Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀
@kuratko no ja som tam dnes nabehla a sestricka mi uz vypisala tehotensku knizku.hovorim to ste si taka ista ze som tehotna? a ona ze vysiel vam test? hovorim ze hej a ona ze no vidite 😀 no a potom ma zobral gyndos na sono a hovori mi ze tam neni moc vidiet tak ze mam prist buduci pondelok a da mi aj tu knizku.tak hovorim ze fajn.
no a sestricka mi to napisala do tej knizky ze 4.11.
jeeej, november 2011, prajem vela stastia, ja som takto pred rokom sa zaradila k novembrovkam 2010, hlavne nech vsetko dobre dopadne 😉
ahojte, môžem si pridať aj k vám? síce som sa pridal aj k oktobrovkam, ale máme mať mimi niekedy na prelome, ale podla dnešného sona som 5tt, čiže to bude si skôr ten november ako oktober, budem vedieť viac až 16.3., ked idem znova na sono, už bude hádam vidno aj srdiečko 🙂
@lenka1108 už ti chcela dať tehu knižku? tá je teda aká rýchla 😀
@lenka1108 to fakt, aspoň jej to ked bude staršia, môžeš všetko pekne ukázať 🙂 vieš čo, asi to je možné, lebo kamoške v 12tt povedal , že to bude chlapec a aj je a teraz v 13tt že to bude dievča, takže asi to je možné, ale asi ako u koho 🙂 a ty? alebo by to bol len dobrá tip? 😀
Ahojte 🙂 no tak aj my sme si nasli // ciarky a vychadza nám to na november. Je to nase prve baby. Prajem Vam vela stastia 🙂 nech je všetko v najlepšom poriadku 😉
@lenuska20 aj ja som chcela prve dievcatko.teda prveho sme mali chlapcxeka ale musela som ho dat prec v 21tt.no ale mame krasne blondate dievcatko a ona nas donutila aby mala bratceka.strasne lubi babetka a teraz sa uz nevie dockat 😉 😉 😉
@bianca11 gratulujeeeeemmmm...len nech nam pekne v bruskach rastu 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoooooj...ja som chcela prave zalozit novembrovky 🙂))))))
my sme dnes zistili ze 4.11 budeme mat druheho potomka 🙂