Kedze som sa este na MK nedocitala o ziadnom stretku decembroviek 2007, zakladam tuto temu a verim, ze sa vas co najviac prida k diskusii a neskor aj k stretku....
Uz teraz sa tesim... 😵 😵 😵
Zuzka, len aby sme na to stretko nedosli len my dve 😵 😵 😵 ale Sebastiankovi uz Anna chyba, nevideli sme sa od stvrtka...vidis, este aj z krtkovej torty ostalo....
no dufam, ze nase baby decembrovky sa pridaju. Som velmi zvedava aj na ich rratolesti, takze kocky hor sa!
😉
jeeeej, ivka, dobry napad so stretkom 🙂 Ja sa urcite hlasim..... len keby to nebolo ten tyzden po Velkej noci, lebo to tu nebudem ☹
jeeeej no ja by som tiez rada,,,len ako doprava.... 😅
Ja predpokladam baby, ze to bude nasjkor 2 aprilovy tyzden, ked nie neskor...
Na Velku noc bude kazdy rozlietany, takze asi az tak...ok? to este dohodneme presny termin... 😵
pripajam sa aj ja s miskou🙂 teda ak nas bude moc moj muz doviezt, kedze ja nemam vlastne auto a zatial som s malou necestovala sama🙂
zrzulka, ja som na tom rovnako...zavisla na muzovom odvoze 🙂
Ale v sade J.Krala som uz bola pesi, mam to z domu asi 20 minut, tak tam nemam problem 🙂
Ok, takze predpokladam, ze ten S.Janka Krala by bol idealny, ci?
Je to pohodlne aj na prebalenie deticiek...v blizkosti Aupark... 😉 😉 😉
ivka, mne to vyhovuje 🙂, ale samozrejme sa prisposobim aj ostatnym maminam, kde by sa im to hodilo 🙂
To dohodneme 🙂
Tesim.... 😵 😵 😵
a mohlo by to byt doobeda? mozno by som dobehla. uvidim 😉
aj my by sme prišli s Martinkom a kde navrhujete aby sa to konalo? vonku či vnútri? 😉
ten apríl mi vyhovuje, dúfam, že bude aj počasie dobré.
caute, 🙂
vidim ze zezlo ohladom planovania stretka tentoraz prevzala odo mna ivka 🙂 🙂 🙂 😀
vdaka za iniciativu 😀
ale teraz k veci:ja som za,ale idealne by ozaj bolo vonku v tomk sade j.krala,ked bude slniecko pekne svietit....potom by sme zbehli aj niekam na kavicku 😵 😵 😵
a ozaj :neviem ci su tuto temu vsimnu vsetky,a kezde ja som planovala prve stretko,mam vIP odoslany mail vsetkym decembrovkam,tak im napisem a pridam aj nove... 😵
Aj my sa pridáme 😉
dufam ze aj my...ked nas tato dovezie 🙂
🙂my z martina to máme so strtkom ťažšie,ledažeby si to náš ocko naplánoval /dosť často chodí do ba/ a zobral by nás s romy...ale inak sympatická myšlienka stretnúť sa 😀
so stretkom som chcela... 🙂
Super nápad baby,akurát že pre nás cezpoľné to bude problém.
😒
Tých 250km by som sa s malou sama neodvážila a náš ocko je beznádejne zaneprázdnený.
🙄
Jej,ahojte,
ja som si tiez nasla v IP toto stretko. No bolo by to super.
Mozno by sa mi podarilo prist, ale urcite nie doobeda. A to ma tiez musi muzicek prieviest .
Ale stalo by to zato.
bocmanka, my sa stretneme asi niekde medzi LM a Martinom, čo povieš? Hádam sa aj Bzuco pridá 😵 Viac nás odtiaľto zhora nepoznám.
ahojte, nasla som si IP a rada by som sa pridala. Len som tiez zavisla od muzika, lebo byvam mimo Ba a mame len jedno auto, ale ved chodi kazdy den do BA tak to nejak vyriesime 😉
caute 🙂 tak ja mam opacny problem - auto mam ale v BA sa vobec nevyznam takze tak ci tak budem odkazana na manzelika tak uvidim az ked bude stanoveny presny datum a cas 😉
Ahojte baby, ja by som tiež dobehla, tak ivka nezabudni ani na mňa
Jasne, ze si vitana Ivjo 🙂
Tak sa na vas tesim, az sa spozname aj s krpcami....
alinka, to asi fakt blizsie k LM. Z PP by to bolo do BA peknych 400 km.
Ahojte.Ja som si az teraz pozrela IP a dakujem za info.Je to nam dost tazke z MT.Muza mam zaneprazneneho a autom by som sa sama bala.Nemam az take soferske skusenosti. 😝 Tak som zvedava ako sa dohodnete e kde sa to uskutocni a skusim sa nejako zariadit v ramci svojich moznosti.
tak, uz mame po velkonocnych sviatkoch, co takto zacat pracovat na tom stretku. Ja navrhujem termin na zaciatku aprila, najlepsie v utorok. Vtedy hadam nik nebude odcestovany. Co vy na to? Vychadzalo by to 1. aprila. To je krasny datum 😀
moze bytsom za,,ale musi nam priat aj pocko 😉 mozme to dat radsej doobeda okolo 10?aj pre cezpolne by to bol dobry cas???piste navrhy...... 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ivka, hlasim, ze ja s Annou by sme prisli. Zrejme by sa to uskutocnilo po sviatkoch. Je tak? Uz len dohodnut termin, cas a miesto 😉