Ahojte babulky 🙂 Sú tu snažilky, tehulky a maminky z Nitry a okolia???Hlaaaaste saaaaaaa :D
@kararinkabrnka ahoj ja som s HC a momentálne som 5.den po KET
@mahagonka tak to je okolie :D a ako sa citis? mna caka laparka ale neviem kedy a podla toho uvidime ci IUI alebo IVFko....
@kararinkabrnka ahoj .dnes sa cítim dobre,včera ma bolelo vpodbrušku celý den dost ma to znepokojovalo .V tých PIEšTANOCH to existuje zistila si?
@mahagonka nie uz to tam neexistuje skoda :( my chodime do GYN-FIVu
ahojteeee.ja sa radím medzi snažilky z okolia NR-Zlaté Moravce.
my sa tiez snazíme 🙂
ahojte, my uz mame viac ako polrocneho drobca 🙂 a sme z NR 🙂
Ahojte. Ja sa radim k mamickam a som z okolia Nitry - Svatoplukovo
ahoooj baby jej konecne tato tema 🙂 tak sa pridavam k vam
ja sa radim pomaly k tehulkam vyzera to ze v 7tt ale zajtra idem na prvu kontrolu tak snad mi to aj dr. potvrdi 🙂
Aj ja sa pridávam 🙂 včera som nacikala dve čiarky a v pondelok idem k dr. tak dúfam, že to potvrdí 😀
ahoj babyyyyy
takze odpovedame 6tt+1, mame 2,44mm a bije nam srdiecko ja som taaaaaaaaaaaaaaaaaaak stastnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a dostali sme prenatalny box a buduci tyzden idem na krv a dalsia KO 5.10
vlastne dokopy ani nič... ešte to je malinké, ale mám si dávať pozor aby som neprechladla a nemám zdvíhať ťažké, o dva týždne budeme vedieť viac 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Co neverim ze sa tu nenajde ani jedna..... ☹