Ahojte Prešovčanky. Pozerám , že je tu už veeeľa témičiek a jasné že aj ja do niektorých píšem.Nemám však šťastie stretnúť niekoho z Prešova, alebo blízkeho okolia. Tak verím, že sa nás tu zíde pekná hŕstka. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
AHOJ.Vidíš zabudla som dopísať to najhlavnejšie xixixix 🙂 🙂 na veku snažiliek nezáleží. 😉 . My bývame na Sekčove
pripajam sa aj ja, sice uz nie snazilka, o chvilu maminka, ale budem chodit do tejto temy ... deny, ako dopadla matika? 😀
HEHEHE AHOOOJ. NO ZVLADLA SOM TO. EšTE 1 PíSOMKA 9.4. DRŽ PALCE. 😉 😉
pekny datum tej pisomky, no mozno budes ty pisomkovat a ja tlacit v porodke ... 😉
juli tak to najvyssi čas vybrat meno pre drobca ne 🙂)
ja som tiez martina .))
ja som mala ist 26 este na seminar ale 24 odtielka voda a 26 som uz rodila 🙂) takze namiesto seminara porod 🙂)
tini, s tym menom bude asi najvacsi problem, mm sa nepacilo to co sme mali vybrate s kockami a mne sa zase nepacia tie, co si vybral on ... aj sme sa kus koly tomu chytili a teraz uz nemam chut hladat nejake meno ...
ahojky..ja tiez v podstate z PO....alebo aspon v PO dost casto 🙂
julia tak to aj u nas bolo, tak som urobila vyber čo sa mne aspon trocha paci a z toho vybera muz 🙂) hoci mi schvalil aj Samuela čo som vzdy chcela, nakoniec som si to rozmyslela
ingu čafky 🙂))
no ako tak pozeram do tem,kde pisu presovcanky je uz asi fakt nacase urobit velke stretko konickarok 🙂)
tini caf 🙂
sevas sa tu zbierate ako huby po dazdi 🙂)
leni mas pravdu uz minule som na to myslela, novembrovky chystaju celoslovenske ale tam sa asi nedostatnem tak aspon tu, napr. ingu spozna aj ine kocky ked ja nebudem moct napr. tak bude mat s kym ist von a my tiez 🙂)
uz si predstavujem telefonny zoznam ze konik x, konik y a komu zavolame 🙂)
Ahojte dievčatá tak pozerám že sa to tu pekne rozbieha. ja teraz nemám moc čsu koníkovať čakaju ma štatnice takže hlava v skriptách a tak. 😉
dene tak drzim palce a vobec nezavidim
čau babenky,
nech žije PO 🙂
denne ahoj,aj ja som zo Sekcova
ahoj tini 🙂
ahoj tinika, ako sa Ti drží Paťko
tini fajn dakujem za opytanie rastie pribera, a začina trocha zlostit 🙂))
vy ste uz velky 🙂
ahojte,
dnes tu nik nebol? Tak papa a dobru nocku 🙂
ahoj ja som mala upratovaci den a potom aj brigada bola okolo bloku a trocha na prechadzke sme boli tak som tu ani nestihla dojst 🙂
ahojte...no nejak to tu viazne...asi to bude tym peknym pocasim...
dene aj mna cakaju statnice a este dokoncit diplomku treba, taze sme na tom rovnako...drzme si palce 🙂
čaf ingulik u nas dazdivo :/
ingu aj moja svagrina pise diplomku maly ma 7 mesiacov a tiez čaka statnice
Ahojte. Inga a aku máš temu?
denne...ja mam temu o razstepoch pier a podnebia....presny nazov: Palatogenéza - Kvantitatívne porovnanie histopatologických zmien pri pôsobení teratogénnych xenobiotík na embryonálne podnebné platničky... a som z tej prace dost nestastna....a ty mas aku?
ingulik ty studujes genetiku?
Ahoj igulik. No ja študujem psychopediu to je dpedagogika mentálne postihnutých a mám tému Downov syndrom a komunikacia teda tiež dosť nešťastný výber
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som tiez z Prešova, len pozeram ze mam o dost mladsieho drobca 🙂 Kde presne v PO byvate?