Ahoj jsem z New Yorku a v dubnu cekam prvni dite, je tu nekdo podobne jako ja z USA?
@nyc09 no tak si uži ten komfort,ze vraj ponukaju najlepsie sluzby pri porodoch v US 😉
Ja som 30min od nyc ale uz mam deti , ked chces nieco poradit pytaj sa.
@broskilinka Pokud je to tvuj sen, tak se urcite naplni, neni to tak tezky se sem dostat🙂 Letadlem tak 8-10 hodin a hned ses tu! Dej vedet, kdybys priotrebovala nejak poradit s cestou a mestem🙂
@happyfrog80 No tak to jsem zvedava, zatim jsme meli mensi zadrhele, ale snad se to uz vylepsi. Meli jsme problem s nekomunikaci mezi oddelenimi, se ztracenym a mesic zpozdenym genetickym vysledkem a s tim, jak vysvetlili vysledky toxoplazmozy...tak doufam, ze si to uz vsechno vybrali a ted pujde vsechno hladce. S cim jsem spokojena je ta uroven testovani a kolik ruznejch testu mi delaji. Jak ridka manzel lepsi safe than sorry🙂
@nyc09 dakujem, zlata si.... ano viem ze teraz je jednoduche sa dostat hocikam, len musime nasetrit a naucit maleho byt par dni bez nas 🙂))
ty sa mas ako? ako prezivas prve tyzdne tehotenstva?
@broskilinka nemas zac, vzdyt to nic neni nekomu pomoct🙂 To jo to ho musite naucit byt trosku bez vas a pak to uz pujde samo, zeptam se kamaradek maji nejakou specialni cestu jak se sem dostat..loni si koupili moc levny letenky.
Jinak ja se ted mam uz dobre prvni trimestr za mnou a uz mi chutna jist a to jsem ani moc nezvracela i jsem prestala chodit na zachod kazdy dve hodiny (vim, ze to me zase ceka🙂 No ted mi jen pomalu roste bricho a dneska jsme se dozvedeli, ze to bude kluk (no manzel chtel vic holku, ale ma co si udelal🙂
A co ty? Kolik je synkovi?
Odporucam pozriet si video "The Business of Being Born" (http://www.thebusinessofbeingborn.com/) a precitat knihu Ina May's Guide to Childbirth. Dobre zdroje, ktore mozu pomoct urobit rozumne rozhodnutie ohladom porodu v USA. Vsetko dobre!
Jeeej NY 🙂 krasne a carovne mesto.Bola som tam pred par rokmi teraz sa chystam s maminou len to sa chystame uz 2 roky :/ Mam kamaratky v USA co rodili,ale nie v NY. Jedna rodila v Texase,druha v Miami 2x. Ak chces mozem od nich zistit info skrz porodu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, nie som z new yorku ale cely zivot tuzim navstivit to mesto 🙂..... je to moj a manzelov sen a dufam ze sa niekedy naplni... verim ze sa na babatko tesis, vsetko prebehne tak ako ma a bude zdrave 🙂...