tak baby sem s napadmi na miesto stretnutia! Skopirujem sem este vsetky prispevky ohladom stretka s majoviek
zatial sme sa teda zhodli predbezne na konci maja a uz len davajte napady na chaty alebo odsuhlaste to co tu uz bolo uvedene 😉
ja som za tu Terchovu ale asi sme len dve ja a monka a mozno nika
ja som tiez za terchovu 😉
mne sa tiez ta terchova paci ...
ved hadam budu este dalsie navrhy ...
predbezne aj ja som za 😉
Aj mne sa páči Terchová.
Síce písali marcovky, že majiteľ prchkejší, ale keď sa naštveme, tak ho aj čapicami umlátime 😀
no cafteee....vidim, ze riadne riesite penzion...tu Terchovu myslite toto...nie som moc v obraze http://www.penzionsustiak.sk/
jamaat 😀 😀 😀
zuzkad ano to
No ja by som už išla aj zajtra. Teda napozajtre, lebo zajtra idem služobne do Žiliny. Budem už trénovať cestu 🙂
ale ja mam vaazny problem, ja ked pojdem tak urcite sama..a ani naaahodou netusim ako sa tam dostanem 😢 😢 😢 😢 z BA tam autobusom ani vlakom nemozem ist s malym, lebo by som potrebovala nabrat kopec veci pre maleho plienky, jedlo atd atd....cize jedine auto...ja nejazdim a moja polovicka ma urcite neodvezie a nepojde spat do BA a so mnou moj Peto nepojde... ☹ ☹ ☹ a ja vas a vase deticky chcem tak vidieeeeeet ako tam mam ist 😝 😝 😝 😝
inak zabudla som odsuhlasit, Terchova je pekna a cena sa mi tiez velmi paci 😉 😉 😉 aj psika by som brala, ale ona je strachoprd a boji sa velmi ineho psika, cize by som ju len nahanala co by utekala stale ☹ ☹
zuzkad a preco nechce ist s tebou? ved chlapi by si hadam nejaky ten program nasli aj sami ved by tam nebol jediny. Ved mu povec ze nemusi byt s nami babami nech sa nas neboji 😀
inak vziat chlapa nie je zly napad. oni budu v noci strazit drobcov a my babuchy sa zabavime 😎
zuzkad, už prinajhoršom môžeš šupnúť veci niekomu do auta z blízkeho okolia (ak by ste sa k niekomu nepomestili), ísť bez bagáže vlakom do ZA a odtiaľ ťa už nejako dopravíme.
Babý aj ja stééééém!!!
Ale nie na konci máááája prosíííííííííííííííííím!!! Ja mám bakalárske skúšky začiatkom júna.
A termín mne je jedno. Ja narodeninovú oslavu môžem urobiť aj o týždeň skôr alebo neskôr. A fčuľ už idem spať.
jaaaj simi si nam naburala jedine na com sme sa dohodli 😉 ale nie sak nech aj ostatne napisu. my sme davali ten maj preto lebo v lete sa chodi po dovolenkach a tam bude tazke najst nejaky termin co vyhovuje vacsine. Sak aspon sa riadne odreagujes pred statnicami a pojdes s cistou myslou na to 😵
No dooobre. Šak ak to má byť len víkend 😀
dm to je na dlho,...moj chlap je v poho a je spolocensky, ale problem je v tom, ze nerad chodi niekam kde nikoho nepozna....ani medzi kolegovcov som ho nedostala, ked sme mali firemne akcie...mna poslal, aby som sa zabavala, ale nesiel so mnou...on uz je taky... ☹ ☹ ☹
jamaat to by sa aj celkom dalo, ale netusim kto iny okrem mna je z BA ☹ ☹ alebo okolia, zeby som sa niekomu supla...skusim este nieco pospekulovat...mozno by som si skusila zohnat nejaku kamosku a poprosila by som ju o odvoz 🙂 🙂 nieco pospekulujem, lebo by som vas rada videla naozaj...velmi by ma mrzelo, ze by som sa nestretla s majovkami len preto, ze sa nemam ako dopravit k vam 😔 😔 😔
zuzkad tak zavolaj nejaku kamosku co ma dieta so sebou a je vybavene. samozrejme musi mat auto 😉
Zuzkad ja som z Topoľčian. To je hodina a pol od BA ak by bol tvoj Peťko ochotný ťa sem dopraviť.... Len ešte neviem či by ma ten môj samú s malou pustil 😀 On by nás tam isto chcel zaviesť a to by sme sa potom asi moc nepomestili, alebo aj ano?
jeeej sssimi ty si zlatucka 🙂 🙂 🙂 to by uz musel aspon tam ma hodit, lebo to uz by ma naozaj nastval 😖 😖 uvidis ako tvoj manzelik rozhodne ..ale ked bude vediet, ze nas je taaak vela tak sa bat o svoje dve princezne nemusi...a ked tak moj Nicolasko vas ochrani, ved je nejaky chlap nie ? 😅 😅 ...ja skusim este kamosku nejaku zalarmovat a uvidime...v kazdom pripade vas rada uvidim...
ozaj chcela som sa opytat ako je to tam so stravou, lebo tam nie je nic pisane...tam si kazdy vari sam ??
zuzkad v stretnutiach marcoviek co tam idu tiez pisali ze je moznost tam stravu objednat ale vozia ju tam v penzione sa nevari. Ale myslim ze ranajky sa daju poriesit z domu a vraj blizko je obchod, vecer grilovacka pripadne gulas a obed by sme bud uvarili alebo isli niekam na vylet spojeny s obedom. inak si neviem predstavit tolko mrnusov po kope to bude prca 😝
dm noo to bude rusno, ked sa majovcatka "rozbehnu" ale celkom sa tesim na to 😉 😉 ja si celkom neviem predstavit, ze opekacku urobit...jedine cez den, lebo vecer asi budem musiet byt s malym, ale to budem riesit priamo na mieste 🙂 🙂 kedze budem asi sama, budem si to musiet nejak zariadit...ale vlastne sama nebudem...budem mat svojho osobneho strazcu Nicolaska 😅 😅 😅
sak ja som tak myslela ze opekacka bude tak do 7 a potom deturence ulozime
Zuzkad nie je problém. Keď tak uvažujem tak by sme sa aj mohli pomestiť. 3ja dospelí a 2 deťuchy v autosedačkách v 5 miestnom aute... To by snáď šlo.
dm...alebo ked sa bude moc stmievat dam maleho do kocika ako som to urobila na chate a opekali sme a maly si spokojne spinkal a ja som opekala 😅 😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
monkap • 2d • Dnes o 13:30
to stretko bude cez vikend ci cez tyzden?
monkap • 2d • Dnes o 13:39
ja len kvoli tomu, ze ak cez vikend, tak neviem ci je maj najvhodnejsi ... deticky budu mat narodeniny a oslavy byvaju vacsinou cez vikend ... teda aspon u nas to tak byva ....
nikanika28 • 2d • Dnes o 13:52
monka, tak to je fakt, my tiez cez vikendy oslavujeme
ludmilabb • 1d • Dnes o 15:20
veru to treba este domysliet
jamaat • 2d • Dnes o 18:38
Myslím, že Nika sa pýtala, či aj s rodinnými príslušníkmi... Tak podľa mňa môžeme aj tak, ak budú chcieť ísť aj chlapi.
mimi21 • 1d • Dnes o 18:51
no tak ja neviem ako vasi chlapi, ale predpokladam, ze ten moj asi e-e...
bystričanky, nepoznete penzion selcianka??? my sme tam chodili z roboty, aj prostredie je tam krasne, velka zahrada, krb jaaaj a aj potocik - no dost nebezpecne pre krpcov, ale je tam naozaj pekne...
len je tam dost nevyhoda, ze izby su na poschodi...ale neviem ci najdeme nieco prizemne...
mimi21 • 1d • Dnes o 18:52
http://www.selcianka.estranky.sk/fotoalbum/okol...
inuska • 2d • Dnes o 18:53
mimi, len nie nic prizemne Teda, nie zeby som bola narocna
mimi21 • 1d • Dnes o 18:56
a tu sme boli teraz v tatrach, aj cena je tam dobra, len neviem ako je to s letnym prostredim, lebo bol tam len dvor ... a neviem ako sa da napriklad sediet v lete vonku
http://www.benango.szm.com/index.htm
dm1 • 1d • Dnes o 19:47
mimi to kde ste boli vy je krasne ale tam je len 7 izieb a to by bolo asi malo
sirinka • 2d • Dnes o 19:49
toto je vraj baby friendly www.hotelkaskady.sk
jamaat • 2d • Dnes o 19:53
sirinka, Kaskády sú strašne drahé. Snobárina, podľa mňa zbytočné.
Neviem ako vy, ale ja si to predstavujem skôr nejakú chatu v horách, kde sa dá opiecť na ohni čosi, prípadne aj guláš spraviť, s vlastnou kuchynkou... Také jednoduchšie.
Aj keď Kaskády a Selčianka by mi aj vyhovovali umiestnením, na Selčianku mi stačí prejsť pešo cez kopec
sirinka • 2d • Dnes o 19:56
jamaat prave som pozrela ceny ja som o tom dnes citala v jednom casopise pre mamicky, tak som to sem hodila...no nic...
jamaat • 2d • Dnes o 20:10
No to je ozaj hotel vhodný pre typickú slovenskú mamičku na materskej
ludmilabb • 1d • Dnes o 20:24
ze Kaskady
dm1 • 1d • Dnes o 20:30
jamaat presne tak si to predstavujem aj ja
jamaat • 2d • Dnes o 20:33
Ženy, tak toto by podľa mňa nebolo zlé. Bola som tam neďaleko na chate, preto o tom viem. http://www.hotel-chvojnica.sk/index.php?selitem...
Blízko do Bojníc, môžeme aj do ZOO ísť s deckami.
iinuska • 2d • Dnes o 20:47
toto som nasla tu na konikovi www.villabetula.sk
dm1 • 1d • Dnes o 21:18
ja som tiez asi aj za prislusnikov hlavne kvoli tej doprave a tak. aj tak by sme asi same priplacali ze sme na izbe 1 kus /drobcov asi ratat nebudu/...
jamaat • 2d • Dnes o 21:22
Môj by asi tiež nešiel, ale ak tam nejakí chlapi budú, mne to vadiť nebude.
monkap • 2d • Dnes o 21:24
toto som okukala od marcoviek 2009 http://www.penzionsustiak.sk/
monkap • 2d • Dnes o 21:27
http://www.penzionzamlynom.frage.sk/
emode • 1d • Dnes o 21:31
iinus to si trafila vila betula, tam som s mojim mm 1x ...
http://www.sojka.eu/ toto je fakt dobré, síce drahšie, ale myslím, že by sa dala odkomunikovať nejaká zlava pri hromadnom obsadení izieb ...
inak dajme dokopy nejaké návrhy a zahlasujeme ...
dnes bola mala uzasna doobeda zaspala len s 10 minutovym placom, poobede sme boli von, som natiahla na kocik foliu a mala sa na tom neskutocne zabavala v poslednom case sa rehoce na vsetkom, na zaluziach, na mne, ked si dam ciapku, sneh ju fasicnuje
dm1 • 1d • Dnes o 21:31
monkap pekne oboje. to druhe je ale mensie. ono by sme mali zistit kolko by nas asi islo a podla toho hladat ci vacsie alebo mensie
monkap • 2d • Dnes o 21:34
dm - akurat pozeram, ze tam je len 8 izbieb
dm1 • 1d • Dnes o 21:34
emode to su teda riadne ceny uffff
nikanika28 • 2d • Dnes o 21:35
no ani ja, ale podla fotiek to vyzera celkom fajn...aj ked si neviem dost dobre predstavit, akoby to vyzeralo vecer..opekacka asi v zabudnuti a kazdy na svojej izbe s dietatom... Neviem, keby bola daka velka chata, kde je vo vnutri velka spolocenska miestnost..u nas na Dubniku jedna taka je..ta je perfektna..prizemie velka spol. miestnost, kuchyna, bar, poschodie su izby s postelami...take nieco by bolo fajn... A hned vedla je tiez dobra chata aj s bazenom To ja len tak pre inspiraciu
monkap • 2d • Dnes o 21:35
kosska: to by si tam aj peso dosla
emode ta sojka je pridraha aspon mne sa zda
kosska3003 • 1d • Dnes o 21:37
dm1 • 1d • Dnes o 21:38
Mne sa paci ta Terchova od Monky!!!!! NIka a je tam aj spolocenska miestost s krbom a aj kuchyne na poschodi keby bolo treba nieco drobcom ukuchtit
kosska3003 • 1d • Dnes o 21:39
moj ujo mal taku chatu ako nika pise ale uz je nema ale to by nebola vhodna s detmi bolo to dost na kopci
kosska3003 • 1d • Dnes o 21:42
baby v Terchovej je krasne a tam je chat aj viac
monkap • 2d • Dnes o 21:44
vyzeraju tam byt aj fajn preliezky a tak - to by bolo pre starsie deticky, aby sa tam nenudili
nikanika28 • 2d • Dnes o 21:45
dani, to je fakt..to som si az teraz vsimla... no, ta je fajna ..a kusok od tial, v D.Kubine je novy Aquapark, paradny