Snažilky z Dolného Kubína a okolia....

kikusik88
19. okt 2011

Tak ja som z kubina a od Novembra sa zaciname snazit o prve babo. V sept. sme sa vzali a tak na co budeme cakat no nie??? 😀 tak vsetky napady, rady a pripomienky uvitam

niktoska
20. okt 2011

Ahoj, ja som z okolia Námestova, takže relatívne blízko 🙂 My sa už snažíme asi rok. Hneď po svadbe ( pre dvoma rokmi) som otehotnela, ale bohužiaľ to nevyšlo. Vyskytlo sa pár komplikácií a vyzeralo to, že sa nám asi dlho dariť nebude. No ale včera som našla tie dve vytúžené čiarky, ešte o tom nikto nevie a mne od strachu zviera žalúdok a už sa neviem dočkať pondelka, idem ku doktorke a tá ma dúfam upokojí. Držím ti palce a snáď sa Vám to podarí čím skôr 😉

mery89
26. aug 2012

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, že aké máte skúsenosti z gynekológmi v DK? ak by ste mi mohli poradiť...

kikusik88
autor
26. aug 2012

@mery89 ahoj no ja mam dr. Hrudu a niesom moc spokojna. je to velky pan doktor, je urcite vyborny odbornik, no chyba mu taka empatia. vobec nerozrava co vidis ked robi sono, nepyta sa ma ako sa mam, ci ma daco boli, nepovie co ide robit na dalsej poradni, proste nic moc.

mery89
26. aug 2012

kikusik88 ahoj no ja mam tiez dr.Hrudu a jeho pristup sa mi moc nepaci, viem o com hovoris, my sa snažime o babo viac ako rok ☹ , ale zatial mi nerobil ani testy ani nic ze mam cakat 😒 .Ale niektore si ho aj chvalia,ze je odbornik. a neviem hovoria o nejakom dr.Tholtovi ma ordinaciu na nemocnici,ale nepoznam nikoho kto k nemu chodi.a dik, ze si napisala 🙂

mery89
26. aug 2012

@ahoj no ja mam tiez dr.Hrudu a jeho pristup sa mi moc nepaci, viem o com hovoris, my sa snazime o babo viac ako rok ☹ ,ale zatial mi nerobil ani ziadne testy ani nic, ze mam cakat 😒 .No ved niektore zeny si ho chvalia.A pocula som aj o nejakom dr. Tholtovi ma ordinaciu na nemocnici, ale nepoznam nikoho kto tam chodi. a dik, ze si napisala 🙂

mery89
26. aug 2012

@kikusik88 ahoj no ja mam tiez dr.Hrudu a jeho pristup sa mi moc nepaci, viem o com hovoris, my sa snazime o babo viac ako rok ☹ ,ale zatial mi nerobil ani ziadne testy ani nic, ze mam cakat 😒 .No ved niektore zeny si ho chvalia.A pocula som aj o nejakom dr. Tholtovi ma ordinaciu na nemocnici, ale nepoznam nikoho kto tam chodi. a dik, ze si napisala 🙂

kikusik88
autor
26. aug 2012

@mery89 o tom viem,. toho velmi chvalia, no myslim ze bude tazke sa tam dostat. na bysterci oproti hrudovi je este ejdna p. doktorka. tiez si ju chvalia....skus sa informovat. len neviem ako sa vola

mery89
26. aug 2012

@kikusik88 ved to ci to nebude problem sa k nemu dostat, hej viem kde na bysterci v tej bytovke, no ale neviem ci si mam kartu od neho zobrat,alebo sa da ist na vysetrenie aj k inemu gyn bez karty.

nela30
26. aug 2012

k dr tholtovi vobec neni tazke sa dostat staci len prist, on sa potesi novej pacientke 😎

mery89
26. aug 2012

@nela30 a treba tam aj kartu ? ci sa da ist aj len tak na vysetrenie?

nela30
26. aug 2012

treba si zavolat a opytat sa sestricky ci treba kartu, ale myslim ze netreba, ja som nedavala...

mery89
26. aug 2012

@nela30 ďakujem za informacie 🙂 dufam,ze to vyjde lebo mam z toho tak trochu strach 😒

nela30
26. aug 2012

netreba mat strach, len si staci zavolat, 🙂 🙂 , ja k nemu chodim, porodil mi dve deti, je ok

mery89
26. aug 2012

@nela30 no ved to musim prekonat 🙂

nela30
26. aug 2012

drzim palce!

mery89
26. aug 2012

@nela30 ďakujem 🙂

kikusik88
autor
26. aug 2012

@mery89 napis mi tu potom ako si dopadla. dost ma to zaujima... 😉 a myslim ze novy dr si vyziada tvoju kartu od hrudu nemusis si ju ty pytat

kikusik88
autor
28. aug 2012

@mery89 tak ako bola si uz?

mery89
28. aug 2012

@kikusik88 ahoj napíšem keď tam pôjdem ešte som tam nebola , čakam po MS

kikusik88
autor
24. sep 2012

@nela30 ako u neho funguje 3 D ??? spokojnost? cena? kedy sa objednat? teda tyzden tehu a myslim kolko dopredu

nela30
25. sep 2012

no objednat by si sa mala hned, myslim ze sa robi okolo 22 tyzdna, aby babo nebolo uz moc velke, lebo potom to uz neni dobre vidno, zajtra je to idealne lebo ho tam zastihnes...cena je 50 eur, ako funguje? urobi ti presny popis vsetkych casti tela a da ti cdcko...ak ta este nieco zaujima kludne sa pytaj

mery89
14. okt 2012

@kikusik88 Ahoj 🙂 takže píšem po dlhom čase ale vela sa toho zmenilo, ku DR. Tholtovy som sa nemohla dovolat , ale niekedy na zaciatku septembra som zistila,ze mi byva casto zle hlavne rano a vecer, zacal ma boliet chrbat a brucho, ale nevsimala som si to myslela som si,ze zas uz idu kramy, ale nic, tak som si len tak zo srandy urobila jeden test....treti...piaty a vsetky vysli pozitívne 🙂 tak som bola stastna a zoroven prekvapena hned som sa na zaciatku sep. objednala ku dr, a tam ma objednala sestricka az na 12 oktob 😒 , no takze som cakala a cakala az som minul. nedelu zacala krvacat ☹ hned som sla na prijem na nemocnicu, nehali si ma tam do stredy no a teraz v piatok som bola uz konecne na vysetreni, dali mi lieky a zatial je male ok ale bojim sa, o dva tyzdne zas na kontrolu a dufam,ze to dobre dopadne uz aby som mala tehu. knizku. 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre