ahojte hladam vsetky snazilky, tehulky aj maminky z DNV a devina 😉 snad sa nejaka najdete.....zatial pa 🙂
jejo to je super, ja z devina 🙂
no vidis niekedy mozme dat stretko na devine rada tam chodim
jasne budem rada, inak filipko je strasne zlatunky, take malinke miminko, to nie ako moja velka babula
no ale rastie a pribera strasne rychlo
chodis aj do devinskej ?
ano chodievame, mame tam doktorku aj aj do terna zajdemem casto 🙂 😀
no vidis mozno sa pozname aj z videnia
snazite sa o babetko ?
ano snazime tak uvidime ci sa podari, mozno sa pozname, svet je predsa maly. inak kde si rodila?
na antolskej
myslela som si podla toho ako bol filipko zabaleny, aj ja som tam rodila
ja som bola spokojna
ja tiez maximalne
aku mas lekarku
Prokopovu a vy? 🙂
my mame baumanovu
najprv som mala ist tiez k baumanovej ale v porodnici sme stretli tuto tak sme u nej aj ostali a tiez sme spokojny
este som ta tu na fore nevidela
kde si bola do teraz
co ona robila v porodnici
vacsinou som v teme snazilky, ale chcela som spoznat mamicky v okoli lebo v devine sa moc nepozname tak to skusam takto
ano bola aj v porodnici ale ma aj svoju ordinaciu
veru treba mat nejake kontakty lebo je ine ked je clovek doma a ked chodi do prace
prepac ale musim ist na chvilu k malej potom sa prihlasim zatial sa maj krasne
caute, az teraz som si vsimla, ze tu mame takuto temu.. ja som tiez s DNV, vsak ninocka, ty si snad na mna pamatas.. marse, teba este nepoznam..
ozaj ninocka, si spokojna s baumanovou? lebo kamoska od nej odisla k csaderovi.. my chodime k valdnerovej a sme s nou velmi spokojni..
ahoj sylvie my sme z devina a preto hladam nejake mamicky z blizkeho okolia 🙂
marse a v devine byvas dlho?
ano byvam tu cely zivot....a som spokojna 🙂
no to verim, vsak tam je pekne a ten klud co tam je.. to sa o devinskej neda veru povedat, mam na mysli sidlisko.. ked idem s malym na prechadzku a zrovna zaspi, tak radsej utekam do starej devinskej medzi rodinne domy, tam je klud.. ale aj ked je hore, tak radsej sa prechadzam medzi rodinnymi domami ako po sidlisku.. alebo ideme pozriet kamosku a urobime si prechadzku Podhorske - Volkswagen..
Stale nikto???? 😕
Ahoj, ja som tiez z devina a v nov. sa nam narodil syncek Patko. Keby ste chceli ist niekedy na prechadzku rada sa pridam🙂
Numa velmi si ma potesila, konecne sa niekto ozval 🙂 ziadnu mamicku z Devina nepoznam a to tu zijem uz pekne dlho, budeme radi ak sa k nam pridate na prechadzkach. zatial sa maj pekne a tesim sa na dalsi prispevok 😵
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj marse ja som z devinskej