Snažilky aj nesnažilky z Trenčianskych Teplíc

saffi
30. okt 2012

Nájde sa tu niekto z Trenčianskych Teplíc? Snažilky, nesnažilky, maminy... Viem, že je tu téma Trenčín, ale Trenčín predsa nie sú Trenčianske Teplice 😝 a takéto niečo som tu nenašla (možno som len zle pozerala 😕 )

sandrika1986
30. okt 2012

Ahoj, ja som z Trenč.Teplíc 🙂

saffi
autor
31. okt 2012

Jeeeej ahoj, takže predsa. Dúfam, že sa k nám pridá ešte niekto, veď Teplice nie sú zas tak malé. Ja som sa tam prisťahovala pred 3 mesiacmi, popravde tam nikoho nepoznám a rada by som, nech sa tam necítim tak cudzo 😒

sandrika1986
1. nov 2012

Ja tu bývam od mala 🙂

sandrika1986
1. nov 2012

Kde bývaš v meste alebo na sídlisku ?

saffi
autor
6. nov 2012

ahoj, prepac, bola som cez predlzeny vikend u nasich a tam je signal internetu tak trochu nulovy 😀 . v Tepliciach byvam na sidlisku. a ty?

sandrika1986
6. nov 2012

Ja tiež bývam na sídlisku so svojou rodinkou 😉

saffi
autor
7. nov 2012

zda sa ale, ze nik iny z Teplic sa tu nenasiel ☹ . pozerala som, krasne deticky mas. my sa rozrastieme, az sa podari 😕

sandrika1986
13. nov 2012

Ďakujem, prajem Ti, aby Ti to všetko dobre vyšlo 🙂 Mám 2 dcérky, 4.ročnú a 2.mesačnú.

vilma75
16. jan 2013

Ahojte žienky 🙂 nahodou aj niekto z Tr. Teplej?

libka1
15. mar 2014

ahojte, moc to tu nezije, ale aj tak skusim 😀 potrebujem nejaku kadernicku/kozmeticku v tren. tepliciach co by ma namalovala a ucesala na svadbu, ak o niekom viete dajte mi vediet, nemusi to byt samozrejme jedna osoba co spravi oboje 😉

sandrika1986
17. mar 2014

@libka1: Ahoj, pozri toto: http://turista.teplice.sk/pruvodce/20716/ je to kaderníčka Erika. Mám s ňou dobré skúsenosti. Ohľadom líčenia : http://turista.teplice.sk/pruvodce/17381/ 🙂

libka1
17. mar 2014

@sandrika1986 dakujem 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre