Baby co cakate bejby v aprili 2013 a ste z okolia NR ozvite sa ...dame tehotenske zurky a neskor spolocne kocikovanie🙂
Ahoj ja mám tiež termín v apríli 2013 🙂
:o)
@stellina1982
@ariadna08 tak baby, keby vam nevadi mesacny sklz, azda by som sa aj pridala 😀
ahoj az teraz vidim ze sa tu pomalicky zbierame🙂 jasne ze nevadi...tesim sa kedy mas termin?
@ariadna08 ahoj a kedy mas v aprili termin? ja okolo 10-13.aprila
@deenielka
@stellina1982 ahojte 🙂 Ja mám termín 26.4. je to naše druhé bábätko 🙂
@stellina1982 Ahojte! Aj ja sa pridam. stellina, ak nase deticky splnia ocakavania lekarov, tak sa asi uvidime v porodnici 🙂 Termín mám 11.-13.04.
@zizka jeeeeeeeej tak to je super ako nahodicka ye naraz...
@stellina1982 a dalsia nahoda - aj pre nas to bude prve babetko 🙂
@ariadna08 hmmm, tak to uz bude velky brat a pomocnik 🙂 je to podla mna lepsi vekovy rozdiel, ako ma niekto ze rok (teda hlavne pre maminu 😀 )
....jaaj mne zacalo normalne sibat. stahujeme sa do noveho domu a mne nebeha hlava po inom, ako po malom steniatku. ze ved sa za pol roka nieco poduci, na jar ho supneme von a potom moze prist babo. akoze ochranca. je to normalne? 😀
....ja som rodila 12.aprila minuly rok a druhe cakame na zaciatok maja... :D
@zuzikovasandra ulala to takto po roku sa vam podarilo? super gratulujem....a ake su zazitky z porodu a z porodnici v NR?
@stellina1982 zazitky su hrozne asi zato sa aj tak bojim teraz....hadam to bude lepsie jak pred rokom...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Halloooooooooooo baby nitranky ziadna ? to moje bude same v celej NR co ma narodit v aprili 2013? 🙂