Ahojte mamicky mam termin na konci augusta 28.8 a budeme mat chlapceka teda aspon sa to nezmenilo este 🙂 dufam ze nas tu bude co najviac 😉 😅 😝
a co budete mat ? 🙂
chlapca, moNo sa tam stretneme aak idea rodit do Bojnic 🙂 🙂
Prepac pisem cez mob. A vy co cakate?
@suzie1608 ahoj.Ja budem rodit v Bn. Termin:21.8. ☺
no super teda my tiez chlapca cakame 🙂 a budem rodit v Bojniciach teda mam aj obavu stoho ale hadam vsetko pojde dobre 🙂 😉
@akinorev30 no v BN je dobra porodnica som pocula a co to bude ? :🙂
takze budes mat chlapov doma 🙂 no hej klasicky teda hadam doktorka este nenaznacovala inu alternativu 🙂 aj chces mat urciteho doktora pri porode alebo ti to je jedno ?
@suzie1608 veru nevieme.Nechame sa prekvapit.
@akinorev30 tak to bude prekvapko 🙂 u nas najprv moj nechcel vediet ale ked uz sa pytala doktorka ci chceme vediet tak nemal na vyber lebo ja hned ano 🙂 asi by som to nevydrzala ze co to bude 😀
Ahojte, aj ja mám termín v auguste a som z okolia PD. Prvé som rodila v Bojniciach, bola som spokojná a dokonca ma odrodil primár 😉 Nemala som s ním žiadny konflikt. Nebojte sa, dobre bude 🙂
to fakt ? 😒 tak to ja sa mam bat omnoho viacej asi co ? :D no nieje to nic prijemne ale ten vysledok to urcite nahradi 🙂
Maminky uz sa nam krati cas do porodu 🙂 a horucava nas potrapi ale to zvladneme ;) uz vybavicka nakupena ? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja mam zaciatkom Augusta 🙂