Októbrovky 2012

nelinocka
11. jan 2012

všetky snažilky ktore sa snažia šup sem...............oktober nasa 100% sanca......................budeme sa tu spolu radovat,radit si,smiat sa......................tak rychlo šup sem ktore si myslia ze v oktobri to vijde najdeme // zivota 🙂

manamani1
11. jan 2012

@nelinocka ja tiež 😉

nelinocka
autor
11. jan 2012

awoj vitaj pusa kedy bola PM??????????? Ja 07.01.2012 a mam 28-30 DC 😲

manamani1
12. jan 2012

@nelinocka umna 4.12.2011

marcovka1
12. jan 2012

@nelinocka aj ja 7.1. 😀

bettypo
12. jan 2012

baby preberte sa, prečo zakladáte také témy keď nie je tehotné. Máte málo snažilkovských tém? 😕

nelinocka
autor
13. jan 2012

@bettypo
dobry den pani alebo slecna newem snad sa najprv predstavim a opytam sa zakladatelky ci som tu vitana...............a ako pozeram na profil v tych skratkach tiez si sa dost snazilkovala no my za to nemozme nevyvrsuj sa oks

nelinocka
autor
13. jan 2012

babule moje tak vyborne uvidime co sa bude diat...................pri Nelke som to mala hekticke preto vzdy vaham pri malej som menstruovala a zistili mi ze som v 2 mesiaci pritom som chodievala ze mi nezvykne meskat ze som naraz z mesiaca na mesiac pribrala z 72 kg na 89 a od 2 mesiaca som zvrACALA A SPADLA NA 70 KG TAK MY HROZILI INFUZKY A AKOBY SOM SA ZLAKLA OD TOHO DNA TO PRESTALO A MY SME PEKNE PRIBERALI A VSETKO AZ DO KONCA PREBEHLO BEZ KOMPLIKACIA AZ NA TEN HNUSNY POROD A POTOM KED SOM ZBADALA GULKU MOJU SOM NA VSETKO ZABUDLA 🙂

bettypo
13. jan 2012

@nelinocka nechápem. admini vždy zrušia takúto tému ak nie je zakladateľka tehu. A takéto témy sú vždy tehotenské či nie? Alebo tehotné októbrovky si kvôli Vám vytvoria iný názov? Nikto sa na nikom nevyvršuje

danu
13. jan 2012

kedze nie je este ani jedna tehulka, ktora caka v oktobri dieta temu zamykam. Snazilkovskych tem je tu dost

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre