Rodíme v Ružinove v januári 2012

rainbow0508
20. nov 2011

Ahoj dievčatá. Verím, že sa nájde viac takých, čo sa chystajú rodiť v januári svojho drobca v Ružinove v BA. Rada by som popísať, ako prežívate aj Vy posledné týždne...čo Vy na to? 🙂

rybenka79
21. nov 2011

@rainbow0508 ahoj, bola si pripadne planujes sa ist aj pozriet do nemocnice pred porodom? Rodila som tam cca pred 4 rokmi, iba ci sa tam nieco odvtedy zmenilo. kedze je to uz dlha doba 😉

rainbow0508
autor
21. nov 2011

Bola som akurat pozriet kamaratku, ktora rodila prve 25.9. a jej som sa popytala, co som chcela vediet....myslim, ze s tym, co mi povedala, som bola spokojna...ja som prveho drobca rodila na Kramaroch...a po tych zazitkoch, co sme mali, ma tam uz nik nedostane. Vela nechybalo a drobec by neprezil...

ajca123
21. nov 2011

Ja mam termin 2.1.2012 ale aj tak to bude skor 🙂
Uz dvakrat som rodila v Ruzinove a bola som s personalom velmi spokojena a aj porodnici boli na jednotku 🙂
A tento tyzden by som sa mala nahlasit na poradnu do Ruzinova,ale pojdem az buduci tyzden lebo mam chore deticky a obe beru ATB. :( a aj papiere pojdem vybavovat buduci tyzden....

rybenka79
21. nov 2011

@ajca123 tiez idem do poradne uz do nemocnice, na 29.11. som nahlasena....

mne sa nechce ist tam pozerat, len potrebujem vediet ci treba poporodne vlozky a podlozky. Mate niektore aktualny zoznam?

ajca123
21. nov 2011

Co ja si pametem pred 20mesiacma,vlozky dostavame 🙂

ajca123
21. nov 2011

@rybenka79 prosim potom mi daj vediet ako to tam frci 🙂 ja sedim doma s detickama a beru ATB...

rybenka79
21. nov 2011

@ajca123 a ty nie si objednana telefonicky do nemocnice? mne dali termin 29.11. a s presnou hodinou, iba som povedala ze na 29 a k dr. divekymu

ajca123
21. nov 2011

@rybenka79 nie nie som objednana :( ako si pametam tak sa nemusis objednavat na poadnu.... Ja som pred tym chodila k svojmu a mesiac pred porodom chodim do poradny v Ruzinove :( aj pri druhom som tak chodila a vzdy tam bolo plno aj ked som dosla rano tak som cakala az do obeda nez som prisla na radu :(
A teraz neviem ako zvladnem z 20 mesacnym spuntom :(
Starsi chodi do skolkyale teaz ich mam doma :(
To uz sa musim objednat na poradnu ??????

rybenka79
21. nov 2011

@ajca123 jasne a telefonicky ti presne povedia aj hodinu... sice ze zevraj moze stat aj sklz keby bola operacia a pod. ale to nie je pravidlo. Sestricka mi povedala ze aj dnu volaju podla mena a podla hodiny... tak pekne volaj a objednat sa a mas vyriesene cakanie. Ja mam tiez starsieho v skolke, tak v pohode a vyhovuje mi to...konecne dostali rozum a zorganizovali to

ajca123
21. nov 2011

@rybenka79 tak to je super a posles mi tel.cislo na nich 🙂 aby som sa aj ja objednala????
Si moj poklad a kolko to stoji ????

rybenka79
21. nov 2011

@ajca123 nic to nestoji!!! celkovo zmenili system/organizaciu, konecne 😉 48234761

ajca123
21. nov 2011

@rybenka79 tak to je vazne super 🙂 to jim ale trvalo niekolko rokov 🙂 tak sa idem objednat aj ja

woman04
21. nov 2011

...ja neviem,chodím do poradne už tri týždne a k nikomu som sa neobjednávala...chodím štvrtky,akurát si na vrátnici číslo vyberiem a podľa toho na 53 volajú..na 41 od 8-10 bez čísla...ak je veľa,čo je vždy,vybavím si monitor a sadnem späť...tak ja už možno jedna poradňa,tak to nebudem meniť... 🙂

rybenka79
21. nov 2011

@woman04 ja to podla cisla dveri neviem, len moj doktorko ako som bola na posledy u neho v ambulacii dal cislo, presne datum a ze mam zavolat a objednat sa k nemu... on tam byva tusim iba utorky. Chodim iba dr. divekymu, ini lekari ma nezaujimaju a neviem....

woman04
21. nov 2011

@rybenka79 máš ho zazmluvneného?

rybenka79
21. nov 2011

@woman04 ano, rodil mi prveho syna a odvtedy je aj mojim gynekologom.... doktorko je zlate slniecko 🙂 ty mas niekoho tam?

u mna to vyzera opat na SC, tentoraz uz na planovanu 😉

woman04
21. nov 2011

@rybenka79 ..tak to preto sa môžeš objednať,to je iné...ja nemám nikoho,lebo ja mám doktora v Kochu..tie ,čo nemajú nikoho ,tak chodia tak ako ja..🙂. 🙂

rybenka79
21. nov 2011

@woman04 to neviem, no mna sa nikto nepytal ci k nemu chodim alebo nie...cislo je na obycajnu recepciu a tam o nicom nevedia ci je alebo nie je mojim lekarom.
A zmluvu zatial nemame, iba dohodu - to az teraz ideme riesit ci treba alebo nie ked idem planovite SC.

natalii6
21. nov 2011

ahojte na poradnu sa neobjednava to je pekna blbost ja som tam chodila v septembri a pochybujem ze sa to tam za taky kratky cas zmenilo proste pridete na recepcii poviete kam idete a oni vam daju cislo..ja som chodila pred 7 a som bola prva tak som bola frisko vybavena 😉
@rybenka79 a vlozky a aj podlozky tam dostanes a aj pre deticky plienky a aj krem na zadocek jedine vlhcene obrusky si dones a ja som mala aj pre maleho oblecko lebo to ich je niekedy v ubohom stave 😀

rybenka79
24. nov 2011

@natalii6 bez overenia skutocnosti pouzivas "silne" slova! Bezproblemov sa objednava, aspon u porodnika/doktora ktoreho mam ja a aj dalsia holka odtialto z MK co tiez k nemu chodi a bola na poradni predvcerom.....

natalii6
24. nov 2011

@rybenka79 ach moja som netusila ze blbost je silne slovo 😀 ale budis ja som tam chodila a nikdy som sa nikomu neobjednavala 😠 proste som prisla a ked som bola na rade som isla dnu...ale ked sa chces objednavat kludne sa objednavaj to je tvoja vec asi tolko!!!!!!!!!

rybenka79
29. nov 2011

Ahojte, dnes som bola na poradni v nemocnici a od 1.12. (ak sa zajtra este nedohodnu) sa zatvara gynekologia, pediatria a neurologia... to uz ani srandou sa neda nazvat

sirell
29. nov 2011

@rybenka79 tak to si naozaj neviem predstaviť ako Antolská kapacitne zvládne všetky rodičky. Či budeme rodiť ambulantne... po pár hodinách po pôrode odchod domov?

marianne
6. dec 2011

Ahojte, ja som tam bola 1.12. a nemocnica funguje nadalej, len lekarov bolo pomenej. A myslim, ze to tak aj ostane, dufam ze to bude lepsie a na Antolsku nebude treba.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre