Pôrod v novembri 2013

mariankamk
22. feb 2013

Pre všetky budúce novembrové mamy v roku 2013.

lucinka1104
22. feb 2013

Ahoj a ty už máš tehu potvrdené? Mne včera nedorazila mrcha ale test negatívny....

moncacko123
22. feb 2013

@lucinka1104 ahoj mne sa stalo to iste dnes.. ms už 3den nikde dnes som si robila test a nič.. iba jedna / :((

kalianka
23. feb 2013

hah, este si pamatam ako som sa chcela dostat do skupiny porod v maji a nevysiel ani jun, jul... a uz je november... snad sa zadari. drzim nam palceky...

mariankamk
autor
23. feb 2013

@lucinka1104 no, do témy už nepatrím... so slabuckej ružovej čiarky vo štvrtok som mala včera už len skabulinkych dusikov... až mi posledný test včera večer ostal čistý a spinim...
tak aspoň nech sa vám tu darí...

teuflerin
2. mar 2013

ahojte kocky......asi sa budem radit medzi novembrove maminky 🙂
@mariankamk
@kalianka
@moncacko123
@lucinka1104
@mariankamk

lehys
3. mar 2013

ahojte holky, moje posledni, jak rikate "mrcha" byla 23.1. minulej tyden jsem sla k doktorce na ultrazvuk, tam nebylo nic videm, teda maximalne neco mini...udelala jsem si test a dve carky byly hned jasne 😉 jeste to nemuzu nikomu rict ☹ za tyden jdu zas na ultrazvuk a uvidime...jen jsem z toho trosku vedle, pac moje mala holcicka mela pred tydnem rok a ja ji prestala kojit jen nedavno...chtela jsem aspon pul roku pockat, aby si telo odpocinulo 😖 asi osud
tak se drzte a dejte vedet jak se vam dari

trish31
3. mar 2013

@teuflerin ahoj 😀
@lehys ahoj,aj ja sa k Vam pridavam,6 tt.Ja idem k lekarovi az za mesiac,to vy vseky uz budete mat po vysetreniach.Ako sa citite?

trish31
3. mar 2013

@mariankamk 😔 mrzi ma to

trish31
4. mar 2013

@lehys nic si z toho nerob,my sme tiez chceli pockat,ja koli tomu musim odist teraz od manzela na Slovensko,lebo tu este nemam vybavene emigracne papiere a nik ma tu neosetri...Ale tesime sa s muzom velmi a zvladneme vsetko

zigy
4. mar 2013

@trish31 ja až 27.3 idem,skôr mi aj tak nič robiť nebude lebo je skoro 🙂

kattija
4. mar 2013

Ahojte kocky mozem sa pridat?

mariankamk
autor
4. mar 2013

@trish31 ďakujem, raz sa dočkám 😔

slabachvila
4. mar 2013

ahojte dievčatá. Tak som medzi vami aj ja 😉 chcela som sa opýtať, kedy treba ísť k dr? a mávate aj vy také kŕče v bruchu? ja stále aj v noci sa budím - ako keby predmenštruačné 😲

zigy
4. mar 2013

@slabachvila mne nie je nic,len prsia ma bolia ako šľak.Ja som v 5tyzdni a idem o mesiac k Dr.,vravel že to je tak akurat.

zigy
4. mar 2013

@kattija jasne že hej 🙂

slabachvila
4. mar 2013

@zigy mňa zas prsia nebolia vôbec, len to brucho. o mesiac?? 😲 😲 ja idem zajtra alebo v stredu 😵

zigy
4. mar 2013

@slabachvila no čo už,vydržíme 🙂 ešte sa tam nachodím ak všetko dobre pôjde 🙂

hodula
4. mar 2013

@slabachvila AHOJ,,inac aj ja mam take pred mestr.bolesti,,,som v 5-6 tyzdni a dr ma objednala az za 2 tyz.Uz len koli bolestiam tam pojdem hned zajtra

slabachvila
4. mar 2013

@hodula neviem ako sa to počíta, ale posledná MS mi začala 30.1 - tak mi vypočítalo že som tiež v 5tom týždni v 2mesiaci 😀 . dneska celý deň googlujem a dozvedela som sa že sú tie bolesti normálne. ale aj tak sa jej na to radšej opýtam. a chcem si ísť dať predpísať kyselinu listovú 😉

kristina07
4. mar 2013

Ahojte, ja uz mam tehu potvrdene a v piatok idem k doktorke na sono 🙂. Keby to neplanujeme, tak ani neviem, ze bude babo 🙂.

hodula
4. mar 2013

@slabachvila kyselinu listovu si mozes zakupit aj sama ,,ja uzivam FEMIBION 800 su az do konca 12tyz.neviem ci sa aj toto predpisuje,,,ale skus.zatial ziadne zavraty nemas?ja som pri prvom zacala maT OD 9TYZ.,,,TAK UZ SA TESIIM 😖

hodula
4. mar 2013

@slabachvila INAC KEDY MAS PREDPOKLADANY TERMIN PODLA MS,,,alebo tehotenskej kalkulacky?moj zac.posl mes bol 22.1 a termin mam na 2.11.2013

hodula
4. mar 2013

@slabachvila sek 2013

pechlinka
4. mar 2013

Ahojte baby tiež mi tehotenska kalkulacka vyratala pôrod na 4.Novembra. Zatiaľ mám tehotenstvo potvrdené krvou v piatok 14 dpo bolo Hcg 900. UTZ mam 21.03. 🙂

trish31
4. mar 2013

@pechlinka
@hodula
@kristina07 kocky Ja mam podla kalkulácky termín na 3.11:)

trish31
4. mar 2013

@zigy vidíš,Ja idem tiez až o mesiac

hodula
4. mar 2013

@pechlinka aku silnu si mala ciarku na tehu teste?ja som na krv este nebola no zajdem zajtra 🙂 ciaROCKY SU UZ ROVNAKO SILNE,,tak verim ze hcg pekne stuplo

trish31
4. mar 2013

@slabachvila tých bolesti sa neboj,pokiaľ nemáš krv alebo naozaj silné kontinualne kŕče,Tak je to ok.Ja som to do 5 tyzdna Mala stale a silné.Kyselinu listovu tí lekár nepredpise,Ja som si kúpila komplex vitamínov na prenatalne obdobie a obsahuju aj kys.listovu.Nájdeš v lekarni

trish31
4. mar 2013

@hodula Ja som tiez nebola na krvi,ale pozri moj album tam mam testy🙂

slabachvila
4. mar 2013

@hodula nemám závraty. a termín mi vychádza na 6.novembra 😵

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre