Nádejné septembrovky 2013

nicolettka2126
25. dec 2012

Je tu už niekto kto by mal tušáka že má fazuľôčku?? 🙂 Ja som ešte dosť v rozpakoch-testy sú také "nerozhodné" (je tam dušík,ale ešte slabučký) a ms by "mala" dojsť dneska,tak pevne verím že nepríde 😀
A skúšala som si vypočítať termín pôrodu-vychádza mi to na 4.9.2013 🙂
Dúfam že sa čoskoro pridáte a že ak sa nám to potvrdí tak sa budeme spolu tešiť,podporovať a pomáhať si 🙂

trish31
25. dec 2012

@nicolettka2126 ahoj,no ved ja 🙂 Aj si ma komentovala 😀

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@trish31 a bola by si septembrovka,ked uz ti meska 5.den? 🙂 Skus si vyratat na nete,kolkateho ti vyjde-som zvedavaaaaa 🙂 A tesim sa ze tu nie som sama 😵

trish31
25. dec 2012

@nicolettka2126 ja vobec neviem 😀 Ja ani neviem,co si mam mysliet o tych testoch 😀

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@trish31 tak to si na tom podobne ako ja..tiez netusim co si mam mysliet 😒
Ale tak ms zatial nechodi,tak dufam ze to je dobre znamenie 🙂

trish31
25. dec 2012

@nicolettka2126 ja neviem..ja som zmatena proste 😀

sabina1975
25. dec 2012

Ahojte dufam ze aj ja sa budem moct k vam pripojit meska mi 4 dni test som si robila v sobotu rano a v pondelok o 0.15 v noci a stale nic inak som cyklus mavala pravidelny tak len ticho dufam ze by to vislo v septembri som potratila v 11tt tak teraz sa velmi bojim

trish31
25. dec 2012

@sabina1975 aha,takze testy negativne?

sabina1975
25. dec 2012

Ano ale boli to dr.max neviem nakolko su spolahlive

trish31
25. dec 2012

@sabina1975 netusim,ja som tie nemala.Pozri do mojho albumu,tam mam svoj test.

sabina1975
25. dec 2012

Ked som v juli otehotnela asi okolo 15.7 tak 30.7 mi visiel mini duch a 1.8 uz boli krasne kolajnicky tak neviem som teraz chora beriem atb ale nikdy pred tym mi menzes kvoli chorobe nemeskal

trish31
25. dec 2012

@sabina1975 neboj sa,ja tiez neviem co si mam mysliet,uvidime 😉

sabina1975
25. dec 2012

Nic ine neostava ja byvam na dedine vsetko zatvorene aj lekaren mozno syn pojde vecer do mesta tak ak je nejaka lekaren otvorena tak kupi testik a ak nie tak vo stvrtok pojdem k svojmu gyndosovi

trish31
25. dec 2012

@sabina1975 ani aj nemam po ruke test 😉

sabina1975
25. dec 2012

Tak ostava len cakat mne teraz syn povedal ze vecer ide do mesta ale ostane spat u priatelky tak zase nic no pockam do stvrtku na lekara

trish31
25. dec 2012

@sabina1975 ja letim pozajtra do Kanady takze ja sa mozem s lekarom rozlucit 😀

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@trish31 ved uvidime ako nam osud zamieša karty 🙂
Ja už tiež nemám test po ruke-tiež som z dediny-všetko tu je pozatvárané aj dneska aj zajtra a potom vo štvrtok idem do roboty a v piatok mám vybavovačky takže ak ms nedojde tak k lekárovi sa tak či tak dostanem až budúci týždeň niekedy..

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@sabina1975 no ten dr.Max som ešte nemala ani ja takže tiež netuším aký spolahlivý je..Takže asi nám všetkým trom neostáva nič iné iba čakať či ms dojde a dúfať že nedojde 😀 😀 Vyjadrila som sa asi divne ale snáď pochopiteľne 😀 😀

trish31
25. dec 2012

@sabina1975
@nicolettka2126 kazdopadne,dajte vediet 😉

nikaniko
25. dec 2012

@sabina1975
@nicolettka2126
@trish31 och babule ja sem tiež nanervy. ani náznak menstruacie mešká 3den a test negatívný. co si mam mysliet?,stále len čakat?? bože už nech príde konečne alebo nech test ukáze.ja už som nanic.

trish31
25. dec 2012

@nikaniko zostava len cakat.....

nikaniko
25. dec 2012

@trish31 asi pojdem v piatok doktorovi nech mi pichne vyvolávačku a budem mat pokoj. ☹

trish31
25. dec 2012

@nikaniko nevymyslaj.Pockaj si,urob si test.V klude.Ak bude meskat tyzdena viac,potom chod k lekarovi.Hlavne klud.

daniaz
25. dec 2012

Ahojte nadejne tehulky 🙂 Rada by som sa pridala, mne meskaju uz piaty den. Testy som si robila dva dni dozadu, ale boli negativne. Tak teraz neviem, ci mam este cakat alebo ist k lekarovi :( Tyzden pred menstruaciou som mala hnedy vytok ktory trval tri dni. Som velmi netrpezliva a uz by som chcela vediet na com som, kedze velmi po babatku s manzelom tuzime :(

nikaniko
25. dec 2012

@trish31 moja ja sa snazim byt kludná aj sem,ale nevim co ten test myslím že neklamal. už je to druhý za tento mesiac a negatív.

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@daniaz asi je nieco vo vzduchu alebo je to nadejnym septembrovciatkam sudene toto 🙂 Ani jednej z nas nechce test jasne ukazat na com sme a pritom ms nechodi 😀 Tak dufam ze ani jednej nam nepride dalsich 9mesiacov minimalne 🙂

nikaniko
25. dec 2012

@daniaz takže sme natom stejnak. ja tiež neviem co už robit. testi negatívne a menzes nikde. no zaujimavé to je. co by som zato dala mat tak pozitívný test

mima4
25. dec 2012

kočky,nechcem mudrovat, ale od viacerych lekarov som pocula, ze ak vam meska menzes uz jeden den (a pravdaze viete kedy bola ovulka, aku dlhu mate potom lutealnu fazu - pocet dni od ovulky po menstraciu - a ten je VZDY rovnaky) a desiatkovy test je uplne negativny, tak na 98 % nie je zena tehotna ☹

daniaz
25. dec 2012

ostava nam len dufat, ja som zas vela tehuliek pocula ze test im ukazal tehu az v 7 tyzdni, zalezi to od hcg ako rychlo sa dostava do mocu, a ovulacia mohla byt aj oneskorena. Tak u mna nadej zomiera posledna 🙂))

jania023
25. dec 2012

ja som mala nadej ze 1.9.2013 ale moja nadej sa rozplynula vcera kedze dosla ms

nicolettka2126
autor
25. dec 2012

@jania023 tak to mi je velmi luto,snad sa to podari na dalsi mesiac 🙂 Drzim palceky 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre