Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.
@lucinka1104 ahoj mne sa stalo to iste dnes.. ms už 3den nikde dnes som si robila test a nič.. iba jedna / :((
hah, este si pamatam ako som sa chcela dostat do skupiny porod v maji a nevysiel ani jun, jul... a uz je november... snad sa zadari. drzim nam palceky...
@lucinka1104 no, do témy už nepatrím... so slabuckej ružovej čiarky vo štvrtok som mala včera už len skabulinkych dusikov... až mi posledný test včera večer ostal čistý a spinim...
tak aspoň nech sa vám tu darí...
ahojte kocky......asi sa budem radit medzi novembrove maminky 🙂
@mariankamk
@kalianka
@moncacko123
@lucinka1104
@mariankamk
ahojte holky, moje posledni, jak rikate "mrcha" byla 23.1. minulej tyden jsem sla k doktorce na ultrazvuk, tam nebylo nic videm, teda maximalne neco mini...udelala jsem si test a dve carky byly hned jasne 😉 jeste to nemuzu nikomu rict ☹ za tyden jdu zas na ultrazvuk a uvidime...jen jsem z toho trosku vedle, pac moje mala holcicka mela pred tydnem rok a ja ji prestala kojit jen nedavno...chtela jsem aspon pul roku pockat, aby si telo odpocinulo 😖 asi osud
tak se drzte a dejte vedet jak se vam dari
@mariankamk 😔 mrzi ma to
Ahojte kocky mozem sa pridat?
@trish31 ďakujem, raz sa dočkám 😔
ahojte dievčatá. Tak som medzi vami aj ja 😉 chcela som sa opýtať, kedy treba ísť k dr? a mávate aj vy také kŕče v bruchu? ja stále aj v noci sa budím - ako keby predmenštruačné 😲
@slabachvila mne nie je nic,len prsia ma bolia ako šľak.Ja som v 5tyzdni a idem o mesiac k Dr.,vravel že to je tak akurat.
@zigy mňa zas prsia nebolia vôbec, len to brucho. o mesiac?? 😲 😲 ja idem zajtra alebo v stredu 😵
@slabachvila no čo už,vydržíme 🙂 ešte sa tam nachodím ak všetko dobre pôjde 🙂
@slabachvila AHOJ,,inac aj ja mam take pred mestr.bolesti,,,som v 5-6 tyzdni a dr ma objednala az za 2 tyz.Uz len koli bolestiam tam pojdem hned zajtra
@hodula neviem ako sa to počíta, ale posledná MS mi začala 30.1 - tak mi vypočítalo že som tiež v 5tom týždni v 2mesiaci 😀 . dneska celý deň googlujem a dozvedela som sa že sú tie bolesti normálne. ale aj tak sa jej na to radšej opýtam. a chcem si ísť dať predpísať kyselinu listovú 😉
Ahojte, ja uz mam tehu potvrdene a v piatok idem k doktorke na sono 🙂. Keby to neplanujeme, tak ani neviem, ze bude babo 🙂.
@slabachvila kyselinu listovu si mozes zakupit aj sama ,,ja uzivam FEMIBION 800 su az do konca 12tyz.neviem ci sa aj toto predpisuje,,,ale skus.zatial ziadne zavraty nemas?ja som pri prvom zacala maT OD 9TYZ.,,,TAK UZ SA TESIIM 😖
@slabachvila INAC KEDY MAS PREDPOKLADANY TERMIN PODLA MS,,,alebo tehotenskej kalkulacky?moj zac.posl mes bol 22.1 a termin mam na 2.11.2013
@slabachvila sek 2013
Ahojte baby tiež mi tehotenska kalkulacka vyratala pôrod na 4.Novembra. Zatiaľ mám tehotenstvo potvrdené krvou v piatok 14 dpo bolo Hcg 900. UTZ mam 21.03. 🙂
@pechlinka
@hodula
@kristina07 kocky Ja mam podla kalkulácky termín na 3.11:)
@slabachvila tých bolesti sa neboj,pokiaľ nemáš krv alebo naozaj silné kontinualne kŕče,Tak je to ok.Ja som to do 5 tyzdna Mala stale a silné.Kyselinu listovu tí lekár nepredpise,Ja som si kúpila komplex vitamínov na prenatalne obdobie a obsahuju aj kys.listovu.Nájdeš v lekarni
@hodula nemám závraty. a termín mi vychádza na 6.novembra 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj a ty už máš tehu potvrdené? Mne včera nedorazila mrcha ale test negatívny....