...tak a je to...
jééééééééééééééé super 😵
a ako zamkneme staru?
flow a neazbudla si zaškrtnúť cz? lebo baby nás nevidia 😉
hej...som tela
neva to sa stáva...... 😉
napisala som adminovi
achoooj.mne je tocelkově jedno,kde je téma,jestli na cz,nebo sk.asi začnu psát slovensky.beztak jsem tu češka jen já a tojen poloviční 😀
hups. 😅
pincesna dikes 😵 jupiiiiiiiiiiijupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
co uz to ide aj na ceskom koni???
tak idem haji haji maninky...rano musim skoro vyprevadzat manzela a potom ideme na sviatky k nasim...lebo drahy pride az v pondelok poobede
tesiiim..
😵
ja idem dopozerat island a tiez do hajan... zajtra ideme pozriet choru starku do nemocky do ruzomberka...
flow dobrou 😵
dobru vsetkym...fibi, vidiet temu na ceskom koni????
flow nie je... 😀
napiš jiné admince
hele nevíte náhodou,proč už není krista admin?
tak asi az ked si to admin precita...inak osud flow 333 ukoncila staru temu na strane 333 😀
flow je naprosto jedinečná 😵 ona totam přehodí zítra,ted už je fakt dost pozdě....asi už šla off.
uz sme aj na ceskom , jupiiiiiiiiiii 😀 uz vas vidiiiiiim ...dobru nocku secky 😵 😵 😵
tak som to poplietla..mala som prepnuteho slov konika 😅 fibi, krista je stale admin 😉
henri no já siřiká,ted jsem koukala na cz a neníííííííííííííí
joooo ajoooo,ted na to koukám,ona není adminka na sk,ale jen na cz,tak to jo....už to chápemmmmmm 😅
chjo,už mám sbaleno,ale nějak se nemůžu rozhoupat jít spát,vlastně se mi ani nechce.... 😔
Dobre ranko vsetky....dnes tu strasim skoro, manzela som vyprevadila, my dve sme uz zbalene k nasim...Huginko nas krasny chlapec isiel uz vcera, takze sa obhospodarime len my dve a cvalame na sviatky...
Inak pekny slnieckovy velky piatok vsetkym 😀 😀 😀 😀
juuuuuuj no adminka mi pisala, hodila som jej aj linky,takze dnes by to mala spravit 😎
no a do teraz nespravila 😕 ADMIN pls, pls
Krasne ranko maminecky 😵
krásne ránko 😵
dobré ranko kočky,tak já jsem sbalená,už jen poslední střípky nacpu do tašku a letím směr liberec a pak slovensko.nehorázně se k seli těšímmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
jinak taky přeju krásný zelený slunečný páááátek 😅 😵
🙂 dobré ránko ... zdravím novú tému 😉
a teraz aj mamky ... a želám krásne slnečné sviatky všetkým 😵 😵 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Maminky nová téma je na svete....dufam, ze sa vsetky stotoznime s nazvom....a ze ziadne hadky nebudu...novy zaciatok...OK...