Pôrod v decembri 2011

chirabell
30. mar 2011

Hľadala som, či tu takáto téma už je, ale nenašla, tak si ju dovolím založiť....pre všetky tehuľky, ktorým sa narodia decembrové bábätka v roku 2011.

chirabell
autor
30. mar 2011

Tehu máme zatial potvrdené len po domácky, k lekárovi mam termín na 11.4., tak hádam sa dovtedy nič zlé nestane a narodí sa nám mikulášske bábatko...podľa mojich výpočtov by mal byť termín 7.-8.12.2011

Ako ste na tom vy?

mandm
30. mar 2011

@chirabell mne tiez podla tehotenskej kalkulacky vychadza 7. december 😉
nase prve tehotenstvo nedopadlo dobre takze verime, ze tento rok dostaneme pod stromcek ten najkrajsi darcek 😵

vierka0
30. mar 2011

@mandm ahoj, ty si mi davala kontakt na vyzdobu na svadbu 🙂 mrzi ma co sa vam stalo s prvym babom, my mame rovnaku skusenost 😒 verim, ze druhe tehu sa vydari a pod stromcekom uz budes mat krasne babo !! drzim palce 🙂

luppita
30. mar 2011

ak mozem pridam sa k vam 🙂 zatial to mam potvrdene len // na dvoch testoch, takze to bude asi fakt 😀 vychadza mi to na december 🙂 tak sa tesim, ze je tu tato tema 🙂

chirabell
autor
30. mar 2011

No fajne, odoslala som prispevok a on sa tu neobjavil ☹
@mandm urcite to teraz dopadne dobre u vsetkych nas tu. Musime tomu verit, ved decembrove babatka su darcekove, tak to urcite vsetko bude ok 🙂 dryme si spolu navzajom palce ...

@luppita tak ja som paranoidna, lebo pri minulom pokuse sa to skoncilo skor ako zacalo kvoli soku ktory som prezila, tak teraz mam testy uz 3 :D a dalsie 3 mam v zasobe na ukludnenie do doby kym sa dostanem k lekarovi 😀

luppita
30. mar 2011

@chirabell nerozumiem, koli akemu soku? ze vysiel pozitivne a nebola to pravda? ja som pri mojom synovi robila len jeden test a ten pocit k tomu mi stacil a teraz to mam podobne, ale urobila som dva pre istotu 🙂 ale samozrejme, ze 100 percentna istota bude, az ked to Dr potvrdi 🙂 dufam, ze sa mi zajtra podari niakeho dr vybavit, lebo mam dr v BA, ale nechcem tam chodit cele tehu, tak si hladam v SC... zajtra si ich idem obvolat a hadam ma nejaky vezme na bud tyz. 🙂

jana776
31. mar 2011

ahojte, mozem sa pridat? Zatial mam na teste iba slabuckeho ducha, ale pevne verim ze to vyjde... Minule mesiace ziaden duch nebol, takze pevne veriiiim 😀 . Som dva dni pred ms, takze hadam to bude silniet... Podla internetovych kalkulaciek by bol termin 10.12.2011 😀

luppita
31. mar 2011

@jana776 vitaj 🙂
ja som si prave pozrela tu kalkulacku a mne to vychadza na 24. november 😒 fnuk fnuk, asi budem musiet odist z vasej temy, ktora sa tak pekne rozbieha.... ale uvidime este na doktora co mi na to povie 🙂

jana776
31. mar 2011

@luppita no ja za mna by som povedala ze mozes ostat aj tuto 😀
co myslite?

luppita
31. mar 2011

@jana776 dakujem si zlata 🙂 pozram, ze to budes mat riadne pestre, jedno dietatko a dalsie na ceste, no sme na tom podobne, moc si to neviem predstavit, ale ked sa musi, zvladne sa vsetko 🙂

adetka
31. mar 2011

ahojte dievcata... mozem sa pridat?... tehotenske pocity mam uz tak dva tyzdne... pat dni meskam s MS... a na teste dve ciarocky (jedna slabsia)... podla kalkulacky mi termin vychadza na 3. decembra 🙂 (Mirka sa narodila 1.decembra)...
tiez mam zle skusenosti... pred dcerkou som mala dva spontanne potraty v 7 a 9 tt.... tak snad to bude pre nas vsetky uspesne tehotenstva... 😉

lauri
31. mar 2011

ahojte babule,
gratulujem k //, takto pred rokom sme sa vytesovali aj my.. a teraz sa vytesujem kazdy den z nasho babatka..

drzim palce a prajem vam krasne tehulkovanie 😉 😵

chirabell
autor
31. mar 2011

@luppita sok bol v inom zmysle, nam v noci skocil srnec pod auto a ja som sa pri tom velmi zlakla...to bol zaciatok konca, od dalsieho dna mizli priznaky a do 3 dni prislo krvacanie...ale tak asi to tak malo byt. Teraz mam trochu obavy s cestovania, ale nemam na vyber, lebo jazdime skoro kazdy vikend cca 500km

mandm
31. mar 2011

@vierka0 a aj ste kontakt vyuzili? 😉
je mi velmi luto, co sa ti stalo. U nas uz od vtedy presiel rok a stale to zaboli 😢
ale teraz po roku som si nasla na testiku ducha a dnes som bola u obvodnej tak som sa stavila aj na gynekologii a tehotenstvo potvrdene 😀 som tak strasne stastna, len dufam, ze tentokrat to bude mat stastny koniec 😵
velmi ti prajem nech sa aj tebe rychlo ukazu // 😵

mandm
31. mar 2011

@chirabell ja si nechcem ani na chvilu pripustit, ze by to tentokrat nedopadlo dobre... ziadne negativne myslienky 😉 aspon sa o to snazim.
btw predsa som sa len zastavila dnes na gynde a je to potvrdene aj krvou 😀

chirabell
autor
31. mar 2011

@mandm parada, tesim sa s tebou, ja si na to este musim 11 dni pockat

mandm
31. mar 2011

@chirabell dakujem 😉 v utorok idem na dalsiu krv ci sa hcg zvysuje a o 2 tyzdne by malo byt sono 😵
cakala som rok tak nepockam este par dni? 😀
tak nech nam to vsetkym vyjde a budeme sa spolocne tesit z vianocnych babatiek 😀

kormelia11
31. mar 2011

ahojte pridavam sa k vam 🙂

adetka
1. apr 2011

mne dali termin prvej prehliadky na 12. aprila.... co budem cca. 6+2...

atima
1. apr 2011

ahojte možem sa pridať k vam? Aj my čakame prirastok po jednom missed abortion presne pred rokom.

chirabell
autor
1. apr 2011

@jana776 vitaj medzi nami. Ciarocka casom urcite zosilni, dva dni pred MS ma este narok byt len duchom :D

@luppita kludne tu ostan ked sa ti to paci, terminove temy ak som to spravne pochopitla vznikaju preto, aby sa zienky mohli podelit o svoje pocity, starosti a radosti so zienkami, ktore su s tehu cca na rovnako, no a koniec novembra tak daleko k decembru nie je 🙂 Inak moja mamka je 24.11 narodena 🙂

@adetka vitaj, ked je slabsia ciarocka ale viditelna, to nevadi, to sa rata ako pozitivny test. Tak drzim palceky, aby to tentokrat bolo bez problemov a tehu potvrdil aj doktor. Pozeram ze mas termin u doktora den po mne, ale budes na tom o kustik lepsie, mne to vychadza na 5+5 tak hoci podla knih by uz mohlo byt srdiecko, prax co som citala tu baby je ze az o tyzden dva neskor...tak uvidim, co sa dozviem 🙂 daj potom vediet, ako si dopadla

@atima vitaj medzi nami 🙂 a na kedy ti vychadza termin porodu?

Ja inak dnes oddychujem, vcera sme sa nastahovali do noveho byvania, mame prenajaty taky starsi ale pekne prerobeny domcek, no tak som uplne hotova a dostala som od kamaratok znadane, ze to nemam prehanat, tak dnes len obed navarim a nic viac 🙂

nemko
1. apr 2011

tak kocky ahojte, aj ja sa k vam pridavam

son1cka
1. apr 2011

Ahojte, gratulujem k //, zelam spokojne tehotenstvo. Ja som nasla // presne pred rokom a akurat mi v postielke buvka moja krasna babulka. 😵 Vsetkym babam drzim palceky. 😉

chirabell
autor
1. apr 2011

@nemko Ahoj, fiiiha, to je kopa testo a ja som si myslela, ze som paranoik co sa testuje kazdy den po prvom zisteni 😀 ...ale tak dnes nie, dosli testy 😀

nemko
1. apr 2011

@chirabell ahoj 😀 no ja som dnes este bola dokupit az v piatok mam sono tak dovtedy budem pekne testovat 😀 straaaaasne to ide do penazi, ale ten klud na dusi je neopisatelny a stoji zato 🙂

taninka7
1. apr 2011

Wow...to už tu máme vianočné darčeky 2011? 🙂 Ale ten čas letí..neni som ani decembrovka,ani decembrová tehuľka..ale dovolila som sa sem vtrieť,aby som mohla zaželať,všetko dobré,hlavne zdrvaíčko a hlavne zdravé darčeky,užívajte si to! 🙂 Letí to neuveriteľne rýchlo ☹

chirabell
autor
1. apr 2011

@nemko tak ja mam navstevu lekara az od pondelka o tyzden, ale citim zmeny a dnes mi je prvy krat blbo, tak viem ze hcg stupa a malo by byt zatial vsetko ok, ale tiez sa chystam este nejake 2-3 si pre pokoj duse dovtedy urobit 🙂

chirabell
autor
1. apr 2011

@taninka7 hadam mozem povedaz aj za ostatne, ze dakujeme 🙂

tutulienka
1. apr 2011

ahojte. mozem sa pridat? my cakame nase prve mimi podla mojich vypoctov 11.12. 😉

adetka
2. apr 2011

mna bolia prsia... a mam pravidlne tlaky v podbrusku... tak snad je vsetko v poriadku... do toho 12. aprila tiez stihnem urobit este zopar 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre