Ahojte maminky,chcela som vytvorit tuto diskusiu pre tie nie stastnejsie tehulky co musia riesit vaznejsie problemy nez ako su temy ako akej farby si mam kupit kocik a pod. Ja som na rizikovom tehu lebo sa mi skracuje krcok a velmi by mi pomohlo sa o tom porozpravavat pripadne poradit s maminkami s rovnakym problemom.Ak ste tu aj take a ja niesom ,,zase,, len vynimka tak budem rada ak sa ozvete 😅
@minuska8882 A ak sa smiem opytat co sa stalo? ☹ lebo 37tt ved to uz je na porod ,co sa stalo? Vies ja som prisla o 2 babiky najprv v 19 tt a dalsie v 9 tt a prve som porodila v 24 tt ☹ ab aj napriek tomu ma nebrali ako rizikovu ☹
@dianka3 hej pôrod... ja som po cisárskom.... preto sme čakali s manželom až dva roky... teraz by som chcela rodiť normálne...nikto nevie presne ani čo sa stalo... pozri na internete abrupcia placenty...
@minuska8882 ☹ to mi je luto ☹ idem to kuknut,ale to ti nic predtym nezistili?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dianka3 ahoj, ja som tiež na rizikovom... ale kvôli tomu, že prvé bábo nám zomrelo v 37tt... takže teraz si na mňa dávajú pozor... čím som vyššie tým je to horšie... človek má veľký strach aby sa nič nestalo... musíme myslieť pozitívne a tešiť sa keď tých našich krpcov budeme držať na rukách..