajte, piste niekde nas hadam uchylia kedze tento rok ocakavame masivnu ucast... ako vzdy 😀 😀 No a este ak by ste chceli zase tie tricka z BESS pre drobce s nejakym originalnym napisom mozme porozmyslat a objednat cezo mna 😉
baby ja som len tak popozerala v tom okoli lipt. mikulasa.
ale fakt by bolo naj zistit kolko nas presne bude, aby sme podla toho vyberali 😉 😉
my ideme, teda ja s danusom urcite, majo este nevie, ale dosiel by aspon na jeden den, al. jednu noc a den . uz sme sa vcera o tom bavili a moc sa tesi 🙂 🙂
a jasna vec, tricka musia byt 🙂 🙂
tak my ideme tiez urcite ja juraj eliska terezku by som aj nechala doma ale nikto by ju nechcel 😀 😀 😀 😀 😀 😀
inak tam na liptove mozme spravit aj neaky vyletiky tak je krasne s jurajom sme tam bli na dovolenke este bez deti aj v jaskyni sme boli kuknut a cely cas sme sa mrochtili v tatralandii teraz je to tam omoc lepsie vynovene paradne ved 9 celorocnych bazenov a aj tobogany takze aj keby mrzlo mozme sa mrochtit ja som pozerala aj ubytovania priamo v tatralandii idem to este omrknut 😉 to by bola parada rano sa zobudime a rovno sa slahneme do bazena teda ja budem este riadny vorvan ale nevadi 😀 😀
A hned ma napadol jeden tip, Valcianska dolina- chodime tam s drobcami kazdy rok ked sme doma, mozno si pamatate aj foto z FB taka krasna priroda s detskym ihriskom pieskovisk, tranmpoliny, smykacky... paradna restika s ubytovanim... robia tam rozne akcie-firemne, stuzkove.... my tam budeme mat vikend "po nas" 2.6 celoslovenske stretko dvojiciek-sa tam chystame 🙂 fakt je tam nadherne a hned je tam salas s oveckami a hore na salasi predavaju syry a kade co.... da sa tam robit kotlikovy gulas aj grilovanie v prirode, dookola su nejake turisticke chodniky ja neviem vela je toho...
tu je par foto z okoli ked sme tam boli http://www.facebook.com/media/set/?set=a.137173...
a tu je ich stranka, treba sa preklikat co vas zaujima, ale aspon s ubytkom by nebol problem aj vacsi pocet rodin 😉
ja neviem, mna to plavanie a bazeny nejako vobec neberu ci nelakaju 😅 ale tipujem ze sa tam da nieco robit aj na suchu 😀
super, vyhadzuje mi to, ale nikde nevidim, ze pridat medzi oblubene, baby vy to niekde mate?
@blcha, no je to v zime ako snowland vzdy je to v lyziarskej sezone narvate, ale aj v lete je tam nadherne ja sa tam vzdy kazdy rok ked sme doma tesim, lebo sa tam obzeriem bryndzovych halusiek a kapustnice 😀
@anezena, ani ja neviem kde to pridat medzi oblubene, nevidim to tu 😝 a ty si preco PRO? to co znamena?? 😕
no ja som dala paci sa mi to, ale medzi oblubenymi to nemam. kaslem na to
kde ta valcianska je? v ziline?
baby ja som za ten liptovsky mikulas len najst neake dobre ubytko a toho je tam vela a mohli by sme dat jeden den tu jaskynu co poviete ja myslim ze decka by boli z toho uplne hotove keby isli do jaskyne eliske by sa to urcite pacilo tu je ta jaskyna je to kusok od mikulasa http://www.ssj.sk/jaskyne/spristupnene/demanovs...
kukam tie jaskyne, paradaaa
a kukajte jake ubytko
a dokonca deti do 5 rokov zadarmo, co podla mna nikde nenajdeme, vsade je do 3 rokov.
cena je 13 - 16 € noc
maju aj ranajky, aj vecere
a pozeram ze maju aj bazen,. virivky, ihrisko, paradaa
baby my si mozeme dat aj masaz 😀
tatralandia je 6 km
tarzania 6 km , aj bobova draha tam je
sak pokukajte
no ja som uz pokukala viacero hotelov, penzionov a tento zatial vyhrava
noo aj mne sa to lubi, aj bobova draha tam, blcha ja to vidim ze my pojdeme na 4 dni a ne tri 😀 😀
@anezena ja som sa do neho tiez zamilovala no a ta taraznia to je hned vedla tatralandie to su take tie preliezacky aj pre deti aj pre dospelych ako v trnave slavia len vacsie to je 😉
baby podme do tej alzbety to je fakt super aj ceny aj vsetko mne sa to fakt paci 😉 pojdeme aj na masaz a do sauny mozeme do vyrivky sa vecer nalozime ked budu decka spat to bude amerika teda ja dufam ze uz bude aj terezka lepsie spavat nech nevyrivkuje somnou 😀 😀 😀
baby tak ja som tam uz aj volala, maju to zatial volne, dokonca maju skusenosti s takymto stretkom, ze tam boli nejake decka z modreho kona
a ze mame vsetko spisat do mailu a ona nam urobi super ponuku
baby, tak napiste, kto ma zaujem ist 25. - 27. maj do penzionu Alzbeta v Nizkych Ttarach, Demanovska dolina
aby som jej vedela napisat kolko nas bude.
a isli by sme od piatka al. uz od stvrtka? ja by som bola aj za ten stvrtok. sak tam je kde chodit. a budeme to mat takuu mini dovcu na SK 🙂 🙂
babulky ale ste toho už popísali 😕 , nemám čas teraz pozerať, idem do mesta kúpiť lístky na Spievankovo, aby sa nám ušli 😕 😉 ale hneď ako prídem tak budem surfovať 😵
Inak aj mne sa to lubi aj hotel aj prostredie, len neviem ci baby z BA, NT to nebudu mat daleko (bubli, capy...) ale zase @zrzuska to bude mat na skok takze ziadne vyhovorky 😉 😉 A my mame v Mikulasi rodinu, sesternicu s rodinou tak by sme ich hned aj isli pozriet potom, takze ja som za 🙂
z BA a TT to je jedno, elbo to ideme cely cas az do Ziliny po dialnici, to je pohodka. a dokonca Nitra to ma este aj blizsie, tak parada. jaz to bude mat okolo 270 z PK. ja predpoklada, ze cca. 3 hodky bude trvat cesta od nas. to je v pohode. a ja fakt rozmyslam, ze ked je to tak dalej, asi by sme sli uz vo stvrtok, aby sme si piatok uzili cely den 🙂
baby, paci sa mi co ste vybrali, ta alzbeta..🙂ja budem v tom case pravdepodobne na vychode, takze je mi jedno, odkial pojdeme, ci z NR, alebo z SP, mam to tak na polceste..my sme teraz z NR na Liptove pomerne rychlo, ked sa urobila ta R1, neni o com..len aby to vyslo..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@jaja0110 supr temicka uz sa tesim na stretko idm brusit po nete kym mala spi a hladat neake pekne miestecko a tricka by boli super este vymysliet neaky paradny napis nech su nase deticky in 😉