Rizikové tehuľky z Martina

dianka3
22. sep 2011

Ahojte maminky,chcela som vytvorit tuto diskusiu pre tie nie stastnejsie tehulky co musia riesit vaznejsie problemy nez ako su temy ako akej farby si mam kupit kocik a pod. Ja som na rizikovom tehu lebo sa mi skracuje krcok a velmi by mi pomohlo sa o tom porozpravavat pripadne poradit s maminkami s rovnakym problemom.Ak ste tu aj take a ja niesom ,,zase,, len vynimka tak budem rada ak sa ozvete 😅

minuska8882
22. sep 2011

@dianka3 ahoj, ja som tiež na rizikovom... ale kvôli tomu, že prvé bábo nám zomrelo v 37tt... takže teraz si na mňa dávajú pozor... čím som vyššie tým je to horšie... človek má veľký strach aby sa nič nestalo... musíme myslieť pozitívne a tešiť sa keď tých našich krpcov budeme držať na rukách..

dianka3
autor
23. sep 2011

@minuska8882 A ak sa smiem opytat co sa stalo? ☹ lebo 37tt ved to uz je na porod ,co sa stalo? Vies ja som prisla o 2 babiky najprv v 19 tt a dalsie v 9 tt a prve som porodila v 24 tt ☹ ab aj napriek tomu ma nebrali ako rizikovu ☹

minuska8882
23. sep 2011

@dianka3 hej pôrod... ja som po cisárskom.... preto sme čakali s manželom až dva roky... teraz by som chcela rodiť normálne...nikto nevie presne ani čo sa stalo... pozri na internete abrupcia placenty...

dianka3
autor
23. sep 2011

@minuska8882 ☹ to mi je luto ☹ idem to kuknut,ale to ti nic predtym nezistili?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre