Ahojte,prednedávnom som zistila že som tehotná,samozrejme plánovane,.čakáme už svoje druhé bábenko,neskutočne sa tešíme,termín mi vychádza na 20.6.2013, 🙂
Ahojte. Ja mam termin porodu 10.6.2013. No stale si to neuvedomujem. Nemam ziadne problemy, no od navstevy lekara som cakala, ze mi da nejake rady ohladne zivotospravy, pripadne hocico ine. no ked som od neho odisla uvedomila som si, ze mi vlastne nic nepovedal ☹
Ahoj,ja som asi 2-4 tyždni 🙂 ešte som u dr.nebola ale tehotenské testy pozitívne a kedže mam už 2 deti a tehotenske testy ma este nikdy nesklamali,tak ...... 🙂)
Ahoj Monika aj u mna to tak bolo však keby každej mamičke vysvetloval tak by bola plna čakaren 🙂 Ked maš otazku tak sa opytaj lekara čo by si chcela vediet.A ta životosprava hehe však vieš čo je zdrave ale to je jedno ked pridu na teba chute.Ja som všade videla šišky ked som čakala maleho.Furt by som ich jedla.Monička držkam palce uži si to je to krasny pocit zo začiatku je to zvlaštne lebo predsa je to niečo nove rastie ti v brušku tvoj pokladik aj ja som mala zmiešane pociti a každe rano išli ranajky von hehe Juj ale jake je to prijemne tie prve pohyby v brušku.A ten plač ked dojde na svet no neopisatelne nadherny pocit.Monička pytaj sa nas hocičo aj mi poradime ked vieme. 😵
Ja bábätko očakávam 14.6:-) je to prvé a dva týždne po maturite takže bude veselo🙂 ja som na sone už bola a v 7tt má babo 1.18 cm 🙂
@tateta1
@dance_shoes
@nikelca
@monica460
@nela1979
@monika_277
@tateta1 Ahoojte babeny,tak až teraz som si akosi všimla že ste mi tu napísali,,A to som tu varená-pečená!!Hanba mi,že?Tak to som rada že sme v tom spolu,a nie sama..Teším s avelmi,,No my sme sme už boli na prvej kontrole,už som aj bublinku videla na ultrazvuku,len bola ešte malinká 1,8mm, 🙂 🙂 ale PEKNE STáLE PAPáME,A RASTIEME.. 😀 😀 no teraz nás čaká kontrola+odber krvy+ rozne vyšetrenia až 30.11,to už budem tuším v 11 týždni,a dostanem aj knižku,teším sa 🙂 🙂
janicka11 ja idem na krv tiež koncom novembra ale ja už knižku mám... to sa podla čoho a kedy dáva? 🙂 Ja som bola na prvej prehliadke v 7tt a hneď mi knižku vypisala 🙂
@janicka11 ahojky držim ti palčeky aby ste boli zdravičku s babenkom
@marcelasandrika Ahoj,dakujemm Ti velmi pekne 😝 😝 Tak isto aj ja Vám želám.. 🙂
@nikelca Ahoj,veru že neviem podla čoho sa tá knižka dáva,našla osm na nete že vačšinou sa dáva na začatku 3.mesiaca alebo teda v 11.či 12.týždni,ale zase každý gynekolog je iný. 😉 Aj tebe držím palce.
@janicka11 toje pravda každy lekar je iny jasom pri kašdom 4tom tehotensktve dostala knižku v 3mesiaci až?ale toje jedno v podstate,hlavne zeje všetko oki doki 😵 dakujem zatial majsa pekne
@marcelasandrika NO veru každý inak dostava ale nevadíí..
Ahojte, mozem sa k vam pridat? Tak to vyzera, ze aj my v juni budeme mat druhy maly poklad.
ahoj janička11, aj ja mám termín 20.6.2013 😎
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, tak to ti gratulujem a prajem, aby celé tehotenstvo prebehlo v pohode a zdraví. Ja som tiež objednala spievankovo ale 3. Tie predtým už máme ale sú veľmi dobré. Deti sa od toho nevedia odtrhnúť a niekedy to púšťame dookola aj 5x. Naša Zuzka keď bola menšia (asi tak 2roky) to som jej ho musela púšťať každý deň. Inak ja som mala nášho tretieho drobca tiež v lete v auguste a malo to viacej výhod - letné šaty, bábätko som tiež nemusela babušiť a trápiť viacvrstvovým obliekaním 🙂 Ale každé tehotenstvo som si užila aj to prvé, ktoré bolo pred koncom trošku stresujúce (mala som nejaké zdravotné problémy) aj tie ďalšie. A stále keď vidím maminky v očakávaní, tak túžim znova prežívať ten pocit...pohyby, kopance, rozhovori....no proste zázrak života 🙂 Je to úžasné, že sa tešíte a naozaj ti veľmi prajem, aby si to prežívala čo najpríjemnejšie.