Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂
@trish31 a bola by si septembrovka,ked uz ti meska 5.den? 🙂 Skus si vyratat na nete,kolkateho ti vyjde-som zvedavaaaaa 🙂 A tesim sa ze tu nie som sama 😵
@nicolettka2126 ja vobec neviem 😀 Ja ani neviem,co si mam mysliet o tych testoch 😀
@trish31 tak to si na tom podobne ako ja..tiez netusim co si mam mysliet 😒
Ale tak ms zatial nechodi,tak dufam ze to je dobre znamenie 🙂
@nicolettka2126 ja neviem..ja som zmatena proste 😀
Ahojte dufam ze aj ja sa budem moct k vam pripojit meska mi 4 dni test som si robila v sobotu rano a v pondelok o 0.15 v noci a stale nic inak som cyklus mavala pravidelny tak len ticho dufam ze by to vislo v septembri som potratila v 11tt tak teraz sa velmi bojim
@sabina1975 aha,takze testy negativne?
Ano ale boli to dr.max neviem nakolko su spolahlive
@sabina1975 netusim,ja som tie nemala.Pozri do mojho albumu,tam mam svoj test.
Ked som v juli otehotnela asi okolo 15.7 tak 30.7 mi visiel mini duch a 1.8 uz boli krasne kolajnicky tak neviem som teraz chora beriem atb ale nikdy pred tym mi menzes kvoli chorobe nemeskal
@sabina1975 neboj sa,ja tiez neviem co si mam mysliet,uvidime 😉
Nic ine neostava ja byvam na dedine vsetko zatvorene aj lekaren mozno syn pojde vecer do mesta tak ak je nejaka lekaren otvorena tak kupi testik a ak nie tak vo stvrtok pojdem k svojmu gyndosovi
@sabina1975 ani aj nemam po ruke test 😉
Tak ostava len cakat mne teraz syn povedal ze vecer ide do mesta ale ostane spat u priatelky tak zase nic no pockam do stvrtku na lekara
@sabina1975 ja letim pozajtra do Kanady takze ja sa mozem s lekarom rozlucit 😀
@trish31 ved uvidime ako nam osud zamieša karty 🙂
Ja už tiež nemám test po ruke-tiež som z dediny-všetko tu je pozatvárané aj dneska aj zajtra a potom vo štvrtok idem do roboty a v piatok mám vybavovačky takže ak ms nedojde tak k lekárovi sa tak či tak dostanem až budúci týždeň niekedy..
@sabina1975 no ten dr.Max som ešte nemala ani ja takže tiež netuším aký spolahlivý je..Takže asi nám všetkým trom neostáva nič iné iba čakať či ms dojde a dúfať že nedojde 😀 😀 Vyjadrila som sa asi divne ale snáď pochopiteľne 😀 😀
@sabina1975
@nicolettka2126 kazdopadne,dajte vediet 😉
@sabina1975
@nicolettka2126
@trish31 och babule ja sem tiež nanervy. ani náznak menstruacie mešká 3den a test negatívný. co si mam mysliet?,stále len čakat?? bože už nech príde konečne alebo nech test ukáze.ja už som nanic.
Ahojte nadejne tehulky 🙂 Rada by som sa pridala, mne meskaju uz piaty den. Testy som si robila dva dni dozadu, ale boli negativne. Tak teraz neviem, ci mam este cakat alebo ist k lekarovi :( Tyzden pred menstruaciou som mala hnedy vytok ktory trval tri dni. Som velmi netrpezliva a uz by som chcela vediet na com som, kedze velmi po babatku s manzelom tuzime :(
@daniaz asi je nieco vo vzduchu alebo je to nadejnym septembrovciatkam sudene toto 🙂 Ani jednej z nas nechce test jasne ukazat na com sme a pritom ms nechodi 😀 Tak dufam ze ani jednej nam nepride dalsich 9mesiacov minimalne 🙂
kočky,nechcem mudrovat, ale od viacerych lekarov som pocula, ze ak vam meska menzes uz jeden den (a pravdaze viete kedy bola ovulka, aku dlhu mate potom lutealnu fazu - pocet dni od ovulky po menstraciu - a ten je VZDY rovnaky) a desiatkovy test je uplne negativny, tak na 98 % nie je zena tehotna ☹
ostava nam len dufat, ja som zas vela tehuliek pocula ze test im ukazal tehu az v 7 tyzdni, zalezi to od hcg ako rychlo sa dostava do mocu, a ovulacia mohla byt aj oneskorena. Tak u mna nadej zomiera posledna 🙂))
ja som mala nadej ze 1.9.2013 ale moja nadej sa rozplynula vcera kedze dosla ms
@jania023 tak to mi je velmi luto,snad sa to podari na dalsi mesiac 🙂 Drzim palceky 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nicolettka2126 ahoj,no ved ja 🙂 Aj si ma komentovala 😀