všetky snažilky ktore sa snažia šup sem...............oktober nasa 100% sanca......................budeme sa tu spolu radovat,radit si,smiat sa......................tak rychlo šup sem ktore si myslia ze v oktobri to vijde najdeme // zivota 🙂
awoj vitaj pusa kedy bola PM??????????? Ja 07.01.2012 a mam 28-30 DC 😲
baby preberte sa, prečo zakladáte také témy keď nie je tehotné. Máte málo snažilkovských tém? 😕
babule moje tak vyborne uvidime co sa bude diat...................pri Nelke som to mala hekticke preto vzdy vaham pri malej som menstruovala a zistili mi ze som v 2 mesiaci pritom som chodievala ze mi nezvykne meskat ze som naraz z mesiaca na mesiac pribrala z 72 kg na 89 a od 2 mesiaca som zvrACALA A SPADLA NA 70 KG TAK MY HROZILI INFUZKY A AKOBY SOM SA ZLAKLA OD TOHO DNA TO PRESTALO A MY SME PEKNE PRIBERALI A VSETKO AZ DO KONCA PREBEHLO BEZ KOMPLIKACIA AZ NA TEN HNUSNY POROD A POTOM KED SOM ZBADALA GULKU MOJU SOM NA VSETKO ZABUDLA 🙂
kedze nie je este ani jedna tehulka, ktora caka v oktobri dieta temu zamykam. Snazilkovskych tem je tu dost
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nelinocka ja tiež 😉