Ahoj dievčatá. Verím, že sa nájde viac takých, čo sa chystajú rodiť v januári svojho drobca v Ružinove v BA. Rada by som popísať, ako prežívate aj Vy posledné týždne...čo Vy na to? 🙂
Bola som akurat pozriet kamaratku, ktora rodila prve 25.9. a jej som sa popytala, co som chcela vediet....myslim, ze s tym, co mi povedala, som bola spokojna...ja som prveho drobca rodila na Kramaroch...a po tych zazitkoch, co sme mali, ma tam uz nik nedostane. Vela nechybalo a drobec by neprezil...
Ja mam termin 2.1.2012 ale aj tak to bude skor 🙂
Uz dvakrat som rodila v Ruzinove a bola som s personalom velmi spokojena a aj porodnici boli na jednotku 🙂
A tento tyzden by som sa mala nahlasit na poradnu do Ruzinova,ale pojdem az buduci tyzden lebo mam chore deticky a obe beru ATB. :( a aj papiere pojdem vybavovat buduci tyzden....
Co ja si pametem pred 20mesiacma,vlozky dostavame 🙂
@rybenka79 nie nie som objednana :( ako si pametam tak sa nemusis objednavat na poadnu.... Ja som pred tym chodila k svojmu a mesiac pred porodom chodim do poradny v Ruzinove :( aj pri druhom som tak chodila a vzdy tam bolo plno aj ked som dosla rano tak som cakala az do obeda nez som prisla na radu :(
A teraz neviem ako zvladnem z 20 mesacnym spuntom :(
Starsi chodi do skolkyale teaz ich mam doma :(
To uz sa musim objednat na poradnu ??????
@ajca123 jasne a telefonicky ti presne povedia aj hodinu... sice ze zevraj moze stat aj sklz keby bola operacia a pod. ale to nie je pravidlo. Sestricka mi povedala ze aj dnu volaju podla mena a podla hodiny... tak pekne volaj a objednat sa a mas vyriesene cakanie. Ja mam tiez starsieho v skolke, tak v pohode a vyhovuje mi to...konecne dostali rozum a zorganizovali to
...ja neviem,chodím do poradne už tri týždne a k nikomu som sa neobjednávala...chodím štvrtky,akurát si na vrátnici číslo vyberiem a podľa toho na 53 volajú..na 41 od 8-10 bez čísla...ak je veľa,čo je vždy,vybavím si monitor a sadnem späť...tak ja už možno jedna poradňa,tak to nebudem meniť... 🙂
ahojte na poradnu sa neobjednava to je pekna blbost ja som tam chodila v septembri a pochybujem ze sa to tam za taky kratky cas zmenilo proste pridete na recepcii poviete kam idete a oni vam daju cislo..ja som chodila pred 7 a som bola prva tak som bola frisko vybavena 😉
@rybenka79 a vlozky a aj podlozky tam dostanes a aj pre deticky plienky a aj krem na zadocek jedine vlhcene obrusky si dones a ja som mala aj pre maleho oblecko lebo to ich je niekedy v ubohom stave 😀
Ahojte, dnes som bola na poradni v nemocnici a od 1.12. (ak sa zajtra este nedohodnu) sa zatvara gynekologia, pediatria a neurologia... to uz ani srandou sa neda nazvat
Ahojte, ja som tam bola 1.12. a nemocnica funguje nadalej, len lekarov bolo pomenej. A myslim, ze to tak aj ostane, dufam ze to bude lepsie a na Antolsku nebude treba.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rainbow0508 ahoj, bola si pripadne planujes sa ist aj pozriet do nemocnice pred porodom? Rodila som tam cca pred 4 rokmi, iba ci sa tam nieco odvtedy zmenilo. kedze je to uz dlha doba 😉