ahojte tehulky.. je nacas zacat zhanat kontakty, aby sme v tom neostali samy (kedze muzi vsetkemu nerozumeju..) 😉
ahojteeeeee 🙂a o ake stretnutie sa jedna?Tak ako maju aj ine že sa buduce mamičky niekde stretnu všetci spolu?to by bolo super....................
aj ja som za, preto sme tu predsa 🙂 kludne sa mozeme dohodnut na nejaky termin.. ale kedze sme kazda z ineho mesta ☹ asi to bude horsie..
🙂 aj ja sa chcem stretnut 🙂 🙂 akurat ze ja som mimo SR fnuk fnuk...a na Slovensku ak ka doky pusti budem o mesiac na konci aprila-zaciatku maja. A potom nic....tak ak to zorganizujete v tom termine, ratajte so mnou...inak na vas budem mysliet 😉
mohlo to by byt niekde v strede aby každy to mal na polovicu,čo vy na to?
v polovici?, myslis tyzdna v pohodicke.. na konci aprila - zaciatku maja? oka..
zatial teda sme dohodnute 😀 😉
mozno by bola fajn zisit kto ma zaujem prist a odkial prichadza... 🙂 🙂 ja som povodne z BA
claudinka, myslim ze jurocko myslela niekde v polovici cesty medzi BA a Bardejovom, kedze je z Bardejova...no ak som dobre pochopila. Tak myslim ze budeme musiet zordanizovat nejake stretka vychod, zapad, sever, juh a potom preposlat fotky 🙂
Inak napad je to dobry. Ja sa pridavam k tomu bratislavskemu ak sa uskutocni 🙂
no vsak to.. alebo spravit jednotlive stretka v mestach a potom sa dohodnut, ci by sme niekedy nedosli kuknut aj inde 🙂
kvietocek, dakujem za vysvetlenie.. v poslednych dnoch mi to ale vobeec nepali a casto zabudam, ze len kukam niekedy 😀
no v ba si myslim ze to nebude az take tazke so stretkom.. kto kazdy by mal zaujem?
Pohoda, to mam aj ja...mam niekedy pocit ze mi makne mozog 😀
🙂 🙂 ja mam zaujem o stretko v BA...len este neviem presny datum ked budem v BA. KOniec aprila zaciatok maja, ale viac budem vediet po tomto stvrtku, ci mi vobec doky dovoli taku dlhu cestu z IT na SR
tak daj urcite vediet, my sa prisposobime, kedze mas pred sebou takuuu dlhuu cestu 😀
jasne evka daj vediet a my sa prisposobime.
jej, to ste zlate... 🙂 ja by som fakt rada prisla.
mno, a uz sa dohodneme nejako presnejsie, tie, ktore mame zaujem??
mne doky uplne v pohode povedal ze moze mcestovat. Vraj tehotenstvo nie je choroba a ze kde je problem....takze sa tesiim. zatial predbezne to vyzera tak ze budem v BA od 25.4 - 1.5. cca. 🙂 🙂 tak planujme
Tak aj ja sa pridávam k stretku v Ba - ja som od Blavy 20 km a v 🙂 Blave som každý druhý deň
To by bolo super 😉
takze koniec aprila, zaciatok maja.. 🙂 in ba I am looking forward
🙂 🙂 co tak sobota 26.4.? Ako vam to znie?
ejha to znie dobre, sobota, 26. aprila.. a kde to spachame? 🙂
navrhujem nejhaky podnik kde sa nafajci, cim som vyeliminovala asi vacsinu podnikov v BA 😖 napada ma nejaka cajovna....co navrhujete vy?
cajovna nie je zly napad, ja som za 😀
Takze? Kedy a kde a kto vlastne pride?
jaaaa urcite..
kto sa ku mne a k evke prida???
ja by som sa tiez rada pridala 😉 a chcela by som navrhnut zmenu miesta z cajovne na nieco, kde sa da aj jst 😉 😀
nejaka pizzerka alebo mekac? 🙂 tam sa nefajci..
ja poznam super pizzerku kde sa nesmie fajcit - Primo piano na Obchodnej v pasazi. Je tam vcelku ticho a nevaria zle...co tak tam? 🙂 🙂
je tam klimatizacia? 😝
evi myslis tu tak na poschodi? a to pasaz ma v nazve nieco "point" ? 😉
city point myslis?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
😉