Slovenské mamičky v Rakúsku

viera79
4. feb 2012

Ahojte, najdu sa tu mamicky zijuce v Rakusku, konkretne okres Korneuburg? Pripadne i 21 Bezirk - Vieden? Zijem ca 15 km od Viedne a som momentalne na materskej zo syncekom (4mesiace). Tesime sa 😀

viera79
autor
17. feb 2012

🙂

misicka237
16. júl 2012

Ahoj Vierka, my tiez zijeme v Rakusku, ale my sme az pri Innsbrucku ☹

majka1981
16. júl 2012

vo februari som si tuto otazku nevsimla.
ja som z 21. bezirku 🙂

nadia2801
30. aug 2012

Ahojte chcela by som si zistiť že po MD kedy mozem isť pracovať ak môj syn ide od 3.9.2012 do materskej školy v rakúsku a žijeme v rakúsku ďakujem

lili007
20. sep 2012

Ahojte, prosim Vas neporadite mi nejake rakuske web bazariky? Hladam korbu na kocik Cybex.
Dakujem.
@viera79
@misicka237
@majka1981

majka1981
21. sep 2012

@lili007 kukni
www.willhaben.at
tam pod Marktplatz 🙂

lili007
21. sep 2012

Dakujem. Zial tam som pozerala a nenasla som, ale dakujem🙂
@majka1981

simkarobkova
5. okt 2012

Ahojte baby, už dlhší čas sa snažím otehotnieť a nedarí sqa...Beriem to teda tak, že mi to ešte pán Boh nepraje...Deti mám však veľmi rada a preto by som chcela nejaké krásne opatrovať 🙂Som z Bruck-u Niederosterecih, ak by ste niektorá mala záujem o opatrovateľku, hláste sa umňa. Plat cca1000€.Som flexibilná, časovo neobmedzená. Budem rada, ak sqa ozvete.Ďakujem a teším sa vopred 🙂

ellie13
1. nov 2012

Neviem , či sú tu nejaké tehulky z Viedne prípadne blízkeho okolia čo sa zaujímajú o správnu životosprávu v tehotenstve a počas kojenia? Ak áno rada sa podelím o info: 8.11.2012 sa koná seminár od 9:00- 12:00 bude ho viesť jedna dietološka z Grazu a tento seminár je bezplatný pre kočky čo sú v Rakúsku poistené ... Ak by mala nejaká kočka záujem zistím adresu a všetko potrebné ... Bohužiaľ ja mám v tom čase lekára čiže nemôžem , ale tak snáď to nebude posledný krát ...vraj je dosť dobrá a robí aj rôzne iné semináre, ako schudnúť, držať sa vo forme pripadne pomáha dievčatám pribrať či bojovať s anorexiou, bulimiou....

marcelkaemmka
24. nov 2016

ahojte dievcata prosim pomohla by mi niektora ??? moj muzicek chce monterky od jednej rakuskej znacky ale ja to neviem objednat kedze neviem po nemecky a kedby si ich objednal sam nebolo by to vianocne prekvapenie budem vdacna

tinka33
22. dec 2016

Ahojte,ja žijem tiež v Rakúsku a hľadám mamičku z okolia Gänserndorfu.

bellybug
22. dec 2016

Ja som vo Viedni,17.bezirk

eddii
21. feb 2017

Ahojte.ja byvam pri G3 shopping center. Mam 4mesacneho synceka. Bolo by super nejake activity s inou maminkou robit.

marcelkaemmka
22. feb 2017

@eddii
@bellybug
@tinka33
@ellie13
@simkarobkova
@lili007
@katharrina
@majka1981
@viera79
@misicka237 ahojte prosim vas trosku ina tema ale aj tak dufam ze mi niektora poradite ... poberate niektora davky v nezamestnanosti alebo ste niekto na urade prace v rakusku potrebovala by som akutne poradit s niecim budem velmi vdacna neviem to niekde najst

misicka237
22. feb 2017

Marcelka zavolaj mi zajtra 0660 542 8288

katharrina
26. feb 2017

@marcelkaemmka ja teda nie. Asi neporadím.

gabika2580
5. apr 2017

Nejaká Maminka v Guntramsdorfe? Malý ma 16 mesiacov a hľadáme kamoša alebo kamošku na hranie sa

martinasip
19. sep 2017

ahojte dievcata prosim Vas riesili ste tazkosti s otehotnenim v Rakusku niektora? dakujem

marcelkaemmka
19. sep 2017

@misicka237 ahoj az teraz som zaregistrovala tvoju spravu dakujem 🙂

minka7
27. mar 2019

Ahojte, hľadám kamošku z Ganserndorfu a blízkeho okolia na spoločné stretka, posedenie pri kávičke, vybehnúť s deťmi na spielplatz atd...Mam 6 ročnú ratolesť.Budem sa tešiť každej odpovedi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre