Tak hopsa semek 😉 a mozme planovat 😅
takze je to vlastne na vikend. cize jedna noc? no tak jasne, to beriem aj posilu. aby sme sa mohli trosku odviazat. len aby sa to neobratilo proti nam a nasi chlapi sa neodviazali a my zostaneme pritom co aj doma "zienka domaca"
no neviem ci na jednu noc...asi by sa oplatilo aj dve noci...ved ked si vezmes, tak jeden den prides, kym sa vsetci ako tak rozkukaju, je den v cudu a na druhy den zas prec...? 😕
ano Adka 2 noci ja som tiez za dve noci lebo jednu ti nezajedna asi nik a aj casovo by to bolo o nicom, sak mame toho dost poriesit 😉 😀
😀 no veru...a to este kym sa pride na mena, ze kto je kto... 😀 tusim to bude chciet menovky, ze ta a ta a pod to nick z konika... 😅 😀
sak ten datum Zuzu prileti tusim v maji na mesiac A som za take miesto kde by sa dal aj kotlikovy uvarit alebo opekat No Zusska ja im obratim 😠 sak budeme jak Svehlova decko vlozim do ruky pusu na celo muzickovi a palim prec 😀
😀 no tak treba najst take miesto, kde bude aj nejaky bar alebo co aby sme vyrazit mali kde... 😀
sak nafasujeme z domova jak Ruzickova v SSE bedna dvanactek 😀 😀
😀 😀 😀 no to radsej jednu flasu 40-ky... 😀 kto ma tu bednu tahat... 😀 😀 😀
no vidis ze naco chlapov sak aby nam vsetko vlacili 😀
ne neviem...neni tam strava a posledne co sa mi chce ked kooonecne niekam vyrazim, este aj varit...a obchod je daleko...sice by sa snad vyslal nejaky obetny baranok ked tak na nakup autom, ale...inak to tam vyzera pekne...
bartoska u mna vediet zo vsetkych co si doteraz nasla... 🙂
a aj cenovy strop si musime urcit aby sme hned po vylete nemuseli s klobukom na namesti zobrat 😀 tie sebechlaby maju aj moznost zaplatenia za cely areal vychadza to tusim 500ecek na noc na dve 1000e tak ked sa to rozrata na dve osoby: dve noci a deco k tomu tak to nie je take drahe-myslim
sak to ci cchceme len ranajky alebo polpenziu , na ten obed uz niekam vybehneme
no hej na obed vybehneme ale ked sebechleby su akosi dost od ruky... 😒 a zas na obed vybiehat s deckami ked bude najvacsi hic, neviem ci je dobry napad... 😕
tie bungalovy u toho bartosku su tiez dobre take separovane aby sme mohli hyrit
tie sebechleby cely vikend minimalne 2 noci stoji tych 520 eciek...takze uz sa to nehadze asi na noci, takze to by mala byt konecna suma si myslim, nie?
sak Adka to ja davam len take linky aby sme si mohli vybrat Ale zas ze aby to bolo pol na pol pre vsetkych nie ze jedna ppocestuje 555km a druha vypadne z okna rovno do penzionu 😀
nejak tam nevidim fotky ako su tie zruby robene zvnutra...? je to nejak delene? ci to je len jedna izba...
😀 no co sa mna tyka tak okolo tej banskej bystrice by sa este dalo celkom... 🙂 a ked pol na pol tak neviem ako zuzu... 😀
neviem treba to prestudovat podrobne
no a ked uz tak uvazujem, tak som zvedava ako spracujem draheho mojho, aby isiel... 😅 ked som mu daco take spominala, ze stretko tak sa na mna pozrel, ci mi nesibe... 🙄
tak ale zas ked bude na sk tak nema ziadnu polahcujucu okolnost 😀 a ten kunderad sa ti nepozdava-to je tak v utajeni
no asi tam idem pisnut ako to je s tymi zrubmi, nech aspon vieme, lebo ja tam nic take nevidim...akurat ze tam je kupelka, wc, minikuchynka a krb...
moment mala sa zobudila tak ju idem zobrat ku sebe nech sa aj ona vyjadri... 😀
tak mu povedz ze tam bude cela kopa takych peknych, milych, a mudrych chlapov ako je on sam 😀 😀 😀
no maly sa mi tiez vyjadril dva krat sa bobre posral 😀
a u ktorych ubytiek? aby sme vedeli... 😀 idem kuknut ten kunderad...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
tak napr. datum? ktory vikend by prichadzal v uvahu?