Piešťanky s termínom pôrodu júl 2012

kukucka78
8. feb 2012

Ahojte tehulky pridajte sa spolu nám to rýchlejšie utečie....

katka1903
19. feb 2012

Ahoj aj sa chystam rodit do pn v juli.. 🙂

kukucka78
autor
27. mar 2012

@katka1903 ahoj si priamo s Piešťan?

katka1903
27. mar 2012

nie nie som z Pn.som z Vrboveho,a ty?

stes
27. mar 2012

ahojte, ja som tiež z Piešťan, termín mám v júli.

martinal01
5. apr 2012

@katka1903
@kukucka78
@stes ahoj....ja som z Krakovian a idem 6.7...ale kedze prve babeno, doktori vravia ze bude asi o tyzden neskor...
predpokladam, ze pojdete vsetky aj rodit do PN?ja som bola uz aj na exkurzii v nemocke...nech viem co nas caka 😀

kukucka78
autor
5. apr 2012

@martinal01 ahoj ja som s Boroviec a na exkurzii v nemocnici som nebola nakolko som tam bola už dva krát ale to veeeelmi dávno tak po tom netužim pretože sa tam určite pri našom zdravotníctve nič nezmenilo....

kukucka78
autor
5. apr 2012

@katka1903 ja som s Boroviec....

kukucka78
autor
5. apr 2012

@katka1903
@stes
@martinal01 ....no tak sme všetky s okolia ale sa v nemocnici asi nestretneme každá iny týžden.....asi by ste tiež už chceli aby to už bolo tak ako ja ja sa už s mužom neviem dočkať malej velmi sa tešíme len keby to rýchlejšie utekalo...viete už aj vy čo budete mať????

martinal01
5. apr 2012

@kukucka78 chlapceka, Jakubko...a velmi sa na neho tesime, je to nase prve babetko, nasa laska..
3 dietatko, ufff super mamina, budes mat co robit....

kukucka78
autor
6. apr 2012

@martinal01 super a pekné meno...mne tretie nevadí nakolko mám už velké samostatné deti toré mi pomôžu a všetci mi pomáhaju aj teraz....naše tretie nie je že hop stalo sa je to planované dieťatko

katka1903
6. apr 2012

@kukucka78 ved ja mam termin ako ty tak sa mozno stretneme ja mam 26,jul.aj ja budem mat tretie.a tiez mam 13 rocnu dievku doma tak hadam bude pomahat.

katka1903
6. apr 2012

ozaj a my budeme mat chlapceka Mateja 🙂

katka1903
6. apr 2012

@martinal01 ty budes mat skor tak nam aspon napises ako bolo a pod.

martinal01
6. apr 2012

Dobre baby napíšem, ale vy už to máte za sebou, to mne by ste mohli rozdávať drahocenné rady 🙂 😉

katka1903
6. apr 2012

no to hej uz sme si cosi vytrpeli🙂

kukucka78
autor
7. apr 2012

@martinal01 neboj Maťka tak porodíš ani sa nenazdáš a ver tomu že žiadne drahocenné rady nebudeš ani potrebovať pretože ked uvidíš a budeš držať drobca v naručí ten moment sa s teba stane mama ktora bude vedieť všetko....fakt to príde samé

kukucka78
autor
7. apr 2012

@katka1903 no to by bolo super keby sme sa stretli len mne povedal doktor že budem mať zase cisársky a malu budu vyberať skôr tak neviem zatial kedy to bude...a neboj dcéra ti určite bude pomáhať ked je taka velka dievka tá moja bude mať v júli 17

mirel
22. apr 2012

ahojte dievčatá, pridávam sa k vám. TP mám od 7.7. 11.7. a chcela by som rodiť v PN.

clauda2010
21. máj 2012

b

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre