Ahojte tehulky pridajte sa spolu nám to rýchlejšie utečie....
nie nie som z Pn.som z Vrboveho,a ty?
ahojte, ja som tiež z Piešťan, termín mám v júli.
@martinal01 ahoj ja som s Boroviec a na exkurzii v nemocnici som nebola nakolko som tam bola už dva krát ale to veeeelmi dávno tak po tom netužim pretože sa tam určite pri našom zdravotníctve nič nezmenilo....
@katka1903
@stes
@martinal01 ....no tak sme všetky s okolia ale sa v nemocnici asi nestretneme každá iny týžden.....asi by ste tiež už chceli aby to už bolo tak ako ja ja sa už s mužom neviem dočkať malej velmi sa tešíme len keby to rýchlejšie utekalo...viete už aj vy čo budete mať????
@kukucka78 chlapceka, Jakubko...a velmi sa na neho tesime, je to nase prve babetko, nasa laska..
3 dietatko, ufff super mamina, budes mat co robit....
@martinal01 super a pekné meno...mne tretie nevadí nakolko mám už velké samostatné deti toré mi pomôžu a všetci mi pomáhaju aj teraz....naše tretie nie je že hop stalo sa je to planované dieťatko
ozaj a my budeme mat chlapceka Mateja 🙂
@martinal01 ty budes mat skor tak nam aspon napises ako bolo a pod.
Dobre baby napíšem, ale vy už to máte za sebou, to mne by ste mohli rozdávať drahocenné rady 🙂 😉
no to hej uz sme si cosi vytrpeli🙂
@martinal01 neboj Maťka tak porodíš ani sa nenazdáš a ver tomu že žiadne drahocenné rady nebudeš ani potrebovať pretože ked uvidíš a budeš držať drobca v naručí ten moment sa s teba stane mama ktora bude vedieť všetko....fakt to príde samé
ahojte dievčatá, pridávam sa k vám. TP mám od 7.7. 11.7. a chcela by som rodiť v PN.
b
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj aj sa chystam rodit do pn v juli.. 🙂