Ahojte. Som zvedavá, koľko sa nás tu nazbiera :o)))))))))
a to už vieš že si tehotna ked termin 10/2011? 😕
no sice možné to je - ked kukam septembrovky - no letí ten čas ja som si len teraz našla // a už mi tu spí bábika v postielke.
tak držím palce
😅 aj som dnes hľadala, že či už náhodou nepribudli aj októbrovky 😅 lebo som pozerala, že septembrovky už celkom pokročili 😝 ...
Tak všetkým októbrovkám, ktoré to už vedia a aj tým, ktoré si ešte len nájdu // prajem príjemné a bezproblémové tehuľkovanie 😉
@alca85 sila ze oktobrovky, ze? Ved len prednedavnom sme zriadili junovky 😉 . Zeny vela zdaru, vela stastia, kludu, lasky, pohody - - - - - - drzte sa.
@jerryjanka ešte nie. uvidíme v nedeľu :o)) 😀
@silvia0201 aaaaaaaaaha 😀
fíha. tak toto som milo prekvapená.
@jerryjanka noooooooooooooooooooooooooooooooo. veď to sem na pozajtra hodím. 😝
No ja som si vcera na teste nasla // tak snad nam aj MUDr. potvrdi tuto krasnu spravu 🙂 Termin porodu by mal byt 04.10.2011.
ahojte.. ja som si // nasla uz v utorok. dnes som mala dostat menses, samozrejmne nikde, takze predpokladany termin porodu mi vypocitalo na 3.10 🙂 avsak podla ovulacie by to mal byt este 30.9. nevadi.. radim sa k oktobrovkam 🙂. dufam, ze lekar potvrdi.
aj ja chceeeeeeeeem 😀
vsetkym oktobrovkam prajem krasne tehulkovanie. velmi rada by som sa pripojila, tak dufam ze to vyjde a este sa k vam vratim 😉
ahojte, ja som bola oktober 2008 a teraz vyzera ze oktober 2011 🙂 dnes som este len 24DC, ale vyzera to nadejne, koncom tyzdna skusim test, snad to vyjde...drzim vsetkym palce 🙂
pridávam sa...tri testy vyšli pozitívne aj digitálny test, len doki ešte nevidí plod ale že žĺtkový vak tam asi je...aj zvýšená sliznica...krv mi nebrali...mám ísť k nemu o týždeň. Termín by som mala mať 03.10.2011 🙂
Ahojte, ja som tiež z októbroviek ale 2010.
Ja som pred rokom o takomto čase ani netušila, že som tehotná a teraz si užívam nášho 3mesačného drobčeka 🙂 Všetkým, čo už ste a čo ešte len budete októbrovkami držím palce, aby ste tehotenstvo pekne v pohode zvládli, načerpali tu kopu užíiočných informácii ( ako ja u našich októbroviek 2010 😉 ) a takto o rok sa tešili zo svojich drobcov a vítali októbrovky 2012 🙂
ahojte. tak ja mám zatiaľ testík negatívny. dneska som bola na preventívke a doki mi povedal, že mám dosť vysokú sliznicu cca 10mm. jeden vaječník je väčší ako druhý, ale miery som si už nezapamätala. dnes som 22DC, tak uvidím, či s tohto tu celého niečo bude, alebo nie.
@silvia0201 aj ja mám zväčšenú sliznicu 🙂 a som tehu 🙂
@silvia0201 držím palce...mne ukázalo ducha na 25DC...slabučkého ale bol tam 🙂 takže počkaj ešte a otestuj neskôr...
@silvia0201 inak, mohol ti teda zobrať krv....nie? Keď videl, že sa tam niečo deje...
@erin365 mohol, ale ja som radšej nič nehovorila, že sa snažíme. lebo predtým som k nemu prišla a skoro ma vysmial, že u neho chcem, že mi menzes mešká len dva dni, ale sono mi urobil a tam mi zistil len vyššiu sliznicu a to 12mm a teraz mám 10mm. nechám to radšej tak a počkám, lebo 2.11. som potratila, tak teraz sa veľmi nechcem ponáhľať. a zajtra idem do roboty tak poprípade si tam môžem daľ zobrať krv, som totiž zdravotná sesrička 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Fiha...oktober 2011???? ja som z oktobra 2010..... drzim palce vsetkym co sem pribudnu aby tehotenstvo dotiahli stastne az do konca a mohli sa tesit s deticiek... uzivajte si tehotenstvo...leti to straaasne rychlo 😉