😉 Ahojte všetky maminky/tehulky z BB 😀 píšte,píšte 🙂
Ahojte,
pozerám, že nová skupinka - super - tak sa veľmi rada pridávam. 😀
@ev_va všetko zatial ok, mám nízky tlak, trochu mi tvrdne bruško ale všetko prebieha tak ako má. ani na amniocentézu som nemusela ist vzhladom na svoj vek, lebo som mala všetky testy dobré. vidím že aj vy sa rozrastáte, ja čakám tiež tretie dieťa, mám 18-ročného a 2,5 ročnú slečnu...
ahojte dievčatá, ja by som sa do tejto témičky tak rada zapojila, ale zatiaľ stále bojujem iba ako snažilka ☹ dúfam, že do leta, dávam si záväzok 😉 sa už preklopím zo snažiliek do tehuliek 🙂 a inak baby držím palce, vidím, že zachvílku poniektoré rodíte 🙂
ahojte aj ja sa pridavam som priamo z BB. termin mam zaciatkom juna este neviem co čakam ale asi dievčatko:D zatial sme zdravi a velmi sa tesim na babatko:D
ahojte tehulky z BB ja som v 25 t a termin mam 13 maja.Pre Duracelka: tiež cakam tretie babatko,ako to zvladas?
Ahojte 🙂 Pridávam sa k vám....My sa máme narodiť v juny. Už nakupujete?
Ahojte baby neviem ci to tu este funguje nasla som vas len nahodou ak ano bolo by to super. 😅
My cakame dievcatko TP 1.5 2011. Tak drzim vsetkym palce a urcite to tu budem kontrolovat ci niektora nenapisala 😀
Ahojte,
ja mám termín 18.5. 2011 tak je dosť pravdepodobné, že sa s niektorou z vás stretnem na pôrodnici 🙂
Ahojte 🙂 tak aj ja by som sa pridala 🙂
Ako sa vam dari, ake mate tehotenstvo? Dufam ze vsetko bez vacsich problemov 😉
Ahojte aj ja sa pripájam síce ešte nie šom origoš bystričanka ale už pár rokov tu bývam. A sme v 4 mesiaci 😀
ahojte babenky.... poraďte mi, kde v Banskej Bystrici je ambulancia rizikovej gravidity? Alebo aspoň internetovú stránku, kde nájdem nejaké info... ďakujem Vám veľmi pekne... 😉
ahoj,riziková ambulancia je vo FDR, má ju MUDr. Molitoris, s určitosťou viem, že robí 2 krát do týždňa v piatok a druhý deň neviem 🙂
@dvojbottka : ďakujem veľmi pekne... .-D
ahojte,tak aj ja sa k Vám pripájam 🙂 som z Banskej Bystrice a v 9 tt 🙂
Ahojte maminky 🙂 My sme sa presťahovali do Bystrice pred 3 týždňami. Nikoho tu zatiaľ nepoznám, tak ak by sa našla nejaká maminka na pokecanie, bola by som rada 😉 🙂
ahojte pridam sa k Vam tiez, sme v 10-tom tyzdni. 🙂
Ahojte pridavam sa aj ja 🙂 ale je nas tu dako malo.....maminky pridajte sa nech mame o com kecat😀
Ja budem maminka v juni 2013 🙂
Ahojte holky,koukam,ze uz tu dlouho nikdo nebyl 😒 my se mame do BB stehovat asi v srpnu nebo zari a to by nase dcerka mela mit asi 4 mesice...ted jsme v jejim ocekavani 🙂 tak hledam nejake maminky nebo bucouci maminky,abysme tam pak nebyli tak sami🙂
Baby z Bystrice,kde si mozem pozriet kociky,ake mate obchody pre deticky?
rodi niekto oktober/november 2013??? 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ev_va ajoooj ja som z BB, a asi nás je tu v BB málo tehotných ked sa nikto neozýva 🙂 🙂