Októbrovky 2022

tisicka123
6. feb 2022

Ahojte ja som akurát 11dpo..pozitivne tehotenské testy a termín pôrodu 19.10.:)

lusyyy36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tisicka123
autor
8. feb 2022

@lusyyy36 dneska som už 13dpo a teplota krásne hore a testy silnej 🙂 na kontrolu idem 16.1.dneaka som bola na krvi

lusyyy36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tisicka123
autor
8. feb 2022

@lusyyy36 držím palce

lusyyy36
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tisicka123
autor
8. feb 2022

@lusyyy36 bola som na krvi... Som 13dpo...aby vedel ci mi dat lieky na udržanie tehu.. Tak uvidím zajtra

ketonka
14. feb 2022

Dievčatá už ste boli na 1.vyšetrení?

tisicka123
autor
15. feb 2022

@ketonka nie ešte nie... Az 25.2.

ketonka
15. feb 2022

@tisicka123 ja som dnes volala a objednala ma až 02.03. Tak dúfam že bude všetko ok. Zatiaľ nič, žiadne priznaky 🙂

tisicka123
autor
15. feb 2022

@ketonka držím palce eee 🙂

nanus_enka
17. feb 2022

Ahojte dievčatá, po 4.5 rokoch 2 paličky na teste.
22.2 idem na prvé vyšetrenie. Snáď všetko dopadne ako má!
Držím vám všetkým palce nech je všetko v poriadku🙏

januska1905
18. feb 2022

Caute maminy❤️ My po siestich rokoch dve ciarky z ivf🥰 Termin 30. Oktobra

ketonka
18. feb 2022

@januska1905 Juuuj gratulacia 🥰 neviem si predstaviť tak dlho snazilkovat máš môj obdiv

lesnajahodka
21. feb 2022

Ahojte dievčatá, my termín 2.10. na poslednej kontrole, po krvácaní, sa na sone objavila otázka druhého bábätká, čo poviete? 9.3 idem na ďalšiu tak budem vedieť viac. 🤞🤞

smileba
21. feb 2022

Ahojte pridavam sa k Vam 😁 testik pozitivny, 2 roky sme sa snazili a nic a teraz ked som si nasla konecne pracu snov tak buuum 😁 homeoffice robi svoje 😂 nevadi 😉 tesime sa. Jedneho 3 rocneho fesaka uz doma mame takze bude mat partaka 🥰 na kontrolu pojdem az 9.3. Tak verim ze vsetko bude v poriadku ☺️

ketonka
22. feb 2022

Dievčatá mne tento týždeň začali nevoľnosti, zatiaľ síce bez vracania a to som sa čudovala že či som vôbec tehu keď mi nič nie je, žiadny priznak doposiaľ 🤦‍♀️ ako ste Vy na tom ? Ja zatiaľ prsia väčšie a 2 dni mám nevoľnosti, nechuti mi káva, inak všetko ok

lesnajahodka
22. feb 2022

No mne je zle presne odo dňa, keď mi vyšiel pozitívny test, viac ako pri prvom tehu, každý deň na vracanie🤢. Sem tam hlava bolí, káva tiež menej chuti, ako pri prvom:D už čakám kedy to skončí 😄

nanus_enka
23. feb 2022

Mne zle zatiaľ nieje, len mám megaprsia a začali mi smrdieť všetky moje obľúbené voňavky. Budím sa každé ráno s bolesťou hlavy, pritom hlava ma nebolievala skoro nikdy. Ale možno to je aj tým, že som mala minulý týždeň kovid.

ketonka
23. feb 2022

@nanus_enka presne ja sa už 3 deň Budim s bolesťou hlavy

romcanator
24. feb 2022

Ahojte, aj ja sa pridavam 🙂 nam sa podarilo po polroku snazenia 🙂 hlava ma boli nonstop, je mi zle takmer zo všetkého a prsia mega citlive. Termin mame 30.10. 🙂

bctt55
25. feb 2022

ahojte, pridam sa k vam, ja som bola na prvom vyšetrení v stredu, som v 6tt a termín mám 15.10. Pripravovali sme sa na IUI ale stal sa malý zázrak 😁 zatial všetko ok, len prsia bolia tak že by som ich najradšej hodila von oknom 🙈

nanus_enka
26. feb 2022

@bctt55 My už sme boli 3x na IUI, no nič nevyšlo tak sme sa objednali na IVF a čakali na začiatok cyklu, ktorý už nedorazil. Ani sme neverili že by sa nám to podarilo prirodzene 🙂 už mi nastúpili nevoľnosti, na jedlo sa ani nedokážem pozrieť. Jediné čo dokážem zjesť je jogurt a banán. Dúfam že to nebude trvať dlho 🙄 termín máme predbežne na 17.10.

bctt55
27. feb 2022

@nanus_enka fuu to ti nezávidím. Ja zatiaľ zjem všetko čo vidím a následky žiadne 🤔 snáď mi to vydrží...ak sa môžem spýtať...berieš nejaké vitamíny alebo doplnky? ja beriem len femibion ale mám PCOS tak rozmýšlam či to stačí

nanus_enka
28. feb 2022

@bctt55 lekárka mi odporučila len kyselinu listovú, Déčko a Céčko. Vraj čím menej, tým lepšie pre začiatok 🤷tak uvidíme čo mi odporučí pri ďalšej kontrole.

ketonka
2. mar 2022

Dievčatá prosím pomoc. Dnes som bola na vyšetrení a cakam dvojičky 😪😪😪 stále revem , viem že by som sa mala tešiť ale je to hrozný šok, doma mám už 2.5 ročnú dcéru a k tomu dvojičky pribudnú. Bojím sa ako to zvládnem finančne aj psychicky. Nepoznáte niekoho kto je teraz tehu s dvojickami, že by som si a ňou pokecala nech sa mi to lepšie zvláda?

lesnajahodka
2. mar 2022

@ketonka u mňa si dr nebol istý, na ďalšiu stredu už budeme vedieť na 100%. Ja mám doma 13m 🤣 takže tiež to bude sranda, ak to budú dvojičky. Ale ja by som sa tešila, stále som chcela mať dvojičky ❤️🙂 ozvem sa ti

simona2707
3. mar 2022

@lesnajahodka wuaw tak to je krása 😍

simona2707
3. mar 2022

@ketonka popravde sa vám ani nečudujem tiež mám doma 2,5 ročnú a je to poriadny živel 😍 neviem ako to dám nakoľko mám aj stafforda a partner pracuje v zahraničí takže je doma minimum 🤦‍♀️🙆‍♀️

simona2707
3. mar 2022

@nanus_enka pripájam sa ! Ja úplne to isté a dokonca mi smrdí jedlo , všetko čo obsahuje cibuľu, koreniny komplet 😭 , voňavky, krémy, sama sebe smrdím 3x denne sa musím osprchovať 😏 vkuse sa cítim a to nemám žiaden problém žeby som sa neako extrémne potila ..a ani niesom obézna 😭

amaryllis2
3. mar 2022

Ahojte dievčatá, aj ked nepotvrdene dr. ale podla vsetkeho zacinam 8tt..menila som lekarku, je chora ta povodna tak mi kartu poslala len teraz.cakam ze mi odpisu termin vysetrenia lebo nedviha telefon, len sms som poslala. Je mi na prdlajs zo tri tyzdne..citim ze sa to zhorsuje kazdym dnom, hlava ma boli, unava jak fras, prsia to ani nevravim ako bolia, brusko nafuknute..na valentina prekvapko v podobe covidu spolu s mojim 5r. synom..a do toho pisanie bakalarky, poviem vam mam dost.. dufam je vsetko v poriadku a budem sa moct tesit s vami :-*

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre