Ahojte mile mlade mamicky,
v Chtelnici nebyvam dlho a i touto cestou by som si tu rada nasla nejaku kamaratku, mladu mamicku na kocikovanie, kamaratenie, vymenu nazorov pri vychove deti. mam trojmesacnu dcerku a chodim s nou von sama, a to nie je ono....Budem rada, ak sa niektora z Vas ozve....Vopred sa tesiiiim... 🙂
viamka ma pravdu, kolko obyvatelov ma Chtelnica? asi nie je vysoka sanca, ze tu najdes maminu na kocikovanie ☹ a na vymenu nazorov zabehni do : Spolocny termin, Julove babatka 2007
hm, asi mate pravdu, ja chodim s malou lekarke do trnavy, nie do chtelnice, asi aj to je dovod, preco som si tu nenasla kamaratky...
ako sa ti dari???? ak nikoho nemas, nevzdavaj sa a skus sa spytat v potravinach, ci niekto v dedine kocikuje.... predavacky ti povedia.....
Ahojte babule
Síce som už v TT ale z Chtelnice pochádzam. A je to najväčšia dedina v okolí. 🙂
Galinka ak sa chceš z niekym zoznámiť treba ísť do Pizzerie. Tam sa stretávajú niektoré mamičky. Alebo sa skús zapojiť do fóra pod názvom Piešťanky tam chodia aj Chtelničanky. Z chtelnice sú : keti, sofi, milhaus,... 😉
ja som skoro Chtelnicanka, pochadzame z tade, uz niekolko rokov prestahovani, ale cela familia je tam.
v sobotu ideme prave tam
chod do temy piestanky, tam chodíme ale dá sa i sem ak chces len teraz si baby akosi dávajú prestávku od MK
chodi sem sofia, sofi, keti, ja, stanka26, zuzanky a mimushe je z dolneho lopasova
v ktorej časti chtelnice bývas?
a ešte danca.b, skoro som na nu zabudla
mi sme väčšinou pri družstve všetky iba danca.b je z dolneho konca
deti od 1 - 4 roky
danca je sestrina spoluziacka, babka mi byva v bytovke pri drzstve uz milion rokov
uz tam nebyvame cez 20 rokov, ale rodina je tam, tak sa snad aj vidime v soobu na priehrade, co,?
myslim že tato tema je zbytočná, sme zvyknuté už chodit do témy piestanky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
no, ja ti nechcem brat iluzie, ale ak je to taka "malicka" dedinka ako pises, co skusit zoznamit sa na poradni u pediatra? nie su vacsie sance ako tu??? ale drzim ti strasne moc palce, chapem ako ti je, ked zijes niekde, odkial nepochadzas.....