Ahojte babule okres Pd trochu ma stvete 😠 Tema Prievidza je tu uz zalozena dost dlho a je v nej iba tak malo prispevkov 😖 Co je s vami to je nas tak malo ak aj ano co nekecame ved na tehu aj na rodicovstve a aj snazilkovani je toho vela co nakecat ach jáááj babule ste ma teda sklamali ☹ co takto to zmenit? 😉
Ahoj no konecne ja neviem ci su tie babule prispate 😵 A uz dlho byvas v BA? tak ti zelam véééla stastia aby sa ti objavili // neboj ono to pride ja som na // cakala skoro rok a nakoniec,ked som uz ani nedufala je to tu. 🙂
Hmmmm tak zase asi nadarmo ☹ dufam,ze cim skor sa tato tema rozsiri 🙂
tak ja sa teda znažím aj do pd prispievať ale je tam mrtvo. žeby baby s pd nemali net? 😖
No paska neviem bud nemaju net,alebo o babatkach nechcu ani len pocut ☹ .Ale na tom nieco bude ako idem cez Ha tak skoro vsade vidim bud tehulky,alebo same mamulky s kocikmi 😵 ale ako nahle sa vyberiem do Pd tak tam po tehulkach a mamulkach ani stopy 😒 neviem ci to len ja idem taky blby den do Pd a prave sa im nechce ist z domu,ale v poslednej dobe som bola v Pd skoro kazdy den a stale nic no mozno su len trosicku lenivejsie a nechce sa im chodit cez zimu von 😀 😀 a
no potom budú jak tulene 😀
he he 😀
Ty si tiez z Ha pravda?
áno 😉 kde bývaš?
Zatial byvam az pri sportovej hale v tych jednoizbovych,ale po novom roku by sme sa mali stahovat vlastne o kusok dalej,ale do 3izboveho tak sa uz tesim 😀 a ty?Mas gynekologa v Ha?ak ano koho?Asi ti pripada ze som strasne zvedeva,ale tesi ma ze si mozem pokecat s niekym z toho rovnakeho mesta 🙂
nie dokina mám v pd my sme sa sem nasťahovali v apríli tak všetkých dokinov aj malej máme tam. Inak ja ani neviem kde tu je športová hala 😅
Je to smerom ako ides k poste a za postou stale rovno hore kopcom a zase rovno od mesta dost daleko a ten kopec mi uz dava zabrat ako to zmaknem za par mesiacov no neviem 😝 A budes rodi v Ha?Tebe sa to uz blizi,ale si urcite v poho ako vidim mas uz dievcatko.Aky si mala prvy porod mala si EPI?Ja by som chcela rodit s EPI,ale este mam cas na take veci.
ale kdeže s epi.... rodila som bojniciach a vtedy to tam li ešte v plienkach.
To bolo roku pána 2002 február tak som to tam ani neriskovala. Teraz budem tu v ha a uvidím či si ju dám. Ak by to bolo také ako prvý krát tak to vydržím 😉
neda sa byt na nete nono - stop, treba aj ine robit 😀
no mixka ja už toho teraz vela nenarobím 😝
Tak drzim palce nech je v pohode 😉 Vidis to komunikujeme len my dve fakt to je hrozne,ked vidim na tych inych temach tolko prispevkov tak je to smutne,ze v nasom okoli je nas tak malo ☹
mixka nejeduj sa 😀 ja som do konca v praci,ale dnes je taka nuda a vobec ziadna robota tak po vcerajsku som rada,ze to takto dnes vypada 🙂 a na nete mozem byt jedine v praci,lebo domov chodim o pol 7 a som utahana ako kon 😠 a este sa treba pomaznat s milacikom a hafanom 🙂
zachvílku odchádzam ideme kuknúť na namestie vraj tam bude mikulááááš 😉
aj u nas je uz na namesti veselo tak prijemnu zabavu a ak sa budes zajtra nudit mozme nieco popisat pa pa 🙂
ja sa nejedujem, ved som tam dala rehotalka, aby to bolo jasne 😉 , keby som sa jedovala, bolo by tam 😠 ...
ja som to tiez nemyslela vazne tiez som ho tam dala 😉
byvali by ste v bojiciach na sidlisku lucky ???
A to je kde?nemam ani ponatia kde sa to nachadza 😨 A preco sa pytas co tam je byvanie katastrofa ci prave naopak?
Ahojteee, poslušne sa hlásim, veď ináč sa ani nedá po tom papulkinom frfotaní a rozširujem rady snažiliek z okresu PD. Teeeda, dve ste sa tu stretli a obe z HA? Ja nie som z HA, ani doktora nemám s Vami, ja mám doktorku v Bojniciach. Takú milú. A ešte som ani nerodila, ani nebola tehotná, takže moje skúsenosti v tomto sa rovnajú = 0. 😉 😉 😉 Ale keď už budem tehotná, rada si nechám poradiť.
papula, lebo je tam na predaj bytik a chcela som vediet vas nazor, lebo tiez neviem, ci je to take alebo onake, ale buduci tyzden to pojdem omrknut 🙂
No vitaj martula veru ja som frflos a strasny a ako som ostala tehu aj mojho hafana boli zo mna hlava 😀 Ja som tiez prvy krat tehu,ale na tejto stranke som sa toho dozvedela uz hrozne vela a velmi dobra vec je ten net vsetko co ma zaujimalo ohladom tehu uz skoro viem tak mozem konecne radit aj ja 😉
A co sa chces prestahovat spat do Bojnic co sa ti v Ba nepaci?
papula, chcem a velmi... ba je fajn, ale .... sladky domov ...
To ti verim ja nadavam na Handlovu aka to je diera,ale neodisla by som ani za nic na svete mas pravdu sladky domov 🙂
Mixka, ja by som tiež niekdy neodišla bývať preč odtiaľto. Takže ťa chápem.
Papulka, veď aj ja som už čo to počítala, ale niektoré témy ma aj vystrašili. 😨
martulka a preco vystrasili ???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, ja som sa narodila v bojniciach, co je okres pd, ale byvam v ba a pisem tu skoro pravidelne, len vacsinou v snazilkach a dvoch palickach...