Ahojte 😊 ste tu baby októbrovky? Ako sa cítite?ste ok? Dnes som presne 25+3tt a trochu som sa po sedení zlakla od tlaku v konecniku a v pochve . Bolo to dost neprijemné az som sa zlakla...po lachnutí to ustupovalo. Vraj to je normálne a rastie maternica.doteraz som nemala problemi a dufam ani toto problem nebude... napíste svoje skusenosti 🤰🏻
Ahoj, ja ma termin 23.10. Od vcera lezim v nemocnici. Krcok 1.2mm. Dufam ze to dotiahnem co najdlhsie.. drzim palce!
Ahojte, termín mám 27. 10., pribrala som 14 kg..cítim sa nemotorne...občas akoby mi tvrdlo brucho...mala som problémy s placentou, ale vytiahla sa... pálenie záhy tiež, no našťastie len z času na čas.....a mám už 40 :D...
Ja mam termin 24.10
Kde budete rodiť baby?
Ahojte tak tie bolesti naznacovali predcasny pôrod. Hned na druhy den 8.7 mi odtiekla plodova voda a musela som na sekciu. Chlapcek je v inkubátorev NZ a pekne priberá rastie
@ditta33 držíme palce malému. V oktobrovkach je už rozbehnutá tabuľka s narodenymi, tak napíš moderátorke alebo na nástenku 🙂 budeme radi, keď sa ku nám pridáš
@elementissa ok skusim to najst. Dakujem
@ditta33 skupina sa vola Októbrovky 2019
Ahojte baby oktobrovky, je tu medzi vami niektora z okolia Myjavy? 🙂
Oktobrovky2019
@nikolalegria od piatku nové mesto nad Váhom
@gloria31 a kde budes rodit?
@nikolalegria Trenčín
@miskamia1 Zdravim ja termin 28.10 a nakoniec Rimavska Sobota...
@kkkatka1986 mne sa zmenil 14.10 a v Ba
@miskamia1 Ahoj ja termin 28.10 a ak sa podari Rimavska sobota
Ahojte je tu nejaka zienka s terminom okolo 28.10 a bude rodit v Rimavskej Sobote?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Zadaj si v profile datum porodu a hodi ta do skupiny oktobrovky 2019...