ahojte babušky...je tu niekto aj z Hlohovca? vidím tu samé Piešťany a okolie i ďaleké zahraničie, ale Hlohovec akoby nebol....tak trošku "závidím" - samozrejme v dobrom babenkám čo sa i stretávajú, rozprávajú si boliestky i radôstky a tak.... ozvite sa 🙂
rozbieha sa patranie po maminach,snazilkach, tehulkach z Hlohovca...potrebujem poradiiiiiiiiiiiiiit, baby kde ste????
No hura, aj nejaky Hlohovec sa nasiel, pridavam sa 🙂
ahojte som z Leopoldova, som tu nova, ak by ste mali cas pokecat a poradit bola by som vdacna, tento region poznam velmi slabo, kamaratov tu mam ale kamaratky zatial nie
ahojte, ja som nikde na nete nenatrafila na hlohovec ☹ nie som priamo z HC ale z Trhovišta a to tiež nie pôvodom, ale len rok.a v tomto kraji som ako alenka v ríši divou, pôvodne som z Pezinku.neviete mi poradiť detskú lekárku v HC?
ahojte babenky, tesi ma ze je tu aj Hlohovec...ja som v Hlohovci byvala od augusta 2003 momentalne sme v Mnichove
ale este stale tam mame bytik a aj trv.pobyt teda ja...
a 25.aprila cakame nase prve babatko... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
prajem vam pekny vikend
Ahojky babule, ja som priamo z Hlohovca.
Meggie1984- my chodime k dr. Bugarovej,neviem koho by som ti poradila. Ja som tiez vahala.
Mo7- tak to by sme sa mohli niekedy stretnut. Leopoldov je kusok od Hlohovca.
ciarka tak k nej chodíme aj my, no v niektorých názoroch sa s ňou nezhodujem
no a ak stretko, tak kedykoľvek sa privtirkneme aj my 😀 ak nás vezmete so sebou
Tak znovu ozivujem, kedze tema na par dni zaspala 😉 Je nas tu z Hlohovca dost, len sa musime ponachadzat 😅
Tiez chodime k Bugarovej... nebudem pisat ani dobre ani zle, nemam s nou zatial take velke skusenosti...
Nestve Vas ze tu nie je ziadne materske centrum? Mna teda poriadne... 😝
Ako sa Vam paci vianocny stromcek pri kostole? 😀 😀
Čauko libka. Prečo sa pýtaš na stromček? Čo je neaký pochybný,či čo? Ešte som ho nevidela,ale zajtra si ho omrknem.
Inak pozorujem,že debata tu fičí... 🙂 Nespravíme si my dve z tejto stránky našu súkromnú stránku? Čo povieš.
nestíham sem ani kuknúť, teraz mám prestávku, skladám sama kuchynskú linku, manžel by pomohol, ale mňa to baví 😀 prerábame barák a chcem to stihnúť do vianoc, tak net ide bokom.
libka a štve ma že nie je MC, v Pezinku bolo toho kopec na výber a ešte tým, že som na dedine, tak som zúfalá.
meggie,to ti verím že si zúfalá. Na dedine a ešte v cudzom prostredí...
libka,dnes som šla cez námestie,že omrknem stromček a žiadny som nenašla.Až keď som šla domov z mesta som zbadala pri hlavnej ceste akože ozdobený strom... No čo, dobrý je,čo by si chcela. 😀
Aby som sem nieco napisala nech nezapadne tema do zabudnutia 😀 Nech ju vidiet na titulke a niekto hadam zareaguje 😉
Tak to tu dievcence pravidelne updatujte, nech sa to tu rozbehne...
staci aj pridana bodka 😀
To s tymi moznostami pre mamicky s detmi v HC je hruza... My s Miou mame materske centrum v Panskej zahrade 😀 Cez zimu tam ale umrzneme 😝
asi si budeme museť spraviť vlastné MC 😀 Libka ty aspoň v Panskej, ja dvor, futbalové ihrisko alebo pokazená hojdačka pred šenkom 😠
No ta hojdacka pred senkom je parada urcite 😝 Ak dobre viem uz tu boli snahy sfunkcnit Frastacik (MC) ale mesto nejak nespolupracuje, proste na to kaslu a vysledok je ze mamicky sa musia potlkat po ulici a nemaju ziadne moznosti v tomto smere. Tiez nie som z HC, takze tu v podstate poznam malo ludi, mala som akurat stastie ze som stretla Miu, tak chodievame spolu von, mame obidve majovcatka... Inac by ma asi slahlo uz nacisto....
Inak s tou kuchynskou linkou klobuk dole 😉
Udrzujeme temu v dohladne:
Pýtali sa Lenina, či je správne aby mal ženatý muž milenku.
"Je to skvelá vec.", odpovedal Lenin.
"Ja poviem manželke, že som u milenky, milenke, že som u manželky a ja šup do knižnice." 😀
libka 😀 😀 😀
Mia, usmievaj sa zhruba v hodinovych intervaloch, nech nas tu najdu aj ostatne frastacanky 😀 😀
aj ja sa usmjem, možno niekoho prilákame 😀 to fakt nikoho nie je? veď stretávam kopec mamičiek...
ani na babetku to nefičí http://forum.rodinka.sk/viewtopic.php?p=1237217...
No keby tu bolo MC tak poviem ze su vsetky tam... ale takto neviem kde su zasite... 😀
😀
😅
😕
Niekto ma svojho osobneho trenera, ja mam svoju osobnu stranku 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
čo sa deje? hlohovec vymiera? hadam nie...ved vidim po meste tolko bambuliek... 😉 ...ozvite sa